Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group extinde sistemul de operare BMW 8, integrează sistemul de operare Android Automotive

Din martie 2023, BMW Group îşi va extinde sistemul de operare BMW 8 şi în premieră va integra Android Automotive OS (AAOS) la anumite game de modele.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. Din martie 2023, BMW Group îşi va extinde sistemul de operare BMW 8 şi în premieră va integra Android Automotive OS (AAOS) la anumite game de modele, ca o a doua abordare tehnologică, alături de varianta actuală bazată pe Linux. Anunţul a fost făcut de Stephan Durach, vicepreşedinte executiv de companie conectată şi dezvoltare operaţiuni tehnice în cadrul BMW Group, la Congresul de Electronică Auto din Ludwigsburg. "Integrăm cele mai bune aspecte din toate universurile - care ar putea fi propriile noastre dezvoltări interne, Open Source sau produse software comerciale, în funcţie de cum arată soluţia specifică. Asigurăm o experienţă digitală unică, personalizată pentru clienţii noştri în automobilul lor", a spus liderul dezvoltării experienţei digitale de condus, Stephan Durach.

 

Diferitele platforme software permit configurarea individuală a sistemului de infotainment. Sistemul de operare extins poate fi utilizat şi în diferite game de automobile. Clienţii beneficiază de funcţii şi opţiuni digitale personalizate, individuale şi extinse.

 

Ca şi în trecut, sistemul de operare BMW 8 extins va continua să fie actualizat "over the air" la intervale regulate cu BMW Remote Software Upgrade.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2023.

Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare