Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Junior Team ajunge în Top 10 după o cursă de recuperare impresionantă în etapa de casă pentru ROWE Racing de la Hockenheim

În penultima cursă a sezonului Fanatec GT World Challenge Endurance Cup, Dan Harper, Max Hesse şi Neil Verhagen au luptat pentru a urca de pe locul al 22-lea pe grilă până pe poziţia a noua. +++ Cealaltă maşină a echipei a urcat 17 poziţii, de pe locul al 28-lea pe grilă, pentru a trece linia de sosire pe poziţia a 11-a. +++ Max Hesse: "A fost un weekend dificil pentru noi, dar am obţinut maximum posibil din el."

BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
Customer Racing
·
Motorsport Juniors
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 547,65 KB)
  
Photos(14x, ~48,88 MB)

Bucureşti/Hockenheim. Penultima cursă a sezonului din Fanatec GT World Challenge Europe Endurance Cup de la Hockenheimring (Germania) a fost evenimentul de casă pentru ROWE Racing. Echipa din St. Ingbert (Germania), localitate aflată la aproximativ 150 de kilometri de Hockenheim, a dat dovadă de spirit de luptă după o sesiune de calificări dezamăgitoare, ducând cele două BMW M4 GT3 pe poziţiile a noua şi a 11-a după performanţe consistente de recuperare în cursa de trei ore.

 

BMW Junior Team, cu Dan Harper (Marea Britanie), Max Hesse (Germania) şi Neil Verhagen (SUA), a început cursa de pe locul al 22-lea al grilei, cu #50 BMW M4 GT3, şi a recuperat loc după loc până pe poziţia a noua. În maşina #98, Nick Catsburg (Olanda), Augusto Farfus (Brazilia) şi Nick Yelloly (Marea Britanie) au urcat 17 poziţii faţă de locul ocupat pe grila de start, urcând de pe locul al 28-lea pe al 11-lea. În cursa virtuală din Fanatec Esports GT Pro Series, desfăşurată sâmbătă seara, Harper a reprezentat echipa ROWE Racing, obţinând locul al şaselea. Finalul sezonului din Endurance Cup are loc la 2 octombrie, la Barcelona (Spania).

 

Reacţii după cursă:

 

Hans-Peter Naundorf (director de echipă ROWE Racing): "După modul în care a decurs acest weekend, trebuie să fim mulţumiţi cu o clasare în Top 10, deşi speram la un rezultat diferit în cursa noastră de casă. Am înţeles devreme că maşinile noastre nu vor oferi aici performanţa pe care o căutam. Cel puţin inginerii şi piloţii noştri au reuşit să lucreze împreună pentru a reduce oarecum aceste decalaje pentru cursă. Cu toate acestea, a porni de atât de departe a însemnat că acest loc în Top 10 a fost maximum posibil, chiar şi cu o performanţă la fel de ireproşabilă ca cea de la Spa-Francorchamps. Din păcate, suntem încă destul de departe de vârf."

 

Max Hesse (#50 BMW M4 GT3, ROWE Racing, locul 9): "A fost un weekend dificil pentru noi, dar am obţinut maximum posibil şi am terminat pe locul al nouălea, pentru care am marcat două puncte. Am avut probleme încă de la început în acest weekend şi ne-am chinuit să găsim un echilibru bun. Mai avem ceva de lucru înainte de următoarea cursă de la Barcelona. Echipa ROWE Racing a făcut o treabă excelentă aici, la Hockenheim, opririle la boxe au fost perfecte şi nimeni din echipă nu a cedat. Mulţumesc tuturor pentru acest lucru."

 

Nick Catsburg (#98 BMW M4 GT3, ROWE Racing, locul 11): "A fost un weekend foarte greu pentru noi. Ne-am aşteptat ca acest circuit să nu se potrivească cu adevărat cu maşina noastră şi, din păcate, calificările au arătat acest lucru. În cursă am reuşit să urcăm 17 locuri şi am obţinut un rezultat relativ bun. Acesta este întotdeauna unul dintre punctele forte ale ROWE Racing de a avea curse curate, de a alege inteligent în privinţa opririlor la boxe şi de a nu greşi, dar, din păcate, în mod clar nu am avut viteza necesară."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare