Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

"MBEDDED" #4: Nou episod al documentarului video despre debutul în SUA al BMW M4 GT3 şi BMW Junior Team

Episodul 4 al documentarului video "MBEDDED" se alătură BMW Junior Team în călătoria sa în SUA şi însoţeşte noul BMW M4 GT3 şi piloţii săi la testul de la Sebring de la sfârşitul anului 2021. +++ "MBEDDED" le dă cuvântul lui Bill Auberlen, lui Jochen Neerpasch, mentorul BMW Junior Team, şi juniorului Neil Verhagen la evoluţia de pe teren propriu +++ Link către videoclip: https://youtu.be/ZxdIes1kE7s.

BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
Motorsport Juniors
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~437,69 KB)
  
Photos(3x, ~8,79 MB)

Bucureşti/München. Documentarul video în timp real MBEDDED al BMW M Motorsport oferă încă o dată perspective exclusive din culisele programului de competiţii pentru sezonul 2022, urmărind îndeaproape protagoniştii principali şi oferind spectatorilor o perspectivă cu totul nouă asupra procesului de luare a deciziilor. Episodul al patrulea arată noul BMW M4 GT3 la primul său test major la Sebring (SUA) în noiembrie 2021. Printre cei în acţiune se numără piloţii americani BMW M Motorsport, care obţineau primele impresii despre maşină - în special Bill Auberlen (SUA). BMW Junior Team şi mentorul lor Jochen Neerpasch joacă, de asemenea, roluri majore în documentar. Videoclipul poate fi vizionat pe canalul de YouTube BMW M Motorsport, la următorul link: https://youtu.be/ZxdIes1kE7s .

De la scepticismul iniţial până la mare entuziasm, episodul al patrulea din MBEDDED prezintă caruselul de emoţii trăite de piloţii americani BMW M Motorsport - Bill Auberlen, Robby Foley şi James Clay - la prima lor evoluţie cu maşina la cursa de 24 de ore de la Sebring în 2021. Evaluarea finală a lui Auberlen: "Aceasta este cea mai bună maşină GT pe care am condus-o vreodată".

Echipa BMW Junior a revenit în acţiune la testul de anduranţă din acest weekend, cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA). Dan Harper (Marea Britanie), Max Hesse (Germania) şi Neil Verhagen (SUA) nu numai că au pilotat BMW M4 GT3, dar au folosit călătoria în SUA pentru a vizita familia lui Verhagen. Între timp, Jochen Neerpasch, fondatorul şi mentorul echipei BMW Junior, s-a bucurat de o călătorie înapoi în propriul său trecut.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. 11 May 2022

Here you can watch the webcast of the public part of the 102 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare