Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Cu ocazia Art Basel Miami Beach 2022, Superblue şi BMW prezintă lucrarea "Pulse Technology" a lui Rafael Lozano-Hemmer

3.000 de lumini pentru a crea un cor captivant de bătăi ale inimii. Rafael Lozano-Hemmer, Superblue şi BMW împărtăşesc o viziune de a crea experienţe de avangardă care privesc spre un viitor durabil în care arta şi tehnologia pot crea experienţe umane pentru evadare, bucurie, dar şi conexiune socială. Un principiu primordial pentru BMW i este crearea unei noi înţelegeri a luxului într-o eră care va fi modelată de inovaţii revoluţionare în domeniile dezvoltării durabile şi digitalizării. Centrul acestei reinterpretări este BMW i7, modelul care a inspirat colaborarea.

Corporativ
·
Teme culturale
 

Bucureşti/München/Miami Beach. Cu ocazia Art Basel Miami Beach 2022, Superblue şi BMW i vor prezenta instalaţia captivantă "Pulse Topology" a lui Rafael Lozano-Hemmer. Această colaborare invită vizitatorii să se bucure de poezia unei abordări centrate pe om a inovaţiilor tehnologice şi poate fi experimentată în spaţiul Superblue din Allapattah (Miami), în perioada noiembrie 2022 - august 2023. Expoziţia va fi completată de un mediu artistic special în interiorul BMW i7, creat de Lozano-Hemmer, în perioada 28 noiembrie - 4 decembrie.

 

Rafael Lozano-Hemmer, Superblue şi BMW împărtăşesc o viziune de a crea experienţe de avangardă care privesc spre un viitor durabil în care arta şi tehnologia pot crea experienţe umane pentru evadare, bucurie, dar şi conexiune socială. Un principiu primordial pentru BMW i este crearea unei noi înţelegeri a luxului într-o eră care va fi modelată de inovaţii revoluţionare în domeniile dezvoltării durabile şi digitalizării. Centrul acestei reinterpretări este BMW i7, modelul care a inspirat colaborarea.

 

"Pulse Topology" din Miami Beach va fi compusă din 3.000 de becuri suspendate la diferite înălţimi, creând o serie de creste şi văi - un decor intim pe care vizitatorii sunt invitaţi să-l traverseze. Fiecare bec străluceşte la pulsul unui participant anterior. Senzorii de puls personalizaţi înregistrează ritmul cardiac nou al vizitatorilor; atunci când un participant interacţionează cu instalaţia, pulsul acestuia este adăugat la bolta înregistrărilor de deasupra lor, înlocuind cea mai veche înregistrare. Formând o platformă pentru autoreprezentare, în "Pulse Topology" bătăile individuale ale inimii se reunesc pentru a crea un cor captivant de lumină şi sunet.

 

Inspirat de conversaţiile cu inginerii şi designerii BMW, Lozano-Hemmer şi studioul său vor folosi aceeaşi tehnologie ca în "Pulse Topology" pentru a activa interiorul BMW i7 cu bătăile inimii unui vizitator palpabile în lumină, sunet şi grafică. Această relaţie simbiotică poate fi văzută ca o extensie a utilizării luminii unui BMW i7 pentru a crea o conexiune semnificativă cu conducătorul său.

 

Experimentează Rafael Lozano-Hemmer: "Pulse Topology" şi mediul artistic din interiorul BMW i7:

28 noiembrie - 4 decembrie 2022

Superblue Miami, 1101 NW 23 Street, Miami, FL 33127, SUA

Orar:          Luni-Joi, 11.00-19.00

                   Vineri-Sâmbătă, 10.00-20.00

                   Duminică, 10.00-19.00

Rafael Lozano-Hemmer: "Pulse Topology" este disponibilă pentru vizionare publică în perioada noiembrie 2022 - august 2023.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare