Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Invitaţie: MIMI EVO - pictat live pe acoperiş

Primul MINI Electric de Curse din lume primeşte prima pictură live pe acoperiş. Astăzi, 17 mai, ora 17:00, Galeria Galateca, Strada C. A. Rosetti 2-4 Bucureşti

F56
·
#RacingMIMI
·
MIMI EVO
·
MINI Electric Racing
·
Renovatio
·
Michelin
·
Unicredit Leasing
·
MINI Electric

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Primul MINI electric de curse din lume este mai mult decât o simplă maşină de curse. 

În colaborare cu Galeria Galateca, în cadrul CSWeek 2022 (SĂPTĂMÂNA CREATIVITĂȚII SUSTENABILE), MIMI preşte pe acoperiş prima lucrare pictată direct pe acoperiş şi redevine "cea mai rapidă galerie de artă din lume".


Lucrarea "Quiet" va fi realizată de artistul Bogdan Cazacincu astăzi, ora 17:00, în faţa Galeriei Galateca, Strada C. A. Rosetti 2-4 Bucureşti.

Vă aşteptăm!


Mai multe detalii şi imagini în curând pe site-ul de presă şi pe canalele oficiale MIMI:
www.instagram.com/RacingMIMI
www.facebook.com/RacingMIMI

Partenerii care susţin MIMI EVO

Ca în orice proiect sportiv, partenerii sunt un element esenţial în susţinerea poveştii MIMI. MIMI EVO marchează o nouă etapă a parteneriatului tradiţional dintre BMW Group România (BMW Financial Services şi MINI Financial Services) şi UniCredit Leasing, în calitate de finanţator de top pe piaţa din România, o colaborare care se aliniază obiectivelor comune privind sustenabilitatea şi implicarea în promovarea motorsportului. Recent, UniCredit Leasing a lansat pe piaţa locală GoGreen, o nouă alternativă de finanţare care are ca scop, prin structură şi preţ, încurajarea achiziţiei de autovehicule cu impact redus asupra mediului, susţinând astfel şi creşterea segmentului maşinilor eco în parcul auto naţional. De asemenea, anul acesta compania sărbătoreşte al şaselea an de existenţă a echipei UniCredit Leasing Motorsport, un parteneriat prin care compania îşi reafirmă susţinerea unor valori împărtăşite precum performanţa, curajul şi determinarea de a fi cei mai buni.

Mai departe, Renovatio e-charge, cea mai mare reţea de staţii de încărcare din România, va asigura energia MIMI la competiţii, în timp ce Michelin "va încălţa" maşina cu o gamă variată de pneuri - de la soluţii sport de stradă până la gama Michelin Motorsport.

Engage Engineering, un atelier care pregăteşte automobile de curse deosebit de competitive în România, şi-a asumat pregătirea MIMI. Echipa vine cu o experienţă deosebit de bogată, formată în echipa BlueStreamline de Formula Student a Universităţii Transilvania Braşov şi apoi prin pregătirea unor automobile de competiţie excepţionale, cum ar fi maşina campioană în Campionatul de Coastă 2020 sau campioana Romanian Endurance Series 2021.

Andrei Barbu, după ce a fost la comenzile MIMI la prima competiţie oficială din istorie, devine pilotul principal şi va fi prezent pentru întreg sezonul 2022 în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Ciprian Lupu este un membru drag al familiei MIMI şi va continua participările în Super Rally, într-un proiect cu partenerul comun Michelin. Sunt planificate şi curse în Campionatul Naţional de Super Rally şi Women Rally.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

WORLD PREMIERE.

Munich. 01 JUNE. Here you can see the webcast of the world premiere of the all-electric BMW iX1 & the new BMW X1.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare