Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Lansare pe piaţă a noului BMW Seria 5 Sedan şi a primului BMW i5. BMW Seria 5 Touring disponibil din primăvara anului 2024 cu aceeaşi gamă de sisteme de propulsie

Pe pieţele europene, inclusiv România, lansarea europeană este programată pe 21 octombrie. O serie de evenimente progrmate în reţeaua de delaeri în acest weekend va marca momentul. O săptămână mai târziu, pe 28 octombrie 2023, noua generaţie BMW Seria 5 îşi va face debutul pe şoselele din SUA. Celelalte pieţe globale vor urma din 25 noiembrie 2023.

G60
·
G61
·
Touring
·
BMW i
·
BMW i5
·
Seria 5
·
Sedan
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/München. Pe pieţele europene, inclusiv România, lansarea europeană este programată pe 21 octombrie. O serie de evenimente progrmate în reţeaua de delaeri în acest weekend va marca momentul. O săptămână mai târziu, pe 28 octombrie 2023, noua generaţie BMW Seria 5 îşi va face debutul pe şoselele din SUA. Celelalte pieţe globale vor urma din 25 noiembrie 2023.

 

A opta generaţie a celui mai de succes sedan business din lume va fi oferită pentru prima dată şi ca versiune electrică BMW i5. Chiar de la început, clienţii pot alege dintre două variante ale BMW i5. Noul BMW i5 eDrive40 Sedan are o putere de până la 250 kW/340 CP şi o autonomie de 498-582 de kilometri determinată în ciclul de testare WLTP. Vârful de gamă al întregii serii este BMW i5 M60 xDrive Sedan cu până la 442 kW/601 CP.

 

Noul BMW Seria 5 Sedan îşi subliniază caracterul progresiv nu numai prin cele două variante de model electric, ci şi cu servicii digitale inovatoare, noua interfaţă BMW 8,5, jocuri în maşină, streaming audio şi video, printre altele, precum şi sistemele foarte avansate de asistare a condusului. O serie de premiere importante în domeniul sistemelor de condus şi parcare autonome sunt posibliitatea de a schimba banda prin fixarea privirii către oglinda retrovizoare şi asistentul de autostradă, care acum le permite conducătorilor din Germania să ia mâinile de pe volan pentru o perioadă mai lungă de timp, la viteze de până la 130 km/h, şi cu condiţia să urmărească în continuare situaţia din trafic şi să poată prelua din nou sistemul în orice moment, dacă este necesar.

 

Noua generaţie BMW Seria 5 Touring îşi va sărbători premiera mondială în primăvara anului 2024. A doua variantă de caroserie a noului BMW Seria 5 va fi disponibilă cu aceeaşi gamă de sisteme de propulsie ca şi noul BMW Seria 5 Sedan. Aceasta înseamnă că noul BMW Seria 5 Touring este primul automobil premium de acest gen care este oferit cu motoare termice extrem de eficiente, inclusiv tehnologie mild-hybrid 48V, sisteme plug-in hybrid şi, pentru prima dată, un sistem de propulsie electric.

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare