Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group Classic participă la "DRM Revival" de la Spielberg

BMW 320 Group 5 "Junior Team" va concura alături de Marc Surer (Elveţia) la DRM Revival de la Red Bull Ring în timpul programului de susţinere a DTM

Evenimente automobile de epocă
·
Istorie
·
Istorie marca BMW
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~73,72 KB)
  
Photos(2x, ~1,82 MB)

Bucureşti/München/Spielberg. BMW Group Classic va concura cu un BMW 320 Group 5 în "DRM Revival" de la Red Bull Ring din Spielberg, organizat de DTM Classic în perioada 3-5 septembrie 2021. A fost posibil să-l avem pe Marc Surer (Elveţia) ca pilot care va concura cu maşina ce poartă designul clasic "BMW Junior Team" din 1977.

Marc Surer a fost membru al "BMW Junior Team", care a fost înfiinţată la acea vreme, şi abia aşteaptă să evolueze la Spielberg: "La aproximativ 44 de ani de la startul cu BMW 320 Group 5, ca membru al BMW Junior Team, la Zolder, este o experienţă foarte specială pentru mine să fiu printre concurenţii de la DRM Revival".

El va fi însoţit de actualii juniori BMW - Dan Harper, Max Hesse şi Neil Verhagen. Iniţiatorul BMW Junior Team din 1977, Jochen Neerpasch, nu intenţionează să rateze spectacolul şi va participa şi el la eveniment.

Pentru Norbert Knerr, directorul de curse al BMW Group Classic, portofoliul realizează o legătură istorică: "Nu am fi putut găsi un cadru mai bun pentru a implementa BMW 320 Group 5. Pentru a-l vedea pe Marc Surer la volanul maşinii sale din 1977, la DRM Revival de la Spielberg, însoţit de actualii juniori BMW şi Jochen Neerpasch, este, fără îndoială, o ocazie care nu ar putea fi mai potrivită şi mai plină de emoţie".

"DRM Revival" organizat de DTM Classic va avea loc în timpul DTM Racing Weekend de pe Red Bull Ring din Spielberg (Austria), având loc în perioada 3 -5 septembrie. Automobilele istorice ale Diviziilor 1 şi 2 vor concura, pe lângă sesiunile de antrenamente şi calificări, şi în două curse.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare