Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Lansare cu succes a noilor standarde IT de producţie la BMW Group în cooperare cu SAP SE

+++ Procesele şi sistemele devin mai rapide, mai eficiente şi mai transparente +++ Uzina MINI a BMW Group din Oxford ca pionier +++

Tehnologie
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/München/Oxford. Un alt pas în digitalizarea producţiei BMW Group a fost făcut: în august, noua soluţie BMW IT standardizată pentru uzinele de producţie a intrat în funcţiune pentru prima dată la nivel mondial la uzina MINI din Oxford. Bazate pe software-ul privat modern, bazat pe cloud şi SAP S/4 HANA, BMW Group şi SAP SE dezvoltă în continuare peisajul proceselor şi instrumentelor pentru întreaga industrie auto, stabilind astfel o tehnologie de ultimă oră în industrie.

 

Prima lansare de succes a SAP S/4 HANA în producţia de automobile. Odată cu implementarea la uzina din Oxford, cele două companii au creat un plan pentru digitalizarea proceselor la uzinele (de automobile) ale viitorului. Lansarea simultană a noilor soluţii globale de logistică, finanţe şi procese vamale reprezintă baza pentru viitoarea standardizare globală cu SAP S/4 HANA, SAP Analytics Cloud şi SAP GTS. Standardizarea permite sprijinul reciproc al fabricii, dislocarea flexibilă a angajaţilor şi efectele de sinergie în sprijin şi formare. De asemenea, formează baza pentru inovaţiile viitoare şi o lansare mai rapidă a noilor soluţii în reţeaua de producţie şi permite consistenţa şi transparenţa datelor de-a lungul întregului lanţ de valori. Prin conectarea datelor relevante despre produse, procese, calitate, financiare şi de cost, folosind analiza datelor şi AI, BMW Group duce managementul uzinei la un nou nivel.

 

"Lansarea la uzina din Oxford este o etapă importantă în procesul de digitalizare a producţiei noastre. Este o dovadă suplimentară a transformării care este ancorată în BMW iFACTORY. Este punctul de plecare al unuia dintre cele mai mari proiecte de schimbare din istoricul reţelei noastre de producţie. Noile standarde IT vor fi implementate succesiv la locaţiile de producţie ale BMW Group", spune Michael Nikolaides, directorul reţelei de producţie, logistică la BMW Group.

 

Cu BMW iFACTORY, BMW Group defineşte orientarea viitoare a uzinelor şi tehnologiilor sale de producţie. Alături de aspectele AGILĂ şi VERDE, digitizarea producţiei este elementul central al transformării. Digitalizarea şi tehnologiile inovatoare au deja un impact de-a lungul întregului lanţ de valori al producţiei BMW Group şi sunt promovate în următoarele grupuri tehnologice: Smart Data Analytics (analiza inteligentă a datelor), Smart Logistics (logistica inteligentă), Innovative Automation & Assistance Systems (sisteme inovatoare de asistenţă & automatizare) şi Additive Manufacturing (producţie aditivă). În special în zona de logistică, vamă şi control a BMW Group, introducerea noilor standarde IT de producţie va creşte şi mai mult nivelul de viteză, calitate şi flexibilitate.

 

"IT înseamnă afaceri şi afacerile sunt IT. Ca o singură echipă, am implementat cu succes un proiect extrem de complex. Ca parte a strategiei noastre de digitizare şi armonizare, cu această nouă soluţie suntem capabili acum să conectăm date relevante despre produse, procese, calitate şi costuri, permiţând coerenţa şi transparenţa datelor de-a lungul întregului lanţ de producţie. Suntem mândri să fim liderul inovaţiei în standardizarea proceselor şi sistemelor de afaceri din industria auto", spune Alexander Buresch, director IT executiv şi vicepreşedinte executiv Group IT la BMW Group.

 

Cu această lansare, Oxford este centrul strategiei de digitalizare şi armonizare a proceselor. Uzina MINI din Oxford este prima dintre fabricile conectate ale BMW Group care va fi convertită la arhitectura cloud în următorii câţiva ani. Inovaţiile viitoare pot fi astfel implementate mult mai rapid în toate fabricile.

 

Inovaţie comună a doi pionieri germani: BMW Group şi SAP SE definesc noi standarde pentru industria auto. Peste 1.000 de colegi din ambele companii au fost implicaţi în proiect. În cadrul acestuia, SAP SE şi BMW AG au dezvoltat în continuare funcţionalităţile S/4HANA pentru utilizare în industria auto. Ambele companii pot privi retrospectiv către un parteneriat strategic de peste 30 de ani, timp în care numeroase proiecte de inovaţie comune au fost deja implementate cu succes.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare