Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

MINI şi Samsung Display prezintă MINI Interaction Unit la gamescom 2023 cu un omagiu science fiction

MINI revine la gamescom şi la cultura fandom şi gaming. Ecranul OLED rotund al noii familii MINI - MINI Interaction Unit - va fi în centrul atenţiei în 2023. Pentru acesta, marca se bazează pe una dintre cele mai emblematice setări din cultura science fiction: un laborator de înaltă tehnologie.

MINI Cooper
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

MINI revine la gamescom şi la cultura fandom şi gaming. Ecranul OLED rotund al noii familii MINI - MINI Interaction Unit - va fi în centrul atenţiei în 2023. Pentru acesta, marca se bazează pe una dintre cele mai emblematice setări din cultura science fiction: un laborator de înaltă tehnologie.

 

Bucureşti/München/Köln. Cu puţin timp înainte de lansarea oficială a noii familii MINI la IAA MOBILITY 2023, MINI oferă o avanpremieră exclusivă asupra unităţii centrale de control - MINI Interaction Unit. Ecranul OLED rotund a fost dezvoltat împreună cu Samsung Display Corporation şi reprezintă o premieră absolută în industria auto. Pentru prezentarea de la gamescom, MINI alege ca referinţă unul dintre cele mai emblematice decoruri din cultura pop: laboratorul de înaltă tehnologie. În centrul Laboratorului MINI se află un gigantic rezervor incubator care aminteşte de marile clasice SF, jocuri şi anime.

 

Pentru a doua oară, MINI este sponsorul principal al zonei de merchandising de la gamescom şi sponsorizează Premiile Cosplay la cel mai mare eveniment de jocuri din lume. În perioada 23-27 august 2023, gamescom va aduna sute de mii de fani ai jocurilor din întreaga lume într-o zonă expoziţională de aproximativ 230.000 de metri pătraţi la Koelnmesse.

 

Accent pe tehnologie

Science-fiction oferă contextul potrivit pentru prezentarea viitorului şi a tehnologiei. MINI adoptă o abordare complementară a impactului jucăuş de anul trecut, când marca a prezentat MINI Concept Aceman cu Pokémon Mode.

 

"MINI se potriveşte foarte bine cu gamescom, deoarece MINI este un brand de experienţă şi apropiat de comunitate. Anul trecut, MINI Concept Aceman a fost punctul central al prezenţei noastre. Anul acesta, dorim să ne concentrăm asupra aspectelor tehnice din interiorul noii familii MINI, afişajul OLED rotund, printr-o experienţă jucăuşă şi digitală. Science fiction ca o odă către viitor este cadrul perfect pentru inovaţiile noastre", declară Stefanie Wurst, directorul MINI.

 

Inima noii familii MINI este emblematica MINI Interaction Unit, care încorporează cea mai avansată tehnologie OLED de la Samsung Display Corporation. MINI şi Samsung Display pun oamenii în centrul activităţilor lor prin dezvoltarea de soluţii progresive pentru mobilitate şi interfaţa de utilizator.

 

Implicare pentru comunităţile gamescom: Play On!

MINI reprezintă individualitate. MINI Interaction Unit arată diferite modele şi conţinut, în funcţie de modul Experience selectat. Noul mod Personal întăreşte în special expresia consecventă a individualităţii. În acest mod, o imagine din galeria smartphone-ului poate fi setată ca fundal al ecranului central prin intermediul aplicaţiei MINI, personalizând astfel întreaga ambianţă a cockpitului. Vizitatorii gamescom pot descoperi diversele moduri la standul din cadrul expoziţiei.

 

MINI nu numai că invită vizitatorii gamescom la Laboratorul MINI din Pavilionul 5.2, dar sprijină şi comunitatea cosplay. La Premiile Cosplay, cosplayerul de talie mondială Ben Bergmann, alias Maul Cosplay, reprezintă MINI în calitate de judecător. Câştigătorii premiului vor primi o invitaţie la evenimentul exclusiv MINI UNITED - petrecerea de lansare a noii familii MINI.

 

Următoarea oprire: IAA MOBILITY

La gamescom, vizitatorii vor vedea un detaliu deosebit al noii familii MINI. La IAA MOBILITY 2023 de la München, ecranul central va fi transferat noilor modele ca un sistem nervos către caroseria finală şi adus la viaţă - ca în science fiction.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Spanish
 • Limba fişierului ataşat
 • Arabic
 • Engleză
 • French
 • German
 • Italian
 • Japanese
 • Portuguese
 • Romanian
 • Russian
 • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare