Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Premieră mondială la Salonul Auto de la Essen 2022: noul BMW M2 cu accesorii BMW M Performance

Cel mai mare salon de tuning din Europa este scena ideală pentru cele mai recente automobile BMW M, noi opţiuni retrofit, inspirate din motorsport.

G87
·
G26
·
F40
·
G80
·
Automobile BMW M
·
Seria 1
·
M240i Coupé
·
Hatch 5 uşi
·
i4 M50
·
M4
·
M240i
·
M2
·
M3
·
BMW M Performance Parts
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 522,3 KB)
  
Photos(190x, 1,54 GB)

Bucureşti/München. BMW participă la Salonul Auto de la Essen 2022 cu numeroase atracţii şi un program divers. Cel mai mare salon din Europa pentru tuning, motorsport şi vehicule sportive de producţie are loc la Gruga-Halle în perioada 3-11 decembrie 2022. Printre altele, BMW inspiră vizitatorii cu o premieră mondială: la Essen, noul BMW M2 cu accesorii BMW M Performance este expus pentru prima dată.

 

În plus, pe lângă actualele automobile BMW M, la standul BMW din Pavilionul 3 sunt prezentate şi alte opţiuni retrofit sportive din gama de accesorii BMW originale. Interviuri şi sesiuni de autografe cu invitaţii-vedetă din motorsport completează programul variat de la standul BMW.

 

Aspect accentuat, performanţe îmbunătăţite: accesorii BMW M Performance pentru noul BMW M2

Pe lângă imaginea sportivă, opţiunile de personalizare dezvoltate special pentru noul BMW M2 optimizează şi caracteristicile de condus impresionante ale maşinii sport de înaltă performanţă. Soluţiile de personalizare suplimentare pentru părţile frontală, spate şi laterale ale modelului compact cu două uşi sunt realizate din plastic armat cu fibră de carbon (CFRP), care este etanşat cu un strat transparent pentru a dezvălui structura de fibră a materialului. Componentele exterioare, cum ar fi prinderea faţă M Performance Carbon, prinderile pentru pragurile laterale M Performance Carbon, difuzorul spate M Performance Carbon sau spoilerul spate M Performance Carbon subliniază genele puriste de curse ale noului BMW M2, având, de asemenea, un efect pozitiv asupra proprietăţilor sale aerodinamice.

 

Conducătorii cu ambiţii sportive vor aprecia, de asemenea, gama largă de accesorii BMW M Performance în domeniile sistemului de propulsie, şasiului şi cockpitului. Sistemul de amortizor de zgomot M Performance Titanium, de exemplu, nu numai ca reduce masa cu opt kilograme faţă de componenta standard, dar scoate în evidenţă şi mai intens acustica motorului cu şase cilindri în linie, de 338 kW/460 CP. În interior, ornamentele interioare M Performance din Carbon/Alcantara, cotiera M Performance din Alcantara şi multe alte opţiuni de înaltă calitate creează un stil autentic de maşină sport, în timp ce genunchierele M Performance din Alcantara oferă o aderenţă sigură chiar şi în timpul condusului sportiv la limită. Acest lucru vă permite să vă bucuraţi pe deplin de agilitatea şi dinamica în viraje ale suspensiei M Performance pe circuit - sau pur şi simplu să vă bucuraţi de plăcerea de a conduce inspirată de curse în viaţa de zi cu zi.

 

Gamă de modele fascinantă, parteneri de discuţie care inspiră

Din gama actuală de modele BMW M GmbH, modelele expuse la Essen includ primul BMW M3 Touring, BMW M240i Coupé şi BMW i4 M50. O altă atracţie vine direct de pe circuit în pavilionul expoziţional: primul M3 Touring MotoGP™ Safety Car. Cel mai recent safety car de la BMW M a fost echipat cu întreaga gamă de accesorii BMW M Performance pentru utilizarea sa la clasa-regină a curselor de motociclete.

 

Red Bull Driftbrothers vor aduce spectacol la Essen. Elias şi Johannes Hountondji vor expune una dintre maşinile lor de drift la standul BMW: maşinile lor de curse se bazează pe un model de producţie BMW M4. Cu un sistem de evacuare personalizat, un kit de caroserie personalizat şi un pachet aerodinamic, va uimi nu numai pasionaţii de cai putere. În primele trei zile ale expoziţiei, vizitatorii au ocazia să-i cunoască pe Driftbrothers în cadrul unei sesiuni de autografe. Cu toate acestea, fraţii din Suvabia nu sunt singurii invitaţi celebri: Jens Klingmann, pilotul oficial BMW M Motorsport, va avea o sesiune de interviuri cu antreprenorul, influencerul şi prezentatorul TV Jean Pierre Kraemer (JP Performance). Expertul în tuning îşi va aduce BMW M4 CSL, care poate fi admirat la standul BMW pe toată durata spectacolului.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

BMW GROUP AT CES 2023.

Las Vegas. Here you can see the webcasts of the BMW Group Keynote at the CES 2023 and the Digital World Premiere of BMW i Vision Dee.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare