Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW transmite urări de sărbători odată cu apropierea finalului de an

Începând cu 22 decembrie, milioane de automobile BMW din întreaga lume le vor ura proprietarilor "Crăciun Fericit" şi "An Nou Fericit" printr-o animaţie festivă.

Tehnologie
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,47 KB)
  More below article text

Bucureşti/München. BMW îşi surprinde clienţii în automobilele lor în acest sezon de sărbători cu două animaţii festive pentru Crăciun şi Anul Nou. Muzica festivă va rula cu iluminare ambientală de atmosferă care însoţeşte mesajul festiv din interiorul maşinii. O pictogramă de aplicaţie cu o pălărie de Crăciun pe displayul central BMW va apărea din 22 decembrie odată ce automobilul a fost pornit, semnalând sezonul sărbătorilor care se apropie. Apăsarea pictogramei va începe animaţia festivă BMW Happy Holiday, disponibilă până la 26 decembrie. Imaginile de Crăciun vor ilumina displayul central, va rula o melodie festivă, iar un spectacol de lumini ambientale va crea o senzaţie atmosferică în interior.

În ajunul Anului Nou, o a doua animaţie va marca trecerea în noul an
Începând cu 31 decembrie, un alt simbol al aplicaţiei în displayul central, cu un foc de artificii stilizat, va sărbători noul an. De asemenea, există şi un mesaj de Anul Nou de la BMW, de asemenea, cu muzică festivă şi un spectacol de lumini ambientale în automobil. Conducătorul poate reda ambele animaţii de câte ori doreşte în timpul sezonului festiv prin simpla apăsare a pictogramei din aplicaţie. Din ce în ce mai mulţi clienţi din întreaga lume vor vedea felicitări festive personalizate în automobilul lor BMW cu fiecare an care trece. Anul acesta, 48 de pieţe BMW transmit deja mesajul de Anul Nou către peste 2,6 milioane de automobile BMW. Pentru a afişa animaţiile festive, maşinile trebuie să aibă echiparea opţională corespunzătoare şi BMW iDrive cu sistem de operare 7 sau sistem de operare 8 şi să aibă o dată de producţie după 07/2020.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. 11 May 2022

Here you can watch the webcast of the public part of the 102 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare