Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group USA sărbătoreşte Ziua Pământului oferind mai multă energie curată în California

În calitate de prim producător auto care colaborează cu fermele de vaci, BMW Group anunţă o colaborare extinsă cu Straus Organic Dairy Farm şi CalBio pentru a livra mai multă energie regenerabilă în reţeaua electrică. +++ Parteneriatele energetice cu fermele de vaci compensează toate emisiile de carbon de la încărcarea automobilelor BMW şi MINI electrice din California. +++ Programele generează credite LCFS, permiţând stimulente de încărcare inteligentă pentru clienţii ChargeForward participanţi începând de săptămâna viitoare.

Corporativ
·
Dezvoltare durabilă
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 125,84 KB)
  
Photos(1x, 573,07 KB)
  
Videos(1x, 221,08 MB)

Bucureşti/Mountain View. BMW Group USA înţelege că abordarea schimbărilor climatice necesită colaborarea industriei din diferite sectoare economice şi o restructurare a proceselor tradiţionale de producţie şi utilizare a energiei. Cu ocazia Zilei Pământului, compania îşi dublează eforturile de a furniza mai multă energie curată în California.

 

Fiind primul producător de automobile care a stabilit parteneriate de energie regenerabilă cu ferme agricole de lapte, BMW Group îşi extinde implicarea în aceste iniţiative. Prin parteneriatul existent cu Straus Organic Dairy Farm din Marshall (California), ferma a instalat recent un „biodigerator de fermă” (dairy digesters) cu sufuprafaţă extinsă care captează gazul metan de la deşeurile de la cirezile de vite pentru a produce energie electrică demonstrând cu succes modul în care acest parteneriat poate fi utilizat pentru a sprijini dezvoltarea mai multor surse de energie regnerabilă la micile ferme de vaci organice. În plus, BMW Group a lansat un parteneriat cu CalBio, dezvoltator a peste 90 atfel de digeratoare pentru ferme din California, pentru a spori accesul la surse de energie mai curate.

 

Aceste colaborări generează suficientă energie regenerabilă pentru a compensa toate emisiile de încărcare a automobilelor BMW şi MINI electrice din California cu cel mai curat tip de energie disponibil. În plus, acea energie este trimisă şi către reţeaua electrică publică, furnizând statului peste 11 milioane kWh de energie regenerabilă. Rezultatul este o reducere cu 27.000 de tone a emisiilor de carbon anuale, care, potrivit EPA, este echivalentul beneficiilor de carbon oferite de plantarea unei păduri de dimensiunea San Francisco.

 

Păşunatul: beneficiile „digeratoarelor de fermă” (dairy digesters)

Digeratoarele de fermă reprezintă o modalitate inovatoare de reducere a emisiilor de carbon şi de a genera beneficii economice pentru comunităţile agricole, creând o oportunitate de câştig pentru ambele industrii.

 

Fermele de lapte pot produce energie regenerabilă folosind biodigeratoare, care captează metanul din bălegarul de vacă care altfel ar pătrunde în atmosferă ca un gaz cu efect de seră puternic. Metanul este transformat în energie electrică regenerabilă şi apoi este trimis către reţeaua electrică publică, înlocuind necesitatea centralelor electrice cu combustibili fosili. Prin captarea metanului care altfel ar fi fost eliberat în atmosferă, digeratoarele de fermă creează un beneficiu dublu de emisii. Consiliul pentru Resurse Aeriene din California recunoaşte acest lucru cu un scor de emisii "negativ", ceea ce înseamnă că biodigeratoarele de fermă compensează emisiile de carbon, dar reduc şi emisiile de carbon din atmosferă. Partenerii de digeratoare de lapte ai BMW Group sunt recunoscuţi ca fiind printre cele mai curate surse de energie din California.

 

Pe lângă beneficiile de mediu variate, parteneriatul aduce şi noi venituri fermelor familiale şi comunităţilor agricole prin această producţie de combustibil de transport curat. În cadrul programului Standardul Californian de Combustibil cu Conţinut Redus de Carbon (LCFS), BMW Group poate genera credite de mediu cu fermele de lapte, ambele împăţind valoarea acestor credite. Acest tip de parteneriat inovator, intersectorial, nu numai că ajută comunităţile agricole cu venituri noi, dar serveşte şi ca model pentru a accelera adoptarea biodigeratoarelor în mai multe ferme din California şi nu numai.

 

"Misiunea noastră de dezvoltare durabilă nu se referă doar la reducerea emisiilor de carbon, ci la realizarea practicilor de sustenabilitate atractive din punct de vedere financiar pe termen lung, astfel încât aceste practici să se poată extinde şi să-i ajute pe partenerii noştri să prospere", a declarat Adam Langton, director pentru servicii energetice, Connected eMobility, BMW of North America. "Biodigeratoarele de fermă sunt un exemplu de tehnologie energetică care nu numai că reduce emisiile de carbon într-un mod durabil, ci oferă şi un nou flux de venituri fermierilor şi comunităţilor lor. În viitor, sperăm să folosim acest model de colaborare pe care l-am creat în California pentru a sprijini dezvoltarea mai multor biodigeratoare în SUA şi, în cele din urmă, pentru a oferi clienţilor noştri mai multe surse de energie curată."

 

Extinderea fermei organice de vaci Straus

BMW Group şi Straus Organic Dairy Farm s-au reunit în 2019 pentru a testa potenţialul unui parteneriat între producător auto şi fermă de vaci pentru a genera energie regenerabilă pentru conducătorii de automobile electrice. Prin această colaborare de succes şi generarea de credite LCFS, parteneriatul pentru durabilitate a crescut şi s-a extins. Straus investeşte acum într-un model de digerator la scară mică pentru fermierii de lactate organice care doresc să adopte o tehnologie accesibilă pentru a reduce emisiile de metan şi pentru a câştiga o nouă sursă de venit. Noul biodigerator produce mai multă energie şi economii suplimentare de carbon, permiţând Straus să creeze în continuare un sistem autosustenabil prin care ferma prosperă, atât din punct de vedere financiar, cât şi durabil.

 

Ferma lui Albert Straus este prima fermă de produse lactate organice certificată la vest de Râul Mississippi şi a fondat Straus Family Creamery - prima lăptărie 100% ecologică certificată din SUA, Straus, este deja un lider al inovaţiei. Parteneriatul cu BMW Group promovează obiectivul final al lui Albert, ca ferma sa să devină o fermă de lapte net neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

 

"Fermele au un rol crucial şi esenţial în a fi o soluţie la schimbările climatice. Apreciez colaborarea BMW Group pentru a ne ajuta să creăm un sistem agricol şi alimentar viabil pentru comunităţile noastre", a declarat Albert Straus, fondator şi director executiv Straus Family Creamery.

 

 

 

Parteneriat CalBIO

BMW Group lucrează, de asemenea, cu CalBIO, proiectant şi dezvoltator de digeratoare pentru ferme din California. Compania produce biodigeratoare specifice produselor lactate pentru a extinde operaţiunile de manipulare a deşeurilor, pentru a economisi costuri şi pentru a ajuta la procesul de gestionare a nutrienţilor pentru fermele din întreaga ţară. Întrucât California găzduieşte 20% din industria produselor lactate, este o piaţă semnificativă şi matură pentru practici avansate de dezvoltare durabilă.

 

"CalBio este încântat să furnizeze electricitate curată, ecologică şi negativă din punct de vedere al carbonului pentru automobilele electrice BMW din California, din proiectele sale cu biometan lactat din California", a declarat N. Ross Buckenham, director executiv CalBio. "Proiectele noastre de captare a biometanului din lactate furnizează apă mai curată, aer mai curat şi cer senin, oferind în acelaşi timp reduceri ale gazelor cu efect de seră."

 

Creditele LCFS generate de aceste parteneriate oferă nu doar surse de venit suplimentare pentru comunităţile agricole. De asemenea, aceste credite permit BMW Group să finanţeze programe de dezvoltare durabilă de ultimă generaţie, cum ar fi ChargeForward, programul inovator şi flexibil de încărcare inteligentă al companiei.

 

Programul BMW ChargeForward - programul va fi lansat săptămâna viitoare

ChargeForward este primul program de încărcare inteligentă care oferă clienţilor stimulente pentru maximizarea integrării energiei regenerabile cu încărcarea automobilelor electrice. Această iniţiativă avansată de încărcare inteligentă este disponibilă pentru toţi conducătorii de automobile BMW pe baterii (BEV) şi plug-in hybrid (PHEV) din nordul şi centrul Californiei, care sunt, de asemenea, clienţi rezidenţiali de electricitate PG&E. Consumatorii cu automobile electrice BMW interesaţi pot completa o cerere la www.bmwchargeforward.com pentru a verifica eligibilitatea. Conducătorii înscrişi pot începe să câştige stimulente de săptămâna viitoare, când programul va fi lansat oficial. Programul rulează până în martie 2023.

 

ChargeFoward a fost conceput pentru a contribui la îmbunătăţirea stabilităţii reţelei, pentru a sprijini integrarea energiei regenerabile şi pentru a alimenta automobilele electrice ale companiei în cel mai ecologic mod posibil - transmiţând angajamentul BMW Group faţă de dezvoltare durabilă, de la proiectare la inginerie, producţie şi ciclul de viaţă general al maşinii. De asemenea, compania speră, ca de la finalul acestui an, să îşi extindă programul ChargeForward către state şi companii de utilităţi suplimentare.

 

Despre Straus Family Creamery

Cu sediul în Petaluma (California), Straus Family Creamery este o lăptărie organică certificată din nordul Californiei, care oferă produse lactate organice prelucrate minim, fabricate din lapte organic furnizat de fermele familiale din ţinuturile Marin şi Sonoma, inclusiv ferma de produse lactate organice Straus, care este prima fermă de lapte certificată organic la vest de Râul Mississippi. Straus Family Creamery, prima lăptărie certificată 100% organic din SUA, continuă să ia decizii de afaceri pe baza misiunii sale de a susţine fermele familiale, de a revitaliza comunităţile rurale şi de a proteja mediul. Afacerea de familie susţine relaţii de colaborare cu fermele familiale care îi furnizează lapte, oferind preţuri stabile şi predictibilitate în ceea ce altfel ar putea fi o piaţă volatilă. Aflaţi despre diferenţa Straus la StrausFamilyCreamery.com, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube şi Linkedin.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING 2021.

Munich, 12 May 2021.

Here you can see the public on-demand webcast of the 101st Annual General Meeting of BMW AG.

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare