Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Emblematicele modele MINI Red Bull alimentate de la prima stație de încărcare solară ca proiect comun a celor două mărci

Ca parte a angajamentului său față de sustenabilitate, marca MINI din Africa de Sud a făcut echipă cu Red Bull pentru a lansa în comun prima stație de încărcare solară cu marca MINI pentru automobile electrice.

F56
·
MINI Electric
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti. Ca parte a angajamentului său față de sustenabilitate, MINI Africa de Sud a făcut echipă cu Red Bull pentru a lansa în comun prima stație de încărcare solară pentru modelele electrice MINI.

 

Shaun Willis, MINI Africa de Sud a declarat: „MINI și Red Bull au o relație de lungă durată care a început acum 17 ani în California. Atunci primele automobile MINI au fost modificate în versiunile emblematice Red Bull MINI. A existat întotdeauna o legătură puternică între cele două mărci și această colaborare la prima stație de încărcare solară din Africa de Sud este o dovadă în plus în acest sens.”

 

Deschiderea primei stații de încărcare solară a avut loc la V&A Waterfront din Cape Town. Partenerii proiectului sunt: ​​MINI, V&A Waterfront, City of Cape Town și Red Bull.

 

MINI a anunțat deja în 2021 că la începutul celui de-al treilea deceniu, vehiculele marca MINI vor fi livrate exclusiv cu propulsie electrică. Ca parte a acestei inițiative, trei noi modele electrice vor fi lansate ca parte a noii familii MINI.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

Media & Stakeholder Days.

01.09. and 02.09.2023.

Follow our webcasts of the MINI and BMW Group Keynotes at the Media & Stakeholder Days 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare