Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Pentru prima dată într-o galerie de artă, #BMWPhotoCamp prezentat la Galeria Galateca

Şase din cei mai buni fotografi auto români, Ramona Copil, Adrian Cobzaşu, Mihai Dăscălescu, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv şi Dragoş Savu sunt prezenți cu o selecţie de şase lucrări în expoziţia găzduită de Galeria Galateca în perioada 15-18 septembrie. +++ O altă premieră importantă – o ediţie limitată de lucrări în ediție limitată sunt disponibile pentru vânzare. +++ Expoziţia găzduiește evenimente speciale şi se încheie cu un concert de muzică de cameră organizat împreună cu Festivalul de Muzică de Cameră SoNoRo.

#BMWPhotoCamp
·
Ramona Copil
·
Dragoş Savu
·
Ciprian Mihai
·
Bogdan Paraschiv
·
Adrian Cobzaşu
·
Mihai Dascalescu
·
Galeria Galateca
·
BMW i
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~140,3 KB)
  
Photos(12x, ~264,35 MB)

Notă: vă rugăm folosiţi fotografiile creditând fiecare autor în parte. Suplimentar pentru social media, în măsura în care este posibil, vă rugăm să folosiţi şi hashtagul evenimentului: #BMWPhotoCamp / #BMWPotoCamp2022.

Bucureşti. #BMWPhotoCamp a început ca un proiect care să aducă în prim-plan fotografii din industrie, eroii care dau viaţă multor materiale media şi care pun în valoare modele şi evenimente auto.

România are o tradiţie bogată a fotografiei auto, cu un prim nucleu format la finalul anilor '90 prin proiectul Freelancer, aparţinând unuia dintre pionierii în domeniu, Dan Beşliu. Cei şase fotografi Ramona Copil, Adrian Cobzaşu, Mihai Dăscălescu, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv şi Dragoş Savu au colaborat de-a lungul timpului cu toate publicaţiile auto importante din România, de la auto motor şi sport, AutoBild, Autoexpert sau 4x4Adventure până la TopGear, Supercar sau WhatCar!. Invitaţii au în portofoliu şi alte proiecte, aşa cum sunt fotografia în domeniul modei, reportaj sportiv sau street photography.

O prezenţă în premieră la un astfel de proiect organizat de BMW România este Ramona Copil. Ea a început aventura în fotografia auto în urmă cu câţiva ani din poziţia de cursant la Festivalul VSLO, la un training organizat împreună cu BMW şi reprezentanţi din presa auto.

Proiectul a fost organizat ca o experienţă de mai multe zile în care unii din cei mai buni reprezentanţi din lumea fotografiei auto au explorat modelele mărcii şi le-au interpretat din perspective şi stiluri foarte personale. La #BMWPhotoCamp au fost prezentate şase faţete foarte diferite ale mărcii. BMW iX M60 este modelul de avangardă, în egală măsură eficient, cu emisii locale zero, construit cu grijă pentru mediu, dar şi capabil de performanţe dinamice remarcabile, dispunând de cel mai puternic sistem de propulsie care a echipat vreodată un model BMW - cu un vârf de 619 CP şi 1.100 Nm. BMW Seria 4, expresia sportivităţii mărcii, s-a regăsit în toate formele în care este disponibilă: de la clasicul BMW Seria 4 Gran Coupé la versiunea electrică BMW i4 şi ultrasportivul BMW M4 Coupé. A treia propunere de subiect a fost cea mai populară gamă de modele a mărcii, emblematicele BMW X5 şi BMW X6.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare