Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW este partener al celei de-a 76-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes

BMW extinde parteneriatul oficial cu festivalul pentru un al doilea an. +++ Premiera unei noi producţii BMW Films. +++ Dezvăluirea ambarcaţiunii THE ICON. +++ Prima oportunitate de a experimenta pe şosea noul BMW i7 M70 xDrive, cel mai puternic model electric al mărcii. +++

G70
·
i20
·
G09
·
G05
·
Automobile BMW M
·
BMW iX
·
BMW i
·
iX5 Hydrogen
·
BMW i7
·
XM
·
i7 M70
·
Evenimente lifestyle
·
iX M60
·
BMW iX5
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. BMW îşi reia rolul de partener oficial al Festivalului de Film de la Cannes în 2023, după debutul de anul trecut. Producătorul bavarez de automobile premium furnizează celei de-a 76-a ediţii a celebrului festival şi unora dintre partenerii săi oficiali o selecţie de peste 200 de automobile electrice, alături de noile modele BMW XM cu propulsie plug-in hybrid. Această reuniune a industriei cinematografice globale din sudul Franţei oferă, de asemenea, cadrul perfect pentru introducerea unei noi producţii BMW Films pline de acţiune, precum şi pentru dezvăluirea noii ambarcaţiuni inovatoare THE ICON. Şi proaspăt prezentat la nivel mondial, noul BMW i7 M70 xDrive - cel mai puternic şi mai rapid model electric din întregul portofoliu al mărcii - va fi în acţiune pe şosea pentru prima dată.

 

"Suntem încântaţi să putem continua parteneriatul nostru oficial cu Festivalul de Film de la Cannes", declară Jens Thiemer, vicepreşedinte executiv BMW pentru clienţi şi brand. "Festivalul se angajează să devină mai tânăr, mai animat şi mai digital, ceea ce face din acest parteneriat platforma ideală pentru produsele BMW de lux. Sărbătorim premiera noii producţii BMW Films la Cannes, cea mai recentă lansare din legendara noastră serie BMW Films. În plus, atât cu THE ICON, cât şi cu BMW i7 M70 xDrive, creăm o combinaţie convingătoare de lux, inovaţie şi dezvoltare durabilă."

 

Iris Knobloch, preşedintele Festivalului de la Cannes, adaugă: "În 2022, BMW s-a alăturat Festivalului de la Cannes în calitate de Partener Auto Oficial, oferind o flotă de 80 de modele electrice excepţionale, în conformitate cu politica de mediu a festivalului. Suntem mândri şi bucuroşi că putem conta pe sprijinul BMW, a cărui relaţie cu cea de-a şaptea artă este istorică şi care, încă o dată, va însoţi toţi oaspeţii noştri în diferitele lor călătorii".

 

Lansare nouă spectaculoasă de la BMW Films

Noua producţie BMW Films înseamnă continuarea tradiţiei mărcii premium bavareze de a crea momente cinematografice importante, prezentând modele actuale în roluri principale. Cu peste 20 de ani în urmă, o succesiune de regizori de prestigiu de la Hollywood au produs scurtmetraje fascinante cu actori celebri şi costarurile lor pe patru roţi. Unul dintre cele mai cunoscute exemple este Star, care duce publicul într-o călătorie dramatică la o premieră de film într-un BMW M5. Cea mai recentă producţie BMW Films, The Escape, a plasat un sedan BMW Seria 5 în centrul unei scene de urmărire uluitoare. Iar fanii pot aştepta din nou cu nerăbdare filmări dinamice în ritm rapid, acţiune spectaculoasă şi o distribuţie plină de vedete la premiera noii producţii BMW Films de la Cannes.

 

Premieră mondială în Port de Cannes: THE ICON

O premieră de alt fel îi aşteaptă pe vizitatorii festivalului de film în Port de Cannes, odată cu dezvăluirea în premieră a THE ICON. Dezvoltată şi construită de BMW în colaborare cu producătorul de bărci TYDE, această ambarcaţiune inovatoare, care oferă mobilitate fără emisii pe apă, întruchipează o altă interpretare progresivă a luxului.

 

THE ICON combină numeroşii ani de experienţă a mărcii BMW i în mobilitatea electrică cu competenţa TYDE în construcţia de bărci şi un design de avangardă, creat în studioul Designworks, subsidiara BMW Group. Prima apariţie publică a THE ICON la Festivalul de Film de la Cannes pune din nou în lumina reflectoarelor abordarea completă a BMW pentru realizarea mobilităţii durabile în lumea de mâine.

 

Performanţe electrificate şi lux durabil pentru oaspeţii festivalului

În perioada 16-27 mai 2023, cineaşti, actori şi iubitori de cinema din întreaga lume vor coborî în staţiunea Cannes de pe Coasta de Azur pentru a vedea cele mai importante producţii noi şi a asista la decernarea premiului Palme d'Or. BMW este responsabil pentru serviciul shuttle pe diferitele rute de transfer pentru eveniment, care are loc la Palais des Festivals et des Congrès din oraş. Flota de modele BMW actuale include doar automobile cu sistem de propulsie electrificat, ceea ce le permite să ruleze prin traficul de la Cannes într-o linişte aproape deplină şi cu zero emisii locale. Rezultatul este un tentă autentică de lux durabil pentru oaspeţii internaţionali, participanţii la festival şi VIPuri.

 

Compoziţia flotei furnizate pentru festival şi pentru unii dintre partenerii săi oficiali reflectă varietatea largă de modele BMW electrificate disponibile acum în segmentul de lux. Modelul electric BMW iX M60 xDrive va fi în acţiune pe drumurile din jurul celebrului Bulevard de la Croisette, la fel ca şi primul model de înaltă performanţă cu propulsie plug-in hybrid de la BMW M GmbH, BMW XM. Pasagerii pot aştepta cu nerăbdare experienţa de performanţă exclusivă oferită de sistemul de propulsie M HYBRID al maşinii şi atmosfera unică a M Lounge, disponibilă în partea din spate a habitaclului. BMW iX5 Hydrogen, cu tehnologia sa cu pile de combustie cu hidrogen, oferă o altă cale către mobilitatea durabilă în viitor.

 

Festivalul de film va oferi modelului electric BMW i7 M70 xDrive cea mai recentă oportunitate de a proiecta luxul suprem în materie de dezvoltare durabilă. Oferind o putere a sistemului de până la 485 kW/660 CP şi un cuplu maxim de 1.100 Nm, noul model de performanţă este cel mai puternic şi mai rapid automobil electric din portofoliul BMW Group.

 

Proiecţie exclusivă a noii producţii BMW Films în spatele unui BMW i7

Oaspeţii festivalului care călătoresc cu modelele BMW i7 se vor putea bucura de noua producţie BMW Films pe BMW Theatre Screen - un monitor panoramic de 31,3 inchi (79,5 cn) - când ocupă locurile din spate ale sedanului electric.

 

BMW Theatre Screen se extinde în jos din tapiţeria plafonului până la spătarele scaunelor din faţă şi pe aproape toată lăţimea interiorului pentru a aduce o ofertă de divertisment de neegalat în spatele BMW i7. Împreună, ecranul panoramic mare şi sistemul de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond surround transformă al doilea rând de scaune într-un cinematograf personal exclusiv pe roţi.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare