Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Al 25-lea an în rol "Official Car of MotoGP": BMW M începe sezonul aniversar cu noul BMW M2 MotoGP Safety Car

Legături strânse din 1999: parteneriatul cu deţinătorul drepturilor MotoGP, Dorna Sports, intră în al 25-lea sezon.+++ Premieră pentru noua maşină de siguranţă BMW M2 MotoGP la deschiderea sezonului de la Portimão. +++ Franciscus van Meel: "Un parteneriat strâns de lungă durată ca acesta este special în cursele internaţionale."

G87
·
Automobile BMW M
·
M2
·
Official Car of MotoGP
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/München. Grand Prix-ul Portugaliei, care are loc în perioada 24-26 martie la Portimão, marchează începutul unui sezon aniversar pentru BMW M, cel de-al 25-lea în rol de "Official Car of MotoGP". Parteneriatul strâns cu deţinătorul drepturilor MotoGP, Dorna Sports, datează din 1999. La începutul sezonului aniversar în Portugalia, noul safety car BMW M îşi va face debutul. BMW M2 MotoGP se bazează pe noul BMW M2, care a avut premiera mondială în octombrie.

 

"Suntem încântaţi să ne alăturăm BMW M pentru a sărbători, în 2023, sezonul cu numărul 25 de la începerea parteneriatului nostru", a declarat Carmelo Ezpeleta, directorul executiv Dorna Sports. "În BMW M avem un partener puternic alături de noi de un sfert de secol; un partener cu care ne-am bucurat de o colaborare excelentă în multe domenii diferite. Suntem foarte mândri de acest parteneriat de lungă durată, care evoluează continuu, dă un impuls fresh în fiecare an. Cu cele mai inovatoare tehnologii, BMW M se ocupă acum de siguranţă în sportul nostru pentru al 25-lea an şi este un element omniprezent în padockul MotoGP, cu o gamă largă de activităţi. Iată un sezon aniversar fantastic în 2023!"

 

"2023 este cel de-al 25-lea sezon al nostru ca maşină oficială a MotoGP - un parteneriat strâns de lungă durată ca acesta este special în cursele internaţionale", a adăugat Franciscus van Meel, directorul executiv BMW M GmbH. "Dorim să mulţumim Dorna Sports pentru încredere deosebită pe care ne-a acordat-o de un sfert de secol. Din 1999 ne străduim să încorporăm valorile noastre precum inovaţia, tehnologia, emoţia şi pasiunea şi în parteneriatul nostru cu Dorna Sports. Noul nostru safety car BMW M2 MotoGP este doar un exemplu în acest sens. Cu acest model ne continuăm tradiţia de a pune cele mai noi automobile de înaltă performanţă BMW M în slujba siguranţei MotoGP. Fie că este vorba de flota de safety car, de BMW M Award sau de multe alte activităţi ale noastre la cel mai înalt nivel al curselor de motociclete - suntem mândri că Fascination M a devenit o parte importantă a MotoGP."

 

Noul BMW M2 impresionează prin caracteristicile unei maşini sport de înaltă performanţă clasice, livrate într-o formă concentrată şi cu tehnologie de ultimă oră. Cu dimensiuni compacte şi cu motorul TwinPower Turbo cu şase cilindri în linie, care oferă 460 CP, noul BMW M2 este baza perfectă pentru un safety car BMW M. BMW M2 a fost echipat cu diverse elemente pentru utilizarea sa pe circuitele MotoGP. Aceste elemente includ un roll bar, scaune RECARO, centuri de curse cu prindere în şase puncte, un stingător de incendiu, bara lumini de pe acoperiş şi lumina frontală specială. Au fost instalate, de asemenea, mai multe accesorii M Performance, cum ar fi sistemul de evacuare, şasiul, capacele oglinzilor laterale din carbon, difuzorul şi aripa din spate. BMW M2 MotoGP va avea designul standard de safety car BMW M. Pe lângă noul BMW M2 MotoGP Safety Car, flota de maşini din 2023 include şi multe alte modele BMW M pentru siguranţă, medici şi oficiali, precum şi safety bike BMW M 1000 RR.

 

Pentru mai multe informaţii despre BMW M GmbH şi implicarea ca "Official Car of MotoGP", consultaţi: www.bmw-m.com.


O istorie a modelelor BMW Safety Car  găsiţi aici:
https://www.press.bmwgroup.com/romania/article/detail/T0308141RO/modelele-bmw-safety-car:-peste-20-de-ani-de-siguran%C5%A3%C4%83-pe-circuit?language=ro

 

BMW M GmbH

BMW M GmbH este o filială deţinută în totalitate de BMW AG. Prin produsele şi serviciile în domenii de activitate precum automobilele BMW M, BMW Individual, pachetele şi opţiunile M Sport, BMW Driving Experience, precum şi automobilele de intervenţii şi operaţiuni, compania se adresează clienţilor cu cerinţe deosebite în privinţa performanţelor, exclusivităţii şi personalizării automobilelor deţinute. Având sediul la München, compania a fost fondată în 1972 ca BMW Motorsport GmbH. De atunci, litera M a devenit sinonimul internaţional al succesului în motorsport şi al fascinaţiei pentru automobilele de înaltă performanţă destinate utilizării în traficul cotidian.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare