Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Cu noua generaţie MINI Countryman prin Highlands, în Scoţia

Pe traseele provocatoare, noul MINI Countryman cu tracţiune integrală inteligentă ALL4 demonstrează nu numai dinamica sportivă, ci şi cât de repede poţi evada din viaţa de zi cu zi cu o scurtă călătorie plină de aventuri.

MINI Countryman
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/Lochearnhead. Pajişti verzi întinse, soare strălucitor şi averse de ploaie alternând în fiecare minut, plus privelişti senzaţionale: Highlands din Scoţia este un tărâm al minunilor naturale. Între munţii înalţi de aproximativ 1.000 de metri numiţi Munros, cu forma lor caracteristică de piramidă, râurile şi lacurile taie în mod repetat adânc în stânca antică a acestei regiuni pline de istorie. Lochs este ceea ce scoţienii numesc lacurile lor cristaline, iar Loch Lomond, cel mai mare lac din Regatul Unit, Este situat în parcul naţional cu acelaşi nume. Destinaţia perfectă pentru drive teste cu a treia generaţie MINI Countryman, pregătită pentru aventură.

 

De la rusticul Castle Hill până la lumea sălbatică a Munros

Turul începe în micul oraş Stirling. De pe dealul Castelului Stirling, unul dintre cele mai mari şi mai importante castele din Scoţia, priveliştea se extinde departe în Highlands din Parcul Naţional Loch Lomond. Castelul Stirling a fost menţionat pentru prima dată în documente în secolul XII. A înflorit sub familia regală iniţială Stewart în timpul Renaşterii.

 

De la Stirling, mergi pe A84 şi A85 spre nord, de-a lungul pădurilor dense şi a lacurilor de un albastru adânc, până în micul sat Mid Lix. Ramificaţia A827 te invită să faci un ocol către lanţul muntos de nord-est de-a lungul ţărmului Loch Tay. Aici, MINI Countryman îşi poate demonstra pentru prima dată dinamica atât de confortabilă şi sportivă pe traseul întortocheat prin Munros.

 

Sub Ben Lawers - la 1.214 de metri, unul dintre cele mai înalte Munros din regiune -, impresionantul baraj cu acelaşi nume barează 344 de metri de apă din râurile de munte din jur. MINI Countryman cu prezenţa sa de SAV se încadrează perfect în peisajul nealterat al Scoţiei. Echipamentul necesar pentru drumeţiile prelungite poate fi depozitat cu uşurinţă în portbagajul spaţios.

 

Pe urmele lui James Bond

Suişurile şi coborâşurile din Highlands ale Scoţiei trezesc vizitatorului dorinţa de a descoperi din nou cu fiecare ascensiune. Pe drumul spre nord-vest, A82 duce în lanţul muntos Glencoe. Pe parcurs, drumul întortocheat trece în mod repetat pe lângă numeroase râuri, care se varsă în peisajul spectaculos al lacului Lochan na h-Achlaise, în urma podului istoric din Orchy.

 

Chiar dincolo de podul de peste Glen Etive, un drum îngust duce spre sud de-a lungul râului sălbatic cu numeroasele sale cascade, din ce în ce mai adânc în aval. Râul Etive este considerat una dintre cele mai provocatoare rute de caiac în ape curgătoare din Scoţia. Nu e de mirare că Daniel Craig în rolul agentului secret 007 a ales şi traseul de-a lungul malurilor sale pentru o călătorie spectaculoasă în pelicula "James Bond: Skyfall" pentru a se pierde de urmăritori. Pe drumul înapoi spre sud, anvelopele off-road ale MINI Countryman ALL4 sunt, fără îndoială, mai potrivite decât cele ale maşinii sport britanice a celui mai faimos agent din lume.

 

Frumuseţe naturală şi delicatese atlantice

Înapoi pe A82 spre Arrochar, cascadele Falloch oferă un punct de interes special. De aici, continui spre sud, cu Loch Lomond în vedere tot timpul pe stânga, până când ramificaţia A83 duce spre vest spre Loch Fyne. Este pintenul cel mai nordic al fiordului Clyde, care se întinde adânc în această porţiune de coastă din Atlantic. Mişcările de maree pot fi simţite până în portul Glasgow, iar curenţii asociaţi fac apele din Loch Fyne deosebit de proaspete şi bogate în nutrienţi. Condiţii ideale pentru creşterea stridiilor şi cel mai bun teren de pescuit pentru numeroase specii de peşti. Rezultatul are cel mai bun gust în Loch Fyne Oysterbar, unde cu siguranţă ar trebui să te opreşti la sfârşitul acestui tur de descoperire aventuros - desigur, cu o vedere largă la mare şi munţi.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Spanish
 • Limba fişierului ataşat
 • Arabic
 • Engleză
 • French
 • German
 • Italian
 • Japanese
 • Portuguese
 • Romanian
 • Russian
 • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare