Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Lime Rock Park: Paul Miller Racing se impune în clasa GTD

Ce final pentru runda a noua a acestui sezon din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, desfăşurată la Lime Rock Park (SUA)! Apropiindu-se de penultimul viraj al cursei de două ore şi 40 de minute, #1 BMW M4 GT3 al Paul Miller Racing rula pe locul al doilea în clasa GTD. Cu toate acestea, liderul Mercedes, care părea sigur că va obţine victoria, a încetinit brusc, permiţându-i lui Bryan Sellers (SUA) să preia conducerea când a intrat în linia dreaptă de sosire.

BMW M Motorsport
·
IMSA Series
·
GT Racing
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~425,76 KB)
  
Photos(19x, ~54,5 MB)

Bucureşti/München. Ce final pentru runda a noua a acestui sezon din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, desfăşurată la Lime Rock Park (SUA)! Apropiindu-se de penultimul viraj al cursei de două ore şi 40 de minute, #1 BMW M4 GT3 al Paul Miller Racing rula pe locul al doilea în clasa GTD. Cu toate acestea, liderul Mercedes, care părea sigur că va obţine victoria, a încetinit brusc, permiţându-i lui Bryan Sellers (SUA) să preia conducerea când a intrat în linia dreaptă de sosire. Victoria neaşteptată a declanşat o bucurie de nedescris, deoarece echipa a obţinut a doua victorie din acest sezon. În contrast puternic, a fost multă dezamăgire pentru BMW M Team RLL şi Turner Motorsport, care nu au reuşit să termine din cauza unor probleme tehnice.

Sellers şi Madison Snow (SUA) au avut o sesiune de calificări dezamăgitoare la cursa de casă pentru Paul Miller Racing, astfel că aceştia au plecat de pe locul al şaptelea al grilei. Cu toate acestea, ei au ripostat cu fermitate pentru a ajunge pe locul secund la intrarea în faza finală a cursei. Acest podium ar fi fost un succes în sine, dar o problemă cu alimentarea cu combustibil a modelului Mercedes aflat în postura de lider le-a oferit şansa lui Sellers şi Snow să obţină o victorie în ultima clipă. Astfel, Paul Miller Racing şi-a extins poziţia de lider în Sprint Cup, care include toate cursele IMSA cu o durată maximă de două ore şi 40 de minute.

BMW M Team RLL şi Turner Motorsport au fost forţate să se retragă din cursă. MOTUL BMW M4 GT3 a suferit probleme tehnice în turul 77, în timp ce maşina înscrisă de Turner Motorsport a revenit la standuri în turul 33.

Sezonul IMSA continuă în primul weekend din august, cu etapa de pe Road America (SUA).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare