Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Cea mai mare flotă MINI Cooper SE din Europa: unul din patru angajaţi Deloitte din Belgia alege un MINI Electric

Deloitte comandă 140 MINI Electric pentru a îndeplini cererea în creştere de maşini electrice: cea mai mare comandă MINI Electric din Europa până acum.

MINI Electric
·
MINI
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,95 KB)
  
Photos(11x, ~34,86 MB)

 

Cu o infrastructură suplimentară de încărcare, Deloitte doreşte să aducă o contribuţie semnificativă la neutralitatea climei. În august anul trecut, Deloitte a adăugat primele 100 MINI Electric la flota sa. Acum, compania anunţă că adaugă 140 de automobile MINI Electric noi în flota sa electrică. Flota Deloitte numără acum 240 MINI Electric. Modelele MINI electrice, cu oglinzile retrovizoare verzi în culoarea Deloitte, sunt deosebit de populare în rândul noilor angajaţi. În total, Deloitte a comandat 540 MINI noi din iunie anul acesta.

 

Popularitatea crescândă a automobilelor electrice la Deloitte merge mână în mână cu cererea tot mai mare de automobile hibrid ale companiei. Din iunie 2021, maşinile electrice şi hibrid reprezintă împreună 88% din totalul de maşini de companie comandate la Deloitte. Acest lucru arată clar că angajaţii preferă alternative sustenabile pentru automobilele convenţionale cu motoare termice. Pe lângă achiziţionarea de maşini electrice, Deloitte investeşte foarte mult în infrastructura sa de automobile electrice. De exemplu, biroul belgian are în prezent 540 de staţii de încărcare pentru automobile electrice şi plug-in hybrid.

 

"Toate investiţiile noastre în mobilitate durabilă fac parte din obiectivul Deloitte de a fi neutru ca emisii CO2 până în 2030. Deoarece flota noastră reprezintă 70% din amprenta noastră de carbon, fiecare pas mic şi mare ne apropie de neutralitatea carbonului. De aceea am lansat un nou program de mobilitate în 2017. De asemenea, lucrăm cu succes cu MINI de mulţi ani şi sunt încântat să colaborăm cu ei pentru a spori entuziasmul pentru automobile electrice la Deloitte.

 

Faptul că unul din patru noi angajaţi alege acum un automobil electric îmi dă deplină încredere că suntem pe drumul cel bun pentru a face din Deloitte un pionier în mobilitatea durabilă", spune Piet Vandendriessche, directorul executiv Deloitte Belgia.


MINI Electric – un succes global

MINI electric se bucură de un succes deosbit pe piaţă. Un alt client de flotă de anvergură vine din Austria, unde compania Biogena a achiziţionat 82 de modele. La nivel global, MINI electric reprezintă deja 15% din totalul vânzărilor, în timp ce în România a urcat deja la 25% în prima jumătate a acestui an. Tot România este prima ţară care a pregătit un model electric de curse, o premieră absolută – modelul MIMI Racing deja câştigând fani în motorsportul local.
Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

THE NEW BMW i5.

Munich. Here you can see the webcast of the Digital World Premiere of the new BMW i5.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare