Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Noul MINI Aceman: testele finale în condiţii extreme încheiate cu succes

În doar câteva luni, MINI Aceman va fi prezentat publicului pentru prima dată în versiunea de serie. Echipat exclusiv cu un sistem de propulsie electric, modelul extinde gama MINI cu un nou automobil atractiv. Cu o dinamică agilă şi proporţii tipice mărcii, modelul crossover combină caracteristicile celor mai de succes două modele MINI, MINI Cooper şi MINI Countryman, pentru a crea un nou concept de automobil. În drum spre producţia de serie, noul model trebuie să-şi arate calităţile în teste la temperaturi extrem de ridicate pe drumurile nisipoase din deşert.

MINI Aceman
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 66,14 KB)
  
Photos(33x, 170,48 MB)

 

Bucureşti/München. Cu o lungime de 4.075 mm, o lăţime de 1.754 mm şi o înălţime de 1.495 mm, MINI Aceman ocupă poziţia dintre MINI Cooper şi MINI Countryman. Al treilea model din noua familie MINI integral electrică este echipat cu patru uşi şi un hayon mare. Interiorul său poate găzdui cinci pasageri.

 

"MINI Aceman integral electric deschide noi oportunităţi pentru clienţii care doresc un crossover mai mic decât modelul de succes MINI Countryman. Electrificarea consecventă a portofoliului nostru de produse înseamnă o declaraţie clară despre viitorul mărcii MINI", spune Stefanie Wurst, directorul MINI.

 

Testat în condiţii extreme

După ce MINI Aceman a finalizat deja cu succes testele la Cercul Polar, modelul crossover încheie testarea finală în deşert, la lumina puternică a soarelui şi căldură. Pe lângă caracteristicile clasice, cum ar fi dinamica şi confortul condusului, echipa de testare se concentrează pe aspectele solicitante ale unui automobil electric. În acest scop, aerul condiţionat, încărcarea şi răcirea bateriei, transmisia şi dispozitivele de control sunt testate intens la până la 50° Celsius pe traseele nisipoase din deşert.

 

 

Integral electric şi eficient

Noul MINI Aceman va fi disponibil doar electric. Dimensiunea bateriei sale este de 54,2 kWh. Datorită conceptului de propulsie electric, crossoverul MINI agil are o amprentă redusă pe drum şi oferă un nivel ridicat de confort şi versatilitate. Designul modelului nou dezvoltat este în concordanţă cu principiul de bază al mărcii: mult spaţiu interior cu cele mai mici dimensiuni exterioare posibile, caracteristici de condus agil şi eficienţă. În spatele acestuia se află designul funcţional în două volume, cu console scurte. Acest lucru creează spaţiu maxim pentru cinci pasageri şi bagaje pe o amprentă minimă.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare