Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Un cățel pentru fiecare - "For a lifetime journey"

BMW România susține campania organizației pentru Protecția Animalelor CJ Ilfov pentru a promova adopția responsabilă a animalelor. În acest moment, adăposturile de animale sunt aproape pline, iar rata abandonului este la cote mari. +++ Puteţi găsi repede un animal pentru adopţie accesând site-ul: https://ilfovadopta.ro/

 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti. În cadrul unui proiect comun, trei căței pentru adopție au fost vedete alături de trei modele BMW și MINI spectaculoase – BMW M3 Touring, BMW iX1 și MINI Cabriolet. Au fost create trei povești foarte diferite: o familie alături de un câine de talie mare, într-o mașină electrică de familie; un cuplu alături de un câine de talie medie, într-o mașină sport; un burlac alături de un câine de talie mică, într-o decapotabilă. Mesajul este simplu: în orice moment al vieții ne-am afla, este loc și pentru un cățel. În același timp, așa cum există modele diferite și o mașină potrivită pentru fiecare, la fel există și cățelul potrivit pentru oricare dintre noi.

 

Campania a fost organizată cu sprijinul lui Cătălin Oprițescu, care, pro-bono, a realizat materialele foto-video. Acestea vor fi prezentate pe rețelele sociale (inclusiv BMW România și MINI România), dar și în rețeaua de publicitate outdoor. Iar modelele - Beatrice Ilea, Octavian Ilea și copiii lor, Laura Culiță și Victor Gravil, dar și Denis Șchiopu - s-au implicat de asemenea pro-bono, fiecare dintre ei având animale salvate acasă.

 

Pentru adopția câinilor, cei interesați sunt invitați să sune la numărul 0751.235.009 sau să acceseze site-ul www.ilfovadopta.ro. Adopția este gratuită și este un gest nobil. Toți câinii dați spre adopție sunt vaccinați, deparazitați intern și extern, sterilizați dacă sunt adulți, microcipați și înregistrați în RECS (Registrul de Evidență al Câinilor cu Stăpân).

 

În momentul de față, aproximativ 350 de câini din adăposturile Buftea și Brănești așteaptă să plece acasă, cele două adăposturi având o capacitate de puțin peste 400 de locuri. Aproximativ 30% dintre câinii din adăposturile din Ilfov sunt abandonați chiar de propriile familii. Adică sunt duși la adăpost chiar de proprietari. Conform statisticilor, numai unul din 10 câini de pe străzi ajunge să fie adoptat.

 

"Din cauza situației actuale, cu adăposturi aglomerate și o rată mare a abandonului, mulți căței ajung să fie eutanasiați. Orice câine adoptat este un câine salvat. Trebuie să înțelegem că orice câine, indiferent că e de rasă sau nu, iubește dacă primește îngrijire și dragoste. Încercăm să promovăm tema adopției animalelor, ne bucurăm că putem fi parte din acest proiect", a declarat Alex Şeremet, Corporate Communication Manager BMW Group România.

 

"Noi ca țară trebuie să recunoaștem: avem o problemă mare atunci când vine vorba de animalele singure. Este o problemă națională, pe care trebuie să o rezolvăm urgent. Și o vom rezolva numai atunci când vom lucra cu adevărat în echipă, în direcția care trebuie. Nu am cuvinte să mulțumesc echipei BMW Group România! Este un lucru extraordinar ca o companie atât de mare să se implice în acest demers, al cărui scop până la urmă este schimbarea mentalităţii. Aici trebuie să lucrăm, să înțelegem cu toții că animalele sunt ființe vii, că au legi care le apără, că e normal și civilizat să le respectăm și să avem grijă de ele. Încurajez oamenii să adopte de oriunde. Din orice adăpost din România, de pe orice stradă din România", a declarat Hilde Tudora, reprezentant Organizația Protecția Animalelor CJ Ilfov.

 

Trei dintre cele mai spectaculoase modele BMW Group au fost alături de principalele vedete ale proiectului, trei câini iubitori. Ne referim la unele dintre cele mai noi modele BMW: sportivul BMW M3 Touring, electricul BMW iX1, dar și unul din puținele modele decapotabile de pe piață, MINI Cabriolet.

 

Vedetele canine au fost Joy, Leia și Kofi. Joy este un metis de labrador, are aproximativ doi ani și a fost salvat de pe stradă. Leia are cam șase luni și, cel mai probabil, s-a născut pe străzi. A fost salvată împreună cu frățiorul ei. Iar Kofi are, cu aproximaţie, 3 ani. A fost găsit pe stradă, avea blănița mare și încâlcită și era extrem de slab. Toți câinii-vedetă sunt extrem de prietenoși și de iubitori, se înțeleg bine și cu alte animale. După ședințele foto-video, ei s-au întors în adăpost, dar acum avem posibilitatea să le schimbăm viețile. Toți câinii care se dau spre adopție sunt vaccinați, deparazitați intern și extern, microcipați, înregistrați în RECS și sterilizați, dacă ei sunt adulți.

 

BMW Group România încurajează adopția animalelor, respectarea obligațiilor legale de către deținătorii de animale și, de asemenea, susține educarea populației în direcția bunăstării animalelor.

 

Puteţi găsi repede un animal pentru adopţie accesând site-ul: https://ilfovadopta.ro/

 

 

 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi:

Protecția Animalelor CJ Ilfov
Hilde Tudora
Tel.:  +40-768-784-126
E-mail: hilde.tudora29@gmail.com


BMW Group România

Alexandru Şeremet

Tel.: +40-726-266-224

E-mail: alexandru.seremet@bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Spanish
 • Limba fişierului ataşat
 • Arabic
 • Engleză
 • French
 • German
 • Italian
 • Japanese
 • Portuguese
 • Romanian
 • Russian
 • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare