Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Nürburgring 24H: Bulldog Racing anunţă formula de echipă şi acumulează kilometri de test valoroşi la repetiţia finală pentru cursa de 24 de ore de la Nürburgring

Echipă nouă, maşină nouă. În timpul calificărilor pentru cea de-a 50-a ediţie a cursei de 24 de ore de la Nürburgring, Bulldog Racing a făcut ultimele pregătiri pentru cursa din 28/29 mai. Prima apariţie a noului MINI John Cooper Works pe Nordschleife.

MINI
·
John Cooper Works
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 77,71 KB)
  
Photos(150x, 568,89 MB)

Bucureşti/Nürburg/München. MINI John Cooper Works al Bulldog Racing va fi pilotat de Uwe Krumscheid (Germania), Jens Dralle (Germania) şi Danny Brink (Germania), precum şi de Markus Fischer (Austria) la cursa de 24 de ore. Clasica de anduranţă de pe Nordschleife va avea loc în perioada 28-29 mai 2022.

 

În total, piloţii echipei Bulldog Racing vor fi parcurs aproximativ 712.500 de kilometri pe Nordschleife. Cei patru totalizează 29 de starturi în clasica de anduranţă din regiunea Eifel.

 

Cursa 1: înapoi la boxe după 14 tururi parcurse

În prima cursă, #112 MINI John Cooper Works al Bulldog Racing a pornit de pe linia a 18-a a grilei în cea de-a doua grupă de start. La bord s-a aflat Danny Brink (Germania), care a fost înlocuit de Jens Dralle (Germania) după şapte tururi parcurse. Cel mai bun timp pe tur reuşit de cei doi a fost 9'57". Cu toate acestea, după 2h33'56" şi 14 tururi parcurse, maşina de curse a fost parcată la boxe din cauza unei defecţiuni tehnice. Pe parcursul nopţii, maşina a fost pregătită de echipă pentru a doua cursă de calificare.

 

Cursa 2: îmbunătăţire suplimentară a timpilor pe tur

Duminică a avut loc a doua cursă de calificare. De data aceasta, MINI John Cooper Works a pornit de pe poziţia a 80-a a grilei. #112 al Bulldog Racing a terminat cursa după 3h08'41" pe locul al 52-lea, pilotată de Markus Fischer (Austria) pe parcursul a 12 tururi şi de Uwe Krumscheid (Germania) în alte cinci tururi. Cel mai bun timp pe tur a fost îmbunătăţit suplimentar la 9'53".

 

Declaraţii după cursele de calificare la Nürburgring 24H

 

Friedhelm Thelen, directorul Bulldog Racing: "Deja am câştigat multă experienţă cu maşina în scurta fază de dezvoltare a MINI John Cooper Works. Cele două curse de calificare de trei ore ne oferă informaţii suplimentare, foarte valoroase, pe care acum le vom folosi pentru optimizări suplimentare."

 

Jens Dralle (Germania): "Am avut prima mea experienţă în motorsport în 2010 cu un MINI John Cooper Works, ca parte a MINI Challenge. Aştept cu nerăbdare să concurez din nou cu un MINI în cursa de 24 de ore de la Nürburgring, alături de Bulldog Racing."

 

Uwe Krumscheid (Germania): "Nordschleife este circuitul meu de casă, locuiesc la mai puţin de 500 de metri de el. MINI John Cooper Works înscris de Bulldog Racing este «Made in Nürburg» şi vine din zonă. Aştept cu nerăbdare să particip la a 16-a cursă personală de 24 de ore de la Nürburgring cu această maşină specială."

 

Markus Fischer (Austria): "Cel mai important moment al sezonului 2022 pentru mine este participarea la cursa de 24 de ore. Nu este nimic mai bun decât o cursă de 24 de ore pe cel mai de temut circuit din lume. Sunt foarte încântat să fac parte din acest proiect de la MINI şi mă bucur că mă pot implica în reglajul de detaliu."

 

Danny Brink (Germania): "Ca contrapunct al vieţii de zi cu zi, sunt mereu în căutarea unor provocări. Proiectul Bulldog Racing cu noul MINI John Cooper Works combină multe cunoştinţe despre Nordschleife şi este făcut pentru mine, aştept cu nerăbdare al nouălea start într-o cursă de 24 de ore pe Nürburgring."

 

"Aştept cu interes cursa de 24 de ore şi utilizarea MINI John Cooper Works şi doresc succes echipei Bulldog Racing. Le pot promite fanilor noştri că lucrăm intens la concepte pentru John Cooper Works cu propulsie electrică. Pentru marca John Cooper Works, electrificarea consecventă a gamei de produse MINI deschide perspective complet noi", spune Stefanie Wurst, directorul mărcii MINI. "Obiectivul este de a transfera caracterul de performanţă al mărcii, care este intens inspirat de pasiunea pentru curse, către mobilitate electrică. În acest fel, dezvoltarea durabilă şi sportivitatea extremă sunt combinate într-un mod unic."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. 11 May 2022

Here you can watch the webcast of the public part of the 102 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare