Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

E timpul pentru încântarea celor şapte simţuri: BMW lansează FREUDE.FOREVER, o revistă tipărită care redefineşte curiozitatea şi dezvoltarea durabilă

Prin conţinut editorial de înaltă calitate în limba engleză, BMW se adresează segmentului de clienţi orientaţi spre viitor .+++ Articolele subliniază faţete ale luxului modern şi durabil şi ale progresului tehnologic. +++ Revista de colecţie are 140 de pagini, iar fiecare număr este definit de o singură temă. Este fi disponibilă la chioşcurile de ziare şi în locaţii selectate, inclusiv reaţaua de dealeri BMW din România în viitorul apropiat.

Sales şi marketing
·
Corporativ
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 632,04 KB)
  
Photos(6x, 31,42 MB)

Bucureşti/München. În vremuri de schimbare şi digitalizare, experienţa senzorială, mentalitatea şi implicarea cu viitorul vin în prim-plan. Acum, BMW lansează FREUDE.FOREVER pe piaţa internaţională, o revistă care întruchipează şi transmite experienţa senzorială, mentalitatea şi dezvoltarea durabilă - din punct de vedere haptic, vizual şi al conţinutului. În acest fel, BMW caută să ajungă la un segment de clienţi care este interesat de neconvenţional şi să abordeze problemele viitorului. Accentul este pus pe salturile de inovaţie - soluţii extrem de inovatoare care oferă perspective atât la nivel tehnologic, cât şi la nivel uman, care au potenţialul de a schimba o societate. Tehnologia trebuie să fie un facilitator şi un partener: explorat printr-o structură a revistei şi atribuit celor şapte simţuri, subiectul este foarte relevant şi strâns orientat către cititori.

 

Publicat periodic pentru a marca anumite ocazii sau evenimente, fiecare număr al revistei se va concentra pe o singură temă, cea de deschidere explorând legătura dintre luxul modern şi dezvoltarea durabilă rezistentă. Revista de colecţie de 140 de pagini, cu design elegant, este disponibilă la chioşcurile de ziare, în aeroporturi, la hoteluri partenere selectate, inclusiv reţeaua de dealeri BMW din România în viitorul apropiat.

 

"Obiectivul nostru este de a realiza schimbarea prin explorarea soluţiilor posibile la provocările vremurilor noastre, precum şi reflectând asupra tendinţelor sociale. Căutăm să oferim spaţiu pentru o nouă gândire bazată pe conţinut editorial de calitate, inspirând clienţii noştri şi dezvoltând o mentalitate comună în ceea ce priveşte ideile şi atitudinile care ne vor duce în viitor. Aceasta este ceea ce reprezintă noua noastră revistă tipărită FREUDE.FOREVER, care spune poveşti unice şi dezvăluie perspective noi. Avem parteneri ideali pentru această aventură: agenţia noastră de creaţie THE GAME, fondată special pentru BMW, şi editorul LOOPING GROUP", spune Jens Thiemer.

 

LOOPING GROUP este partenerul THE GAME, o agenţie înfiinţată de BMW Group şi marca BMW în 2021 pentru a produce FREUDE.FOREVER. LOOPING combină experienţa îndelungată în jurnalismul de reviste şi corporate publishing cu o atenţie extraordinară în explorarea de subiecte şi povestiri. În acelaşi timp, BMW va cultiva libertatea de a spune poveşti prin diferite abordări, dând naştere unor emoţii neaşteptate şi perspective neobişnuite.

 

Acest lucru se reflectă şi în designul editorial al revistei: nu există secţiuni convenţionale. Concentrându-se mereu pe preocupările umane, fiecare articol va atinge unul dintre cele şapte simţuri, transmise şi prin layout-ul revistei: Auz, Miros, Gust, Mişcare, Atingere, Propiocepţie, Vedere. Primul număr se concentrează pe perspective de primă mână asupra luxului nou, durabil, aruncând în acelaşi timp lumină asupra progresului tehnologic: este prezentat, de exemplu, un designer de mobilier fonoabsorbant şi inventatorul unei tehnici de laborator care revoluţionează procesul de fabricaţie a parfumurilor pentru a asigura dezvoltarea durabilă.

 

"Credem cu tărie că o revistă tipărită de înaltă calitate va avea un impact enorm asupra substanţei mărcii noastre. Combinăm tiparul şi digitalul pentru că dorim să oferim acces ideal fiecărui grup-ţintă şi credem în interacţiunea dintre cele două canale", spune Stefan Ponikva, vicepreşedinte de comunicare şi experienţă de brand la BMW.

 

FREUDE.FOREVER începe cu un tiraj de aproximativ 150.000 de exemplare în întreaga lume, dintre care 50.000 vor fi în germană şi 100.000 în engleză.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare