Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

«Plăcerea de a conduce» primeşte o actualizare: Remote Software Upgrade nou pentru aproximativ două milioane de automobile BMW din întreaga lume

În prim plan se află extinderea funcţiilor de asistare a condusului. +++ Până la sfârşitul anului 2021, cu peste 2,5 milioane de automobile conectate, BMW va fi producătorul cu cele mai multe automobile care suportă funcţii reomote software update.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Sisteme asistenţă şofer
·
Sistem de propulsie alternativă, mobilitatea viitorului
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 97,47 KB)
  
Photos(2x, 32,77 MB)

BMW Group oferă anul acesta cel de-al treilea upgrade over-the-air - de data aceasta pentru aproximativ două milioane de automobile BMW din întreaga lume, inclusiv România. Până la sfârşitul anului 2021, cu peste 2,5 milioane de automobile conectate, BMW va fi producătorul cu cele mai multe automobile care suportă funcţii reomote software update.

Cea mai extinsă campanie de actualizare a software-ului la distanţă a BMW Group va începe cu lansarea celei mai recente versiuni a sistemului de operare BMW 7 (Ver. 21-07) pe 11 octombrie 2021. Campania va începe în Germania, iar alte pieţe, inclusiv România, urmează în etape. Această campanie extinsă de actualizare a software-ului se va concentra pe extinderea şi îmbunătăţirea funcţiilor de asistare a condusului. Spotify (în ţările unde este disponibil integrat în automobil) va îmbunătăţi, de asemenea, experienţa de divertisment oferită de BMW Connected Music şi acum poate reda şi podcasturi. Conducătorii BMW M3 şi M4 pot beneficia de o nouă experienţă acustică datorită M Sound Control. Fiecare dintre aceste noi facilităţi oferă clienţilor un nivel crescut de confort, siguranţă sporită şi, pur şi simplu, mai multă plăcere de a conduce.

Nou în această campanie este faptul că utilizatorii aplicaţiei My BMW pot descărca gratuit şi în exclusivitate această versiune în primele două săptămâni. Apoi, actualizarea va fi disponibilă pentru toţi clienţii ca download automat direct prin automobilul lor. Aplicaţia My BMW conectează clienţii la automobil prin intermediul smartphone-ului lor, transformându-l într-o interfaţă inteligentă. Pe lângă faptul că permite descărcarea noului software de la distanţă în automobil, aplicaţia oferă şi un mod convenabil de a planifica călătorii sau de a stabili o programare la service. Din noiembrie 2021, aplicaţia My BMW va oferi îmbunătăţiri funcţionale în domeniul mobilităţii electrice şi informaţii despre starea automobilului, printre alte facilităţi.

Cu actualizarea actuală, peste 30 de modele şi 1,6 milioane de automobile din întreaga lume construite de producătorul premium îşi vor putea actualiza software-ul direct. De asemenea, va fi posibilă lansarea versiunii actuale (Ver. 21-07) către aproape 400.000 de automobile suplimentare care au o versiune software mai veche. Cerinţa este ca aceste automobile să aibă o versiune software cu posibilităţi de upgrade (Ver. 20-07); acest lucru poate fi realizat cu uşurinţă prin instalarea versiunii anterioare.

Funcţii noi şi îmbunătăţite

  • Intervenţiile de direcţie inutile pot fi evitate cu avertismentul de părăsire a benzii îmbunătăţit pe drumuri înguste fără marcaje centrale, precum şi viraje calculate.
  • Vedeţi ceea ce vede modelul dumneavoastră BMW: acest lucru este posibil cu noua Assisted View. Când este activat tempomatul activ (ACC), BMW recunoaşte situaţia de trafic din jurul automobilului în traficul în mişcare, chiar şi în ceaţă. Această funcţie oferă mai mult confort şi siguranţă - acum este disponibilă şi în China.
  • Colectarea mai cuprinzătoare de date a informaţiilor despre trafic prin RTTI îmbunătăţită (Informaţii despre Trafic în Timp Real) permite BMW Maps să planifice trasee şi să prezică orele de sosire chiar mai precis.
  • Playlisturile de podcast Spotify sunt disponibile acum în maşină prin BMW Connected Music. Conectaţi-vă prin intermediul aplicaţiei Spotify din maşină şi BMW Connected Music activează automat această funcţie.
  • Detectarea îmbunătăţită a conducătorului în automobil asigură încărcarea profilului corect al conducătorului, indiferent unde se află cheia maşinii în automobil.
  • Noul BMW M Sound Control pentru BMW M3 şi BMW M4 promite o emoţie pură - fie că porniţi motorul, schimbaţi vitezele sau comutaţi între modurile de experienţă la volan. În orice caz, un sunet interior personalizabil şi BMW M Sound Experience unică sunt garantate.
  • Controlul avansat al volumului pentru smartphone-urile Android conectate la automobil prin Bluetooth oferă o experienţă acustică îmbunătăţită pentru streaming de muzică sau podcasturi.

Îmbunătăţiri funcţionale
Această actualizare de software la distanţă oferă din nou opţiuni de service tehnic. Pentru client, acest lucru înseamnă că funcţiile sunt imediat îmbunătăţite, fără timp de aşteptare sau o călătorie la service.

Remote Software Upgrade şi lansare
Cu sistemul de operare BMW 7 şi actualizarea software-ului la distanţă, conducătorii BMW au putut să îşi actualizeze automobilul rapid şi uşor cu cel mai recent software din 2018 - indiferent dacă noul software este livrat automobilului prin intermediul aplicaţiei My BMW sau over-the-air. Noile funcţii pot fi descărcate convenabil în maşină. Fişierele de instalare sunt pregătite în automobil în fundal; odată ce acest lucru este complet, chiar şi instalarea unor upgrade-uri majore durează rareori mai mult de 20 de minute.

Automobilele cu sistemul de operare BMW 7 produse din iulie 2021 vin deja cu cea mai recentă versiune, inclusiv toate funcţiile suplimentare. Clienţii pot vizualiza versiunea software-ului şi pot verifica actualizările disponibile în setările automobilului în Remote Software Upgrade. Actualizarea software-ului la distanţă este disponibilă acum pentru mai mult de 30 de modele BMW - aproape întreaga flotă BMW. Automobilele cu software mai vechi decât versiunea 20-07 nu pot instala cea mai recentă versiune până când versiunea intermediară nu a fost descărcată şi instalată. Doar următoarea actualizare posibilă este disponibilă pentru instalare, astfel încât utilizatorul nu poate instala niciodată versiunea greşită.

Disponibilitatea serviciilor şi funcţiilor depinde de modelul şi echiparea automobilului, precum şi de versiunea software instalată în fiecare ţară. Clienţii pot vizualiza notele de lansare pentru piaţa respectivă pe site-urile naţionale BMW.

Instrucţiunile şi sfaturile pentru actualizarea software-ului la distanţă pot fi găsite în videoclipul BMW how-to corespunzător.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare