Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group întâmpină concurenţii şi oaspeţii Campionatelor Europene 2022 de la München

+++ Sediul BMW şi Muzeul BMW, ambele simboluri arhitecturale, sunt iluminate în cadrul ceremoniei de deschidere +++ 50 de ani de mobilitate electrică la BMW Group +++ BMW Group Design creează medaliile +++ Flotă shuttle 100% electrică +++

More Sports
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~453,89 KB)
  
Photos(7x, ~236,25 MB)

Bucureşti/München. Ca parte a ceremoniei oficiale de deschidere a Campionatelor Europene din 10 august, sediul BMW şi Muzeul BMW au fost iluminate într-un mod unic pentru a întâmpina toţi sportivii şi oaspeţii. Cele nouă sporturi din cadrul Campionatelor Europene au fost prezentate şi orchestrate într-o combinaţie de proiecţii laser şi video. Simbolurile pentru sporturile individuale s-au bazat pe designul de la Jocurile Olimpice din 1972, care au avut loc tot la München. Faţadele sediului emblematic al companiei, care anul acesta aniversează 50 de ani, au fost iluminate în interacţiune cu imagini emoţionante pe muzeu. Diversitatea acestui eveniment sportiv major a fost rezumată în mesajul "United in Joy" (Uniţi prin Bucurie), care exprimă entuziasmul tuturor celor implicaţi în competiţie în următoarele zile.

De asemenea, BMW 1602 Electric, primul automobil electric al BMW Group, împlineşte 50 de ani în acest an. BMW 1602 Electric a fost folosit ca maşină de deschidere pentru maratonul de la Jocurile Olimpice de vară de la München şi, în mod natural, a apărut şi în proiecţiile de lumină. Împreună cu BMW i4, care este produs la doar câţiva metri distanţă, la uzina principală a BMW Group din München, cele două produse subliniază progresul realizat de companie în 50 de ani de mobilitate electrică.

În calitate de partener premium prin mărcile BMW, MINI şi BMW Motorrad, BMW Group aşteaptă cu nerăbdare să susţină un alt eveniment sportiv major în apropierea sediului său.

Campionatele Europene din 2022 de la München sunt cel mai mare eveniment sportiv din München de la Jocurile Olimpice de vară din 1972. Între 11 şi 21 august, aproximativ 4.700 de sportivi vor avea ochii îndreptaţi spre victoria în cele nouă sporturi diferite din cadrul Campionatelor Europene. În total, sunt puse în joc medalii pentru 177 de evenimente. Medaliile în sine au fost proiectate de Designworks, studioul de inovaţie al BMW Group.

În calitate de partener premium, BMW Group oferă o flotă shuttle extinsă pentru Campionatele Europene de la München. Flota este formată exclusiv din automobile electrificate de la mărcile BMW şi MINI. În plus, BMW Group contribuie şi la succesul logistic al evenimentului şi oferă parcare gratuită pentru vizitatori în timpul competiţiei.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare