Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI Countryman plug-in hybrid în safari, în Marea Britanie

MINI UK a semnat nou parteneriat cu Longleat, Parcul Safari numărul 1 din Marea Britanie, începând din această vară.

F60
·
MINI Countryman
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~71,49 KB)
  
Photos(4x, ~6,97 MB)

Bucureşti/Londra. Începutul relaţiei este un takeover MINI Safari în perioada 21-31 august, care va permite familiilor care participă la Longleat să facă o aventură specială printre animale într-un MINI Countryman plug-in hybrid, pentru a susţine o campanie de strânge fonduri pentru Tusk, o organizaţie caritabilă pentru conservarea faunei sălbatice, foarte importantă pentru Longleat.

 

În cadrul parteneriatului, MINI va oferi Longleat şi o serie de modele MINI Countryman PHEV cu imprimeu animal. Cu autonomie electrică de până la 42 de kilometri, automobilele vor contribui la îmbunătăţirea dezvoltării durabile a deplasărilor în jurul proprietăţii, oferind în acelaşi timp flexibilitate pentru a participa la acţiunile lor educaţionale la distanţă în afara amplasamentului.

 

David George, director MINI UK pentru Marea Britanie şi Irlanda, declară: "Cu toţii în echipa MINI suntem iubitori de animale, aşa că suntem foarte încântaţi să colaborăm cu Longleat, un brand care împărtăşeşte valorile noastre fundamentale şi spiritul aventuros. MINI Countryman plug-in hybrid este atât spaţios, cât şi versatil; este potrivirea perfectă pentru a permite Longleat să îndeplinească munca importantă pe care o fac, susţinând în acelaşi timp ambiţiile lor viitoare de dezvoltare durabilă. Sperăm că şi animalele vor fi de acord!"

 

Echipa de animale Longleat va folosi MINI Countryman PHEV şi pentru a călători prin parc, în timp ce îndeplinesc sarcini precum ajutarea hrănirii animalelor, lucrări de întreţinere, sarcini veterinare şi livrarea de echipamente şi provizii în jurul proprietăţii.

 

Shaun Steel, director comercial la Longleat, afirmă: "Fiind primul parc Safari creat în afara Africii, Longleat a fost întotdeauna lider în crearea de întâlniri magice cu animale pentru familii, conservarea şi bunăstarea animalelor fiind, de asemenea, cheia valorilor noastre. Suntem încântaţi să colaborăm cu MINI, un brand care este sinonim cu aventura şi care aduce un zâmbet pe chipul oamenilor. Noua flotă MINI Countryman plug-in hybrid este importantă pentru munca noastră cu animalele şi pentru extinderea educaţională în afara amplasamentului, potrivindu-se şi cu obiectivele noastre de dezvoltare durabilă; sunt completarea perfectă pentru pachetul nostru!".

 

Pentru mai multe informaţii despre parteneriatul dintre MINI UK şi Longleat Safari Park, accesaţi https://www.mini.co.uk/en_GB/home/mini-news/longleat.html.

 

Despre Longleat

Amplasată pe o suprafaţă de 900 de acri de terenul amenajat Lancelot "Capability" Brown, Longleat House este considerată pe scară largă ca fiind unul dintre cele mai bune exemple de arhitectură elisabetană de top din Marea Britanie şi una dintre cele mai frumoase case impunătoare deschise publicului.

 

Domiciliu pentru marchizii de Bath încă din anii 1600, Longleat primeşte vizitatori de mai bine de 400 de ani. Proprietatea din Wiltshire a fost prima care şi-a deschis porţile către public în 1949 şi a redefinit în totalitate lumea turismului în 1966, când a lansat singurul parc safari drive-through din afara Africii.

 

Astăzi este una dintre cele mai emblematice şi populare atracţii de familie din Marea Britanie, atrăgând anual aproximativ un milion de vizitatori, prin amestecul său unic de întâlniri magice cu animale sălbatice, istorie bogată, experienţe familiale uimitoare şi program pe tot parcursul anului cu evenimente şi festivaluri captivante.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare