Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Anunţ ad-hoc: BMW AG ridică orientările privind profiturile pentru exerciţiul financiar 2021

Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (BMW AG) creşte intervalul de orientare pentru marja EBIT a segmentului Auto de la 7-9% la 9,5-10,5% pentru exerciţiul financiar 2021. În plus, intervalul de orientare pentru rentabilitatea capitalului propriu pentru segmentul Financial Services este revizuit de la 17-20% la 20-23%.

Cifre şi informaţii corporate
·
Corporativ
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 75,13 KB)
  
Photos(1x, 5,07 MB)

Bucureşti/München. Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft (BMW AG) creşte intervalul de orientare pentru marja EBIT a segmentului Auto de la 7-9% la 9,5-10,5% pentru exerciţiul financiar 2021. În plus, intervalul de orientare pentru rentabilitatea capitalului propriu pentru segmentul Financial Services este revizuit de la 17-20% la 20-23%.

În timp ce restricţiile privind aprovizionarea cu semiconductori sunt de aşteptat să aibă un impact suplimentar asupra producţiei şi livrărilor către clienţi în lunile următoare, BMW AG se aşteaptă ca efectele pozitive continue de stabilire a preţurilor atât pentru automobilele noi, cât şi pentru cele second-hand vor compensa aceste efecte negative ale volumului vânzărilor în exerciţiul financiar curent.

Efectele pozitive asupra profiturilor vor avea un impact pozitiv asupra profitului brut al BMW Group, care rămâne prognozat să crească semnificativ. Acum, cash flow disponibil din segmentul Auto este de aşteptat să fie de aproximativ 6,5 miliarde de euro.

Definiţia indicatorilor financiari menţionaţi mai sus este furnizată în glosarul Raportului BMW Group 2020 de la paginile 326-332. Declaraţia trimestrială până la 30 septembrie 2021 va fi publicată la 3 noiembrie 2021.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare