Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Welt prezintă BMW i - Mega Me, un ecran de mari dimensiuni şi o nouă animaţie 3D cu tehnologie de faceswaping

Cu ajutorul inteligenţei artificiale, vizitatorii BMW Welt pot deveni parte din animaţia despre noul concept BMW i Vision Dee, pe un ecran LED de 42 de metri pătraţi. +++ Faceswaping (schimbarea feţei) la următorul nivel: vizitatorii BMW Welt îşi vor vedea chipul animat în 3D pe un ecran LED alături de BMW i Vision Dee.

BMW i
·
Comunicare de design, concept cars
·
BMW Welt, Museum, fabrici
·
BMW Welt
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. Un chip este ceva unic. Distinctiv şi nu interschimbabil - în realitate. Din 5 ianuarie 2023, inteligenţa artificială le permite vizitatorilor BMW Welt să devină parte dintr-un film despre noul BMW i Vision Dee. Tehnologia uimitoare de schimbare a feţei din zona BMW i proiectează chipul vizitatorului direct pe un ecran LED mare, de 42 de metri pătraţi, la câteva secunde după ce a fost făcută fotografia. La 4 ianuarie 2023, BMW i Vision Dee a fost prezentat pentru prima dată la CES de la Las Vegas. Numele "Dee" înseamnă experienţă emoţională digitală,crearea unei experienţe memorabile cu mobilitatea viitorului, ducând relaţia dintre om şi automobile la un nou nivel.

 

Sistemul media inovator de ecrane de la BMW Welt creează o iluzie spaţială tridimensională folosind o fotografie a vizitatorului, care devine protagonistul filmului cu Dee alături de el. "Prin această nouă punere în scenă, dorim să oferim vizitatorilor BMW Welt o experienţă pe cât de spectaculoasă, pe atât de distractivă", declară Tatjana Bister, directorul BMW Welt. "BMW a reprezentat întotdeauna spiritul de pionierat şi inovaţie. Acum, pentru prima dată, aducem la viaţă o tehnologie la BMW Welt care ne duce direct în lumea lui Dee şi ne oferă imediat un sentiment de viitor digital."

 

Instrumentul interactiv de la BMW Welt a fost realizat de agenţia Elastique. din Köln, împreună cu compania start-up Reface, fondată în Ucraina. "Reface este liderul de piaţă în tehnologia de schimbare a feţelor, schimbul fotorealist de chipuri în imagini şi filme", spune Andreas Schimmelpfennig, director de creaţie şi membru fondator al Elastique. "Niciodată până acum această tehnologie nu a fost folosită în domeniul ecranelor LED la scară largă care creează o iluzie tridimensională pentru ochiul liber."

 

"Iluzia anamorfică" arată ca şi cum elementele din film se extind departe de ecran. Vizitatorii BMW Welt îşi fac mai întâi o fotografie la un punct foto. În câteva secunde, imaginea este transferată pe faţă în film cu ajutorul inteligenţei artificiale, unde este integrată perfect şi incredibil de real. Tehnologia din spatele acestui lucru foloseşte un sistem media complex care asamblează elementele individuale ale imaginii în timp real. Pentru vizitatori, momente perfecte de Instagram sunt create ca o amintire specială.

 

BMW Welt

Cu arhitectura sa emblematică, BMW Welt este punctul central al tuturor mărcilor din BMW Group - BMW, subbrandurile BMW M şi BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars şi BMW Motorrad -, care sunt prezentate într-o manieră impresionantă în propriile zone tematice. Dar BMW Welt nu înseamnă doar expoziţiile şi preluările noilor automobile, care sunt puncte de atracţie pentru pasionaţii de maşini de pretutindeni. De-a lungul anului, vizitatorii se pot bucura de programe variate de cultură, artă şi divertisment, precum şi de locaţia populară în care au loc numeroase evenimente externe. Trei studiouri de streaming şi TV complet echipate, cu infrastructură optimă şi servicii complete, sunt disponibile pentru evenimente digitale premium. Diferitele restaurante ale BMW Welt oferă o varietate de delicii culinare, până la gastronomie de elită. În The Campus, copiii, tinerii şi întreaga familie pot explora oraşul viitorului şi mobilitatea de mâine - fie independent, fie în ateliere interesante.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare