Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Prezentul întâlneşte viitorul: programul plin atât pe circuit, cât şi în afara lui pentru BMW M Motorsport la Nürburgring

Din perspectiva BMW M Motorsport, cea de-a 49-a ediţie a cursei de 24 de ore de la Nürburgring (Germania), care va avea loc la 5-6 iunie 2021, va fi plină de momente importante, atât pe circuit, cât şi în afara lui. Directorul executiv BMW M, Markus Flasch, va experimenta provocarea propusă de Nordschleife la volanul BMW M2 CS Racing. Înaintea cursei, accentul se pune pe lansarea noului BMW M4 GT3 şi pe un tur de onoare foarte special.

BMW Motorsport
·
24h Races
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~224,42 KB)
  
Photos(8x, ~20,59 MB)

Bucureşti/München. Din perspectiva BMW M Motorsport, cea de-a 49-a ediţie a cursei de 24 de ore de la Nürburgring (Germania), care va avea loc la 5-6 iunie 2021, va fi plină de momente importante, atât pe circuit, cât şi în afara lui. După victoria reuşită anul trecut de ROWE Racing, accentul din punct de vedere sportiv este pe misiunea de a apăra titlul. Patru echipe BMW M Motorsport se aliniază în "Infernul Verde" cu şapte BMW M6 GT3 şi o serie de piloţi oficiali BMW de top. Acestea includ BMW Junior Team, care va debuta într-o cursă de 24 de ore la clasa GT3. Directorul executiv BMW M, Markus Flasch, va experimenta provocarea propusă de Nordschleife la volanul BMW M2 CS Racing. Înaintea cursei, accentul se pune pe lansarea noului BMW M4 GT3 şi pe un tur de onoare foarte special.

Miercuri, înainte de cursa de 24 de ore, BMW M Motorsport va dezvălui BMW M4 GT3 în designul în care va participa la primele curse de teste din cursul acestui an. Din 2022, maşina va înlocui BMW M6 GT3 ca cel mai important reprezentant din gama BMW M Motorsport.

Vineri, înainte de Top Qualifying, o replică a legendarului BMW M3 "Eifelblitz" din 1996, construită de BMW M Motorsport, va face un tur de onoare al Nordschleife în memoria lui Sabine Schmitz, care a decedat recent. Acesta va fi pilotat de Johannes Scheid, care a câştigat cursa de 24 de ore alături de Schmitz în 1996 şi 1997.

În BMW M2 CS Racing, Markus Flasch, directorul executiv BMW M GmbH, îşi va pune casca de curse şi va lua startul în clasa CUP5 alături de Jörg Weidinger, Matthias Malmedie şi Niki Schelle (toţi Germania). După pregătiri intense în cadrul Nürburgring Endurance Series şi cursa de calificare de şase ore, Flasch îşi va face debutul în clasica de anduranţă. În total, aproximativ 30 de maşini BMW sunt înscrise în opt clase diferite pentru cursa de 24 de ore.

În plutonul fruntaş sunt şapte BMW M6 GT3 din clasa SP9, care vor face totul pentru a apăra titlul şi pentru a obţine cea de-a 21-a victorie în clasamentul general pentru BMW. ROWE Racing aliniază două maşini şi, în calitate de câştigătoare de anul trecut, va purta prestigiosul număr 1 pe una dintre maşinile sale. BMW Junior Team, cu sprijinul pilotului oficial BMW Augusto Farfus (Brazilia), va debuta într-o cursă de 24 de ore în clasa superioară, cu un BMW M6 GT3 înscris de BMW Team RMG. Schubert Motorsport se aliniază cu un singur BMW M6 GT3, în timp ce Walkenhorst Motorsport intră în competiţie cu trei BMW M6 GT3.

Principalele echipaje, pe scurt.

ROWE Racing, #1 BMW M6 GT3:

Nick Catsburg (Olanda)

John Edwards (SUA)

Philipp Eng (Austria)

Nick Yelloly (Marea Britanie)

ROWE Racing, #98 BMW M6 GT3:

Connor De Phillippi (SUA)

Martin Tomczyk (Germania)

Sheldon van der Linde (Africa de Sud)

Marco Wittmann (Germania)

Schubert Motorsport, #20 BMW M6 GT3:

Jesse Krohn (Finlanda)

Jens Klingmann (Germania)

Alexander Sims (Marea Britanie)

Stef Dusseldorp (Olanda)

BMW Junior Team, #77 BMW M6 GT3:

Dan Harper (Marea Britanie)

Max Hesse (Germania)

Neil Verhagen (SUA)

Augusto Farfus (Brazilia)

Walkenhorst Motorsport, #100 BMW M6 GT3:

Henry Walkenhorst (Germania)

Friedrich von Bohlen (Germania)

Jörg Breuer (Germania)

Andreas Ziegler (Germania)

Walkenhorst Motorsport, #101 BMW M6 GT3:

Christian Krognes (Norvegia)

David Pittard (Marea Britanie)

Ben Tuck (Marea Britanie)

Jörg Müller (Germania)

Walkenhorst Motorsport, #102 BMW M6 GT3:

Mario von Bohlen (Germania)

Sami-Matti Trogen (Finlanda)

Jörg Müller (Germania)

Jakub Giermaziak (Polonia)

Adrenalin Motorsport Team Alzner Automotive, #241 BMW M2 CS Racing:

Markus Flasch (Austria)

Matthias Malmedie (Germania)

Jörg Weidinger (Germania)

Niki Schelle (Germania)

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

IAA MOBILITY 2021.

Here you can see our on demand webcasts from the IAA Mobility 2021, with the BMW Group Keynote, the Analyst and Investor Evening Event and the discussion forum "The car as the engine of the circular economy?".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare