Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group va lansa modelul de vânzări directe în toată Europa, începând de la 1 ianuarie 2024 cu marca MINI în trei ţări

Aprobat de partenerii retail din toată Europa, cu contracte de agent semnate de 100% dintre partenerii MINI. +++ Lansarea unui model de agent autentic va începe cu MINI în Italia, Polonia şi Suedia. +++ Lansare treptată în alte ţări europene, cu tranziţia mărcii BMW din 2026. +++ Dealerii vor rămâne interfaţa personală cu clientul şi vor câştiga un comision fix per automobil vândut. +++ Preţurile standard la nivel naţional vor creşte transparenţa preţurilor pentru clienţi. • Clienţii vor putea comuta fără probleme între achiziţiile online şi cele fizice. +++ Pieter Nota: "Noul model de vânzări ne va permite să comunicăm direct cu clienţii noştri şi să oferim BMW Group o interfaţă de client directă."

Sales şi marketing
·
Corporativ
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. În 2024, BMW Group va lansa noul său model de vânzări. Acesta va fi introdus în toată Europa în mai multe etape, începând cu MINI în Italia, Polonia şi Suedia la 1 ianuarie 2024. Restul ţărilor europene vor urma treptat, România fiind programată pentru finalul acestui an, iar marca BMW urmând să facă tranziţia din 2026. Următoarea lansare reprezintă un pas important şi va permite ca toate automobilele BMW şi MINI noi şi modelele BMW Group aproape noi să fie vândute prin intermediul unui model de agent autentic în toată Europa.

 

Noul model de vânzări va aduce beneficii deopotrivă clienţilor, dealerilor şi BMW Group. Preţurile standard la nivel naţional pentru modele de automobile identice vor asigura transparenţa preţurilor pentru clienţi. În plus, pe măsură ce trecerea la modelul de agent progresează, BMW Group va digitaliza întregul proces de achiziţie, oferind clienţilor posibilitatea de a alege între experienţele de cumpărare online şi fizice - şi comutarea fără probleme între cele două. Totul va fi posibil printr-un sistem IT integrat complet, alături de accesul deplin la reţeaua de dealeri familiară.

 

"Această tranziţie către vânzări directe cu dealerii este o etapă-cheie în realinierea diviziei noastre de vânzări, care este în curs din 2020. Noul model de vânzări ne va permite să comunicăm direct cu clienţii noştri şi să oferim BMW Group o interfaţă de client directă", a declarat Pieter Nota, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru Clienţi, Brand şi Vânzări. "Obiectivul noului nostru model de vânzări este foarte clar de a creşte satisfacţia clienţilor şi de a oferi cea mai bună experienţă premium de client din industrie."

 

Când noul model de vânzări va fi implementat, BMW Group va continua să depindă de reţeaua sa de dealeri existentă, valorificând unul dintre punctele sale forte principale ca afacere: o structură de vânzări foarte funcţională şi consacrată. Noul model de vânzări a fost creat într-un proces îndelungat în care dealerii au fost implicaţi activ. "Aş dori să le mulţumesc foarte mult dealerilor noştri pentru cooperarea constructivă şi pentru răspunsul pozitiv pe care ni l-au oferit prin semnarea în proporţie de 100% a contractelor noastre de agent MINI. Aceasta este o confirmare clară a planurilor noastre de a merge mai departe împreună", a adăugat Pieter Nota. BMW Group se aşteaptă ca cererea de contact personal cu clienţii să continue în viitor, dealerii jucând un rol-cheie.

 

Modelul de agent oferă dealerilor o bază atractivă şi pregătită de viitor pentru afacerea lor, precum şi o mai mare siguranţă în planificare. Aceştia vor câştiga un comision fix per automobil vândut, care este calculat cu atenţie şi ia în considerare întreaga gamă de factori de business. Acelaşi lucru este valabil şi pentru achiziţiile online, unde vor fi remuneraţi integral pentru livrările de automobile. În plus, noul model de vânzări le permite să se concentreze pe serviciul de consultanţă şi grijă pentru clienţi şi le oferă acces la întregul stoc de automobile al BMW Group. Răspunsul lor cu privire la noul model de vânzare a fost excelent, iar toţi dealerii europeni au semnat deja contracte pentru MINI.

 

Începând de astăzi, clienţii din Italia, Polonia şi Suedia pot utiliza acum precomenzile online pentru noul MINI Cooper integral electric şi noul MINI Countryman ca parte a noului model de vânzare.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare