Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

"MBEDDED" #6: noul episod al documentarului video intră în culisele producţiei de motoare pentru prototipul LMDh

În sezonul 2022, "MBEDDED" - documentarul video în timp real al BMW M Motorsport - continuă să ofere perspective exclusive din culisele programului de curse, să însoţească managementul în rolurile lor şi să ofere spectatorilor o perspectivă cu totul nouă asupra proceselor majore de luare a deciziilor.

BMW M Motorsport
·
LMDh
·
GT Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 414,26 KB)
  
Photos(4x, 3,95 MB)

Bucureşti/München. În sezonul 2022, "MBEDDED" - documentarul video în timp real al BMW M Motorsport - continuă să ofere perspective exclusive din culisele programului de curse, să însoţească managementul în rolurile lor şi să ofere spectatorilor o perspectivă cu totul nouă asupra proceselor majore de luare a deciziilor. Al şaselea episod începe prin a-l însoţi pe Andreas Roos la prima sa cursă ca director al BMW M Motorsport la Sebring (SUA). Partea a doua oferă o primă perspectivă exclusivă asupra procesului complex de fabricare a sistemului de propulsie hibrid pentru prototipul BMW M LMDh. Link către videoclip: https://youtu.be/ZfVH4JhPb8U.

Episodul al şaselea începe cu cursa de 12 ore de la Sebring şi o privire în profunzime asupra lui Andreas Roos în rolul său de director al BMW M Motorsport. Telespectatorii nu numai că îl cunosc mai bine, ci învaţă şi puţin despre planurile pentru faza de testare ce urmează pentru noua maşină LMDh, care îşi va face debutul competiţional în cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA) în 2023.

A doua parte a episodului intră pe un teritoriu neexplorat. Pentru prima dată, BMW M Motorsport oferă informaţii detaliate despre dezvoltarea motorului pentru prototipul LMDh. Inginerii responsabili arată şi explică procesul de fabricaţie al motorului termic şi al motorului electric, care completează sistemul de propulsie hibrid. Şi aici, inginerii oferă o impresie foarte bună despre cât de sofisticat este proiectul. Ca punct culminat, "MBEDDED" oferă o avanpremieră a sunetului pe care fanii îl pot auzi de la motorul termic al maşinii BMW M LMDh.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. 11 May 2022

Here you can watch the webcast of the public part of the 102 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare