Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI Electric ca automobil de companie: Biogena preia cea mai mare flotă MINI Cooper SE

82 MINI Cooper SE comandate creează cea mai mare flotă MINI Electric din Austria.

MINI
·
MINI Electric
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~64,73 KB)
  
Photos(7x, ~9,7 MB)

Bucureşti/München. Sâmbătă, 17 iulie 2021, angajaţii 361° Health Company Biogena şi-au preluate noile MINI Cooper SE complet electrice. Compania austriacă de familie, cunoscută pentru dezvoltarea, producţia şi comercializarea preparatelor premium din micronutrienţi, oferă angajaţilor săi plăcerea de conduce modernă şi durabilă cu până la 135 kW/184 CP. De mai mulţi ani, Biogena urmăreşte o strategie durabilă, care include produse ecologice, reîmpăduriri şi protecţie eficientă a mediului, prin urmare este perfect compatibilă cu marca premium britanică. La începutul anului, Biogena a oferit fiecărui angajat posibilitatea de a comanda un MINI Cooper SE, de culoare gri petrol, ca automobil închiriat de companie.

Prin comanda de 82 de automobile, compania trimite un semnal suplimentar pentru mobilitate electrică şi dezvoltare durabilă, iar acum oferă angajaţilor posibilitatea de a experimenta distracţia la volan fără emisii locale.

"Performanţa palpitantă a MINI Electric se potriveşte perfect cu spiritul plin de pasiune al echipei Biogena", explică Julia Ganglbauer, director general al Biogena.

Cu MINI Cooper SE, mobilitatea electrică în traficul urban este combinată pentru prima dată cu caracteristicile tipice mărcii ale originalului din segmentul premium al automobilelor de clasă mică. De la lansarea sa pe piaţă în 2020, peste 30.000 de unităţi au fost deja vândute în întreaga lume. Aceste date sunt subliniate în mod special de prima jumătate a anului 2021, când vânzările globale ale tuturor modelelor MINI electrificate reprezintă deja peste 15% din total. În România, MINI Cooper SE se bucură de un succes extraordinar, cu o cotă deja de 25% din totalul vânzărilor naţionale.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare