Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Următorul nivel pentru streamingul de fotbal în automobil: BMW aduce aplicaţia-pilot Bundesliga pe BMW Theatre Screen

Repere pentru fanii fotbalului: aplicaţia-pilot Bundesliga este disponibilă acum şi pe BMW Theatre Screen. +++ Locurile din spate ale BMW Seria 7 devin practic scaune de stadion din primul rând. +++ Disponibilitatea aplicaţiei-pilot pe ecranul central curbat BMW se extinde la modele şi pe pieţe suplimentare. +++

Tehnologie
·
Infotainment, sisteme de control
·
Seria 7
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. În ianuarie, BMW a început o colaborare cu DFL (Deutsche Fußball Liga / Liga de Fotbal din Germania) pentru a deveni primul producător de automobile care a adus fotbalul din Bundesliga într-un automobil printr-o aplicaţie-pilot. De atunci, conţinut selectat şi jocuri live au fost disponibile clienţilor noului BMW Seria 7 din Germania, Austria şi Elveţia, care se pot bucura de conţinutul de pe ecranul central curbat BMW atunci când automobilul este parcat*. În pasul următor, clienţii se pot bucura acum şi de conţinutul aplicaţiei Bundesliga In-Car pe BMW Theatre Screen. Acest lucru transformă practic locurile din spate ale BMW Seria 7 în scaune de stadion din primul rând. În acelaşi timp, oferta va fi lansată şi în alte ţări din Europa, America şi Asia**. Iniţial, programul-pilot este programat să ruleze până la 31 martie 2024.

 

BMW Theatre Screen transformă partea din spate a noului BMW Seria 7 într-un cinematograf privat exclusiv. Ecranul panoramic mare, de 31,3 inchi (79,5 cm), oferă divertisment de primă clasă prin Amazon Fire TV încorporat. Conţinutul Bundesliga poate fi transmis acum şi prin intermediul aplicaţiei BMW Bundesliga In-Car, care este disponibilă exclusiv în BMW Seria 7 pe BMW Theatre Screen din magazinul de aplicaţii Fire TV. Datorită sistemului de antenă 5G de la bord, clienţii beneficiază de cele mai bune viteze de streaming posibile.

 

Din motive de siguranţă, conţinutul Bundesliga nu poate fi redat pe ecranul central curbat BMW în timpul condusului. Cu toate acestea, streamingul pe BMW Theatre Screen este posibil pentru pasagerii de pe locurile din spate în timp ce automobilul este în mişcare. Aplicaţia Bundesliga In-Car oferă conţinut la cerere, cum ar fi rezumatele sau datele de meci, dar şi conţinut live individual, adaptat pentru utilizarea în automobil.

 

Pasionaţii de sport au o gamă largă de aplicaţii disponibile pentru BMW Theater Screen prin ecosistemul Amazon Fire TV. Acestea includ aplicaţii precum Red Bull TV, F1 sau NBA on Fire TV.

 

* Disponibil şi în BMW iX începând cu modelele produse din martie 2023; BMW X5, X6, X7 din aprilie 2023.

** Lansare succesivă în Belgia, Brazilia, Franţa, Italia, Coreea de Sud, Ţările de Jos, Singapore, Africa de Sud, Thailanda, Emiratele Arabe Unite, SUA.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare