Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

THE NEUE NEW: BMW însoţeşte începerea unei noi ere cu o campanie multicanal captivantă din punct de vedere emoţional

Definiţia noastră pentru "noul" urmează cursul neobişnuit pentru BMW Vision Neue Klasse, deoarece campania internaţională plasează promisiunea mărcii "Freude forever." în centrul comunicării sale

BMW Group Design
·
Comunicare de design, concept cars
·
Corporativ
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 557,48 KB)
  
Photos(6x, 9,89 MB)

 

Bucureşti/München. Premiera mondială a BMW Vision Neue Klasse marchează un nou început pentru marca BMW, unul caracterizat printr-un mod de gândire şi abordare complet fresh. THE NEUE NEW este titlul campaniei multicanal care însoţeşte procesul continuu de transformare al producătorului de automobile premium din Bavaria. Povestea campaniei surprinde zonele centrale de acţiune cuprinse în această transformare şi aduce un unghi neobişnuit pentru ideea de "noul".

 

Campania THE NEUE NEW - dezvoltată şi implementată de agenţia THE GAME, creată special pentru BMW Group şi marca BMW - explică într-un mod autentic şi accesibil ce stă la baza "NOULUI" viitoarei NEUE KLASSE. Folosirea cuvântului german pentru "nou" face referire la numele acestei serii de modele de nouă generaţie şi are un impact eficient şi memorabil pe pieţele nevorbitoare de limba germană din întreaga lume, precum şi acasă. Totodată, campania pune în centrul atenţiei promisiunea mărcii "Freude forever." şi deschide o fereastră către BMW ca marcă orientată spre viitor, concentrată pe îndeplinirea nevoilor oamenilor.

 

"THE NEUE NEW reprezintă călătoria noastră într-o eră complet nouă a mobilităţii, în care punem oamenii în prim-plan. Iar implementarea sa vizuală este, de asemenea, foarte autentică, accesibilă şi umană", spune Jens Thiemer, vicepreşedinte executiv BMW pentru Clienţi & Brand. "Campania oferă un exemplu iniţial al modului în care folosim şi abordări inovatoare de comunicare pentru a promova procesul de transformare pe care BMW îl parcurge în prezent."

 

THE NEUE NEW spune povestea transformării alături de domeniile-cheie de avangardă pe care BMW Group le-a propus: idealul unei economii circulare ca mentalitate progresivă orientată spre conservarea resurselor; digitalizarea axată pe identificarea şi îndeplinirea nevoilor oamenilor; şi un angajament faţă de electrificare, cu obiectivul de a face plăcerea de a conduce, pentru care marca este renumită, ceva ce pot experimenta şi generaţiile viitoare.

 

Fiind un hub central în care converg aceste trei elemente, BMW Vision Neue Klasse întruchipează un start nou alimentat de optimism către viitor. Reamintind "mk1" Neue Klasse, care a revoluţionat gama de produse a mărcii în anii 1960, abordarea povestirii se joacă în mod deliberat pe termenul german "Neue" atât pe pieţele nevorbitoare de germană, cât şi pe cea de acasă şi, prin aceasta, redefineşte ideea de "noul" în sine.

 

BMW Vision Neue Klasse ne arată aici şi acum cum va fi interpretată "Plăcerea de a conduce" în anii următori. În centrul său se află limbajul de design al "reducerii inteligente la esenţial". Totodată, cea mai recentă generaţie BMW iDrive oferă o experienţă de utilizator digitală, captivantă, în care conducătorul ocupă locul central. Fiecare aspect al procesului de dezvoltare a avut ca teme directoare dezvoltarea durabilă şi eficienţa.

 

THE NEUE NEW: campania 360 de grade urmează o abordare "social first"

Campania orchestrată strategic de THE GAME alimentează toate punctele de contact principale ale diferitelor grupuri-ţintă. Alături de diverse colaborări cu influenceri, campania se concentrează în primul rând pe canalele de social media ale mărcii. Un filtru pentru Instagram şi Snapchat, dezvoltat special pentru campanie, permite, de asemenea, ca BMW Vision Neue Klasse să inspire publicul spre o experienţă de realitate augmentată.

 

Abordarea 360 de grade a THE NEUE NEW îi permite să-şi lase amprenta prin activările OOH şi reclamele pe două pagini din presa scrisă. Campania este susţinută de alte măsuri pe canalele BMW, cum ar fi aplicaţia My BMW, site-ul mărcii şi revista FREUDE.FOREVER. THE MARCOM ENGINE a fost responsabilă pentru planificarea media pe toate canalele şi punctele de contact.

 

În timpul IAA Mobility 2023 de la München, campania devine şi o experienţă fizică. Conceptul din spatele standului expoziţional pentru Open Space al BMW Group, din Max-Joseph-Platz, a fost opera companiei de consultanţă creativă Meiré and Meiré. Instalaţia pentru BMW Vision Neue Klasse a urmat abordarea campaniei THE NEUE NEW şi a fost însoţită de contribuţii de comunicare din partea agenţiei de creaţie Elastique din Köln, iar agenţia Pacific, specializată în talente şi key opinion leaders, s-a ocupat de programul de asistenţă la faţa locului.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

AUTO CHINA 2024.

Beijing. 24./25. April 2024.

Here you can see the Webcasts of the BMW Group Night and Press Conference at the Auto China 2024.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare