Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW şi Tomorrowland creează o experienţă muzicală complet nouă cu ajutorul inteligenţei artificiale

BMW reînnoieşte parteneriatul cu festivalul de muzică din Belgia. +++ Cea mai recentă colaborare le permite fanilor să-şi genereze propriul hit dance, completat cu video. +++ Aplicaţia inovatoare a ChatGPT creează conţinut unic de reţele social media pentru pieţele europene sub motto-ul "Track to Tomorrow".

Evenimente lifestyle
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München/Boom. Festivalul Tomorrowland, organizat anual în oraşul belgian Boom, lângă Anvers, este unul dintre cele mai populare şi spectaculoase evenimente live din lume pentru fanii muzicii electronice dance. Ca urmare a parteneriatului de succes de anul trecut, colaborarea la nivel european dintre BMW şi festivalul de muzică intră acum într-o nouă fază. Ca parte a acestei ultime aventuri, iubitorii de muzică din toată Europa vor avea şansa de a-şi genera propriile hituri dance cu ajutorul inteligenţei artificiale (AI) şi de a le distribui pe canalele lor de socializare.

 

Utilizând inteligenţa artificială în prima sa campanie paneuropeană de social media, BMW subliniază încă o dată rolul producătorului de automobile premium ca motor al inovaţiei. Lucrând împreună cu The Marcom Engine, platforma agenţiei europene a BMW Group, utilizând totodată în mod creativ cea mai recentă tehnologie, BMW a creat o experienţă muzicală fără precedent.

 

Forma inovatoare de explorare a sunetului disponibilă pe futurerecord.ai invită toţi pasionaţii de muzică electronică dance să-şi creeze propria melodie sub motto-ul "Track to Tomorrow". Începe cu o conversaţie chatbot în timpul căreia utilizatorul răspunde la o serie de întrebări - despre genul şi tempo-ul preferat de muzică, de exemplu, precum şi starea de spirit actuală şi viziunile pentru festivalul Tomorrowland. Atribuind elemente muzicale fiecărui răspuns, un algoritm AI combină un "Track to Tomorrow" personalizat pentru fiecare participant, în funcţie de informaţiile lor. Răspunsurile sunt, de asemenea, folosite pentru a genera versuri unice pentru piesă printr-o interfaţă ChatGPT, iar acestea sunt afişate ulterior în aplicaţie în paralel cu ritmul.

 

Conţinutul inovator şi unic încurajează partajarea în social media

"Track to Tomorrow" finit este îmbogăţit şi mai mult prin adăugarea unei coperţi de mare impact - creată tot de inteligenţa artificială - şi poate fi partajată direct din aplicaţia AI folosind un link. Există, de asemenea, o facilitate pentru descărcarea diverselor fişiere pentru social media. Acestea includ un videoclip care conţine atât imaginile generate de AI, cât şi partea audio, care este ideală pentru partajarea în special pe TikTok, Instagram Reels şi YouTube Shorts. Opţiunea de a adăuga a unui intro cu o dedicaţie înainte de melodie este un alt element care îmbunătăţeşte şi mai mult conţinutul generat.

 

În acest fel, prima campanie de social media a companiei la nivel european va însemna crearea şi distribuirea conţinutului pe toate pieţele europene înainte, în timpul şi după evenimentul propriu-zis. Campania va fi însoţită de activarea cu influenceri şi de o strategie de marketing inventivă pe TikTok. Prin urmare, prima campanie paneuropeană pentru social media este pregătită să prezinte puterea hubului social european, în acelaşi timp cu contribuţia la percepţia BMW ca un brand inovator.

 

Site-ul futurerecord.ai a fost pus în funcţiune la 17 septembrie 2022.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare