Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Declaraţie de presă Dr. Josef Reiter, IAA 2023

Declaraţie de presă Dr. Josef Reiter, Director General BMW România, IAA din perspectivă locală.

IAA Mobility
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 473,92 KB)
  
Photos(3x, 91,28 MB)

Bucureşti/München.  IAA Mobility 2023 de la München este mai mult decât un „salon auto”. Mobilitatea individuală a viitorului trebuie privită dincolo de produse - la fel de important devine şi modul în care construim automobilele şi impactul asupra mediului. De aceea economia circulară, utilizarea eficientă a resurselor, reciclarea şi reducerea emisiilor de dioxid de carbon în producţie sunt foarte importante. Pe de altă parte, într-o lume modernă, redefinită de conectivitate şi concepte precum inteligenţa artificială, digitalizarea trebuie să definească şi automobilul.

 

Cu BMW Vision Neue Klasse, BMW Group nu doar promite o transformare, ci arată într-o formă concretă cum va arată aceasta după 2025. Conceptul ilustrează o paradigmă completă, inclusiv soluţii moderne şi curate de producţie, cu reducerea semnificativă a emisiilor şi o orientate puternică către economia circulară. BMW Vision Neue Klase se defineşte print-un design orientat către linii mai simple, mai clar definite, monolitice. A şasea generaţie a sistemului de propulsie electric BMW eDrive vine cu autonomie mai mare cu 30%, încărcare mai rapidă cu 30%, eficienţă mai mare cu 25% faţă de modelele actuale, care au deja performanțe remarcabile. Interiorul este marcat de o interfaţă nouă inteligentă, care preia reperele din lumea digitală din jurul nostru şi se bazează pe soluţii high tech aşa cum sunt comenzi vocale, control prin gesturi şi display-uri moderne. Este o imagine a unui viitor nu posibil, ci concret, o promisiune fermă.

 

Cele mai recente modele prezentate pe piaţa locală, fie că vorbim de luxoasele BMW Seria 7 sau BMW XM sau de versatilul BMW X1, s-au bucurat de o primire fără precedent şi scriu recorduri de vânzări. Performanţa se reflectă şi printr-o reştere de peste 50% a înmatriculărilor pentru mărcile noastre în primele 7 luni. Clienţii din România trebuie să urmărească IAA şi pentru modelele noi pe care le introducem aici – noul BMW Seria 5 şi electricul BMW i5, precum şi noile generaţii de MINI Cooper şi Countryman.

 

De jumătate de secol BMW defineşte clasa business executive sedan, iar noua generaţie Seria 5 duce mai departe o moştenerie extraordinar de valoroasă prin tehnologii de avangardă – aşa cum sunt sisteme de propulsie ultra moderne, dezvoltate de BMW, sau noua interfaţă iDrive 8.5. Şi MINI marchează o transformare revoluţionară, cu interiorul în prim plan şi un ecran inteligent OLED de la Samsung, o premieră absolută în industrie. Noua generaţie de modele britanice se dezvoktă pe bazele designul emblematic cu multe tehnolgii de ultimă oră, dar şi materiale şi soluţii de producţie mult mai prietenoase cu mediul.

 

Electric, digital, economie circulară – acestea sunt valorile care definesc viitorul mărcilor noastre şi prezenţa noastră la IAA. Vizitatorii, pasionaţii de automobile şi ai mărcii, pot avea parte de multe experiențe în pavilioanele din centrul oraşului sau la BMW Welt, punctul central BMW Group. München este un oraş aproape de România, nu în ultimul rând prin multe conexiuni aeriene.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare