Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Gheaţa şi zăpada abordate cu propulsie electrică: teste finale de iarnă cu noul BMW iX1

Următoarea generaţie BMW X1, model Sports Activity Vehicle de clasă compactă, va fi disponibilă şi cu tehnologia BMW eDrive de a cincea generaţie pentru plăcerea de a conduce cu emisii locale zero. Finalizarea cu succes a testelor dinamice la centrul de teste de iarnă al BMW Group din Arjeplog, în nordul Suediei.

BMW i
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 460,72 KB)
  
Photos(30x, 155,09 MB)

Bucureşti/München. Numărătoarea inversă este pornită pentru cea de-a treia generaţie BMW X1 - şi pentru primul Sports Activity Vehicle (SAV) cu propulsie electrică din segmentul compact premium. Noul BMW iX1 a finalizat cu succes testarea dinamicii la centrul de teste de iarnă al BMW Group din Arjeplog, în nordul Suediei. Pe drumurile acoperite cu zăpadă şi pe pistele de gheaţă special pregătite în jurul oraşului Arjeplog, aproape de Cercul Polar, modelul electric s-a alăturat variantelor plug-in hybrid şi celor alimentate convenţional ale noului BMW X1, trecând testele de aplicare integrate pentru sistemele sale de propulsie şi şasiu. Aşadar, un alt model electric de la BMW Group a ajuns în faza finală a procesului de dezvoltare de serie.

 

Acest test de rezistenţă şi anduranţă la temperaturi extrem de scăzute şi condiţii de drum de iarnă a supus motoarele electrice, tehnologia de tracţiune integrală electrică, bateria de înaltă tensiune, electronica de putere şi tehnologia de încărcare ale BMW iX1 la o verificare deosebit de exigentă. A cincea generaţie a sistemului de propulsie BMW eDrive foloseşte cea mai recentă tehnologie a celulelor de baterii şi un management termic controlat inteligent pentru a permite timpi scurţi de încărcare şi o autonomie mai mare, chiar şi la temperaturi extreme sub zero grade Celsius. Cu două motoare electrice (unul pe puntea faţă şi unul pe cea spate), a căror livrare a puterii este coordonată precis pentru a optimiza tracţiunea şi performanţele dinamice, şi tehnologia sa extrem de rapidă de control al patinării roţilor, BMW iX1 este perfect echipat pentru a asigura un progres sigur pe orice teren.

 

La centrul de teste de iarnă al BMW Group din Arjeplog, sistemul de propulsie şi sistemele de şasiu ale modelelor noi sunt supuse unui proces de reglare fină extrem de detaliat. Drumurile acoperite cu zăpadă şi zonele de lacuri îngheţate pregătite special pentru aceste programe de testare prezintă inginerilor de dezvoltare şi testare ai BMW Group condiţiile ideale în care să perfecţioneze interacţiunea dintre motoare, tehnologia de tracţiune integrală electrică şi sistemele de control al suspensiilor la limitele dinamice longitudinale şi laterale. Suprafeţele de gheaţă, în special, oferă condiţiile perfect reproductibile în care să se exploreze în detaliu şi să se optimizeze modul în care sistemul de propulsie şi şasiul funcţionează împreună. Acest program intensiv de testare pune bazele unor caracteristici de condus sigure - cu cele mai sportive calităţi pe care conducătorii le aşteaptă de la un BMW - şi o experienţă generală a automobilului bine rezolvată.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. 11 May 2022

Here you can watch the webcast of the public part of the 102 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare