Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Prezentare spectaculoasă MINI pe cel mai mare ecran LED din lume, la Las Vegas

Marca MINI prezentată spectaculos cu noul MINI Countryman Electric, cel mai mare model nou, pe cel mai mare ecran LED din lume.

Evenimente lifestyle
·
Lifestyle
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Bucureşti/Las Vegas. Un debut auto istoric necesită un loc de acelaşi calibru, iar Sphere din Las Vegas a fost locul potrivit pentru o dezvăluire unică a următoarei generaţii MINI. Pentru a-şi prezenta modelele inovatoare de ultimă generaţie, MINI USA a colaborat cu agenţia independentă de creaţie Pereira O’Dell pentru a lansa o campanie creativă cu Spike, Asistentul Personal Inteligent al MINI şi partenerul digital în cadrul experienţei tehnologice de ultimă oră din noua familie MINI. Prezentând noul MINI Countryman Electric ca parte a gamei de automobile de avangardă a mărcii, a fost mai mult decât potrivit ca cel mai mare model MINI din istorie să debuteze pe cel mai mare ecran LED din lume.

 

Conţinutul campaniei a început pe Sphere în data de 27 noiembrie, când a prezentat interacţiunea jucăuşă a lui Spike cu MINI Countryman Electric, rulând pe ecranul cu o lăţime de 157 de metri şi o înălţime de 112 metri. De asemenea, prezentarea a inclus şi fundalul vibrant din Las Vegas şi toţi spectatorii din interiorul şi din exteriorul Sphere pentru a evidenţia natura interactivă a spaţiului. Preluarea Sphere de către MINI s-a desfăşurat până la 2 decembrie, cu o prezenţă specială de patru ore pe 1 decembrie.

 

"Marca MINI reprezintă spiritul de joacă şi distracţie, iar prezentarea lui Spike, mascota noastră neoficială atât de apreciată, este modalitatea perfectă de a ne prezenta pe Sphere", a declarat Sebastian Beuchel, directorul MINI Global Brand Management. "Sphere este o oportunitate OOH cu adevărat unică şi suntem încântaţi să activăm acolo la nivel aşa înalt."

 

Campania pune în evidenţă, de asemenea, noua generaţie de tehnologie avansată MINI, un salt semnificativ în tehnologie pentru automobilele MINI. Această tehnologie inovatoare include primul ecran OLED rotund, de înaltă rezoluţie, într-un automobil şi oferă moduri Experience personalizate care creează o experienţă de condus captivantă. Ecranul OLED rotund emblematic al noii familii MINI este perfect potrivit pentru pânza unică a Sphere, oferind o platformă mai mare decât cea naturală pentru această lansare de generaţie următoare.

 

"Sphere ne-a prezentat un nou tip de provocare creativă. Atât în sens fizic, cât şi contextual. Am vrut să ne gândim la această campanie ca la o piesă de artă, nu ca la o reclamă. Oamenii vin la Sphere pentru a se distra şi a fi distraţi, aşa că trebuia să integrăm MINI în cel mai puţin intruziv mod posibil", a declarat Rob Lambrechts, director executiv de creaţie la Pereira O’Dell.

 

Despre Pereira O’Dell

Pereira O’Dell este o agenţie de creaţie independentă care dă viaţă ambiţiilor mari. În ultimii 15 ani, am fost pionierii la intersecţia dintre tehnologie, publicitate şi divertisment. Credem că atunci când aceste culturi se ciocnesc, se întâmplă lucruri incredibile. Fondată în 2008 de Andrew O'Dell şi PJ Pereira, Pereira O'Dell este o agenţie de creaţie cu servicii complete, parte a reţelei Serviceplan Group, care deserveşte clienţii la nivel global. Printre partenerii de marcă se numără Zelle, IHOP, MINI, Midea, Adobe şi mai multe mărci sub umbrela General Mills. Pereira O'Dell a strâns peste 100 de premii respectate pentru publicitate şi divertisment, inclusiv Cannes Lions, Clios, D&AD, One Show, ANDY, Effie şi un premiu Emmy.

 

 

 

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare