Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

"MBEDDED" #3: Noul episod al documentarului video oferă perspective exclusive din culisele BMW Team RLL şi ale proiectului LMDh

Când proiectul LMDh a început, BMW M Motorsport a lansat un nou documentar video real-time care oferă perspective exclusive dinn culise, îi urmăreşte îndeaproape pe cei responsabili şi oferă spectatorilor perspective cu totul noi ale proceselor majore de luare a deciziilor: "MBEDDED". Al treilea episod acoperă Petit Le Mans de la Road Atlanta (SUA).

Automotive
·
Motorsport Cars
·
BMW M Motorsport
·
LMDh
·
IMSA Series
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~438,09 KB)
  
Photos(3x, ~28,93 MB)

Bucureşti/München. Când proiectul LMDh a început, BMW M Motorsport a lansat un nou documentar video real-time care oferă perspective exclusive dinn culise, îi urmăreşte îndeaproape pe cei responsabili şi oferă spectatorilor perspective cu totul noi ale proceselor majore de luare a deciziilor: "MBEDDED". Al treilea episod acoperă Petit Le Mans de la Road Atlanta (SUA). Acesta arată BMW Team RLL şi piloţii care urmăresc în premieră imagini cu BMW M LMDh şi surprinde reacţiile acestora. Videoclipul oferă şi un profil al directorului echipei Bobby Rahal. Este disponibil pe canalul YouTube BMW M Motorsport la https://youtu.be/w3Ekp9hXSOI .

"Sexy, agresiv, superb, o declaraţie puternică" sunt cuvintele care au venit în minte membrilor BMW Team RLL şi piloţilor oficiali BMW M la vederea primelor imagini cu noul BMW M LMDh, când li s-a permis să-l vadă în spatele uşilor închise la Petit Le Mans. Lor li s-a alăturat o echipă de filmare, care a documentat îndeaproape toată acţiunea din jurul anunţului BMW Team RLL ca echipa LMDh pentru cel de-al treilea episod "MBEDDED". Videoclipul urmăreşte jucătorii cheie din proiectul LMDh de la BMW M Motorsport, Mike Krack şi Maurizio Leschiutta, la întâlnirile lor secrete de-a lungul weekendului.

De asemenea, "MBEDDED" oferă profiluri ale directorului echipei, Bobby Rahal, şi ale echipajului său, care sunt pregătiţi să lupte pentru victorii în clasamentul general în seria IMSA pentru BMW M Motorsport începând cu 2023. "Nu găsesc cuvintele pentru a descrie cât de entuziasmat şi mândru sunt că ni se oferă această oportunitate de a concura cu această maşină pentru BMW M Motorsport", a spus Rahal în timpul unui interviu în motorhome-ul său. "Este un compliment uriaş pentru noi. Iar principalul motiv pentru care este atât de interesant este că vom fi capabili să luptăm pentru victorii în clasamentul general."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. 11 May 2022

Here you can watch the webcast of the public part of the 102 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare