Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Noul BMW XM Label Red este trofeul atractiv al câştigătorului BMW M Award 2023

În al 25-lea sezon ca "Official Car of MotoGP", BMW M GmbH va decerna vârful de gamă al primului automobil electrificat de înaltă performanţă ca recompensă pentru câştigătorul BMW M Award. +++ BMW XM Label Red este cel mai puternic model BMW M produs vreodată. +++ Sistem M HYBRID de înaltă performanţă este combinat cu accente de design individuale.

G09
·
Automobile BMW M
·
XM
·
Official Car of MotoGP
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/Jerez de la Frontera. În cel de-al 25-lea sezon ca "Official Car of MotoGP", BMW M GmbH continuă tradiţia de a oferi un punct de atracţie extraordinar cu automobile acordat câştigătorului BMW M Award. Cel mai rapid pilot din sesiunile de calificări MotoGP 2023 va fi recompensat cu vârful de gamă al primului automobil de înaltă performanţă BMW M cu un sistem nou de propulsie electrificat: noul BMW XM Label Red. Acesta este cel mai puternic model BMW din istorie şi cel mai puternic model dintr-un segment foarte exclusiv. Maşina exclusivă a câştigătorului pentru 2023 a fost dezvăluită oficial la Grand Prix-ul Spaniei de la Jerez de la Frontera. Automobilul a fost prezentat în cadrul tradiţionalei "Casual Dinner" găzduite de deţinătorul drepturilor pentru MotoGP, Dorna Sports, vineri seară, cu Marc Saurina, director de parteneriatelor comerciale globale la Dorna Sports, şi Steffi Armbruster, directorul BMW M Brand Experience, în calitate de gazde.

 

BMW XM Label Red, care a avut premiera mondială la Shanghai în urmă cu doar câteva zile, întruchipează un stil de viaţă extrovertit şi pasiune pentru performanţă de vârf. Combină un sistem M HYBRID de performanţă superioară cu accente individuale de design care exprimă în mod inconfundabil caracteristicile sale de performanţă remarcabile. Un motor V8 şi un motor electric, integrate în transmisia M Steptronic cu opt trepte, generează o performanţă combinată a sistemului de 550 kW/748 CP.

 

"În sezonul aniversar, BMW M GmbH prezintă încă o dată un alt automobil cu adevărat uluitor ca trofeu pentru BMW M Award", a declarat Marc Saurina după dezvăluire. "BMW XM Label Red este un automobil mai mult decât impresionant şi, prin performanţa sa, este întruchiparea perfectă a ceea ce reprezintă MotoGP. Este grozav că BMW M GmbH subliniază în mod constant importanţa pe care o acordă performanţelor piloţilor noştri de la categoria MotoGP. În fiecare an, cel mai rapid pilot în calificări este recompensat cu cel mai recent model emblematic din flota BMW M, iar BMW XM Label Red este o continuare perfectă a acestei tradiţii. Suntem nerăbdători să vedem cine va intra în posesia acestui premiu extraordinar la sfârşitul sezonului."

 

"Suntem încântaţi să prezentăm noul BMW XM Label Red ca automobil al câştigătorului pentru BMW M Award 2023", a spus Steffi Armbruster. "Electrificarea sistemului de propulsie al automobilelor noastre de înaltă performanţă este un domeniu interesant, iar sistemul M HYBRID al BMW XM Label Red este o dovadă impresionantă în acest sens. Noul nostru avanpost arată cum este posibil nu numai să păstrăm caracteristicile de performanţă ale modelelor BMW M, ci şi să le îmbogăţim în acelaşi timp cu noi faţete ale plăcerii de a conduce. Acest lucru face din BMW XM Label Red automobilul perfect pentru câştigătorul BMW M Award, în care cei mai buni piloţi de motociclism din lume concurează pentru a vedea cine va fi încoronat cel mai rapid în clasamentul general. Le ţinem pumnii tuturor şi aşteptăm cu nerăbdare o cursă interesantă pentru BMW M Award 2023!"

 

BMW XM Label Red este în centrul atenţiei şi când vine vorba de imagini. Proporţiile puternice ale unui Sports Activity Vehicle dinamic se întâlnesc cu un design exterior extrovertit, cu suprafeţe generoase, linii curate şi un design al părţii frontale dezvoltat exclusiv pentru modelele BMW din clasa de lux. Pe lângă acestea sunt accente de design care evidenţiază caracterul individual al BMW XM Label Red, care este orientat spre performanţă maximă. Materialele de înaltă calitate şi designul extravagant au transformat interiorul într-o M Lounge exclusivistă. BMW XM Label Red vine şi cu cele mai recente sisteme BMW M de asistenţă la condus.

 

BMW M Award recompensează încă din 2003 piloţii MotoGP care obţin cele mai bune rezultate în calificări. Piloţii primesc puncte pentru poziţiile lor în calificările din fiecare weekend de Grand Prix, în conformitate cu sistemul de punctaj utilizat pentru curse. Pilotul cu cele mai multe puncte la sfârşitul sezonului câştigă râvnitul Premiu BMW M. Deţinătorul recordului BMW M Award este Marc Márquez, care a câştigat trofeul de şapte ori la rând între 2013 şi 2019. Anul trecut, Francesco Bagnaia şi-a adăugat numele pe lista câştigătorilor pentru prima dată.

 

Joi a fost un spectacol BMW M desăvârşit la începutul weekendului de cursă de la Jerez de la Frontera. BMW M a găzduit Drift Challenge, în timpul căruia Red Bull Drift Brothers şi mai mulţi piloţi au efectuat derapaje controlate cu diferite modele BMW M4. Printre cei care au participat s-au numărat Fabio Quartararo, Alex Rins şi Albert Arenas, care s-au distrat din plin la volanul BMW M. Pentru mai multe informaţii despre BMW M GmbH şi implicarea ca "Official Car of MotoGP", accesaţi: www.bmw-m.com.

 

BMW M GmbH

BMW M GmbH este o filială deţinută în totalitate de BMW AG. Prin produsele şi serviciile în domenii de activitate precum automobilele BMW M, BMW Individual, pachetele şi opţiunile M Sport, BMW Driving Experience, precum şi automobilele de intervenţii şi operaţiuni, compania se adresează clienţilor cu cerinţe deosebite în privinţa performanţelor, exclusivităţii şi personalizării automobilelor deţinute. Având sediul la München, compania a fost fondată în 1972 ca BMW Motorsport GmbH. De atunci, litera M a devenit sinonimul internaţional al succesului în motorsport şi al fascinaţiei pentru automobilele de înaltă performanţă destinate utilizării în traficul cotidian.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare