Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

ROWE Racing va concura din nou în GT World Challenge Europe şi în 24h Nürburgring

Echipa înscrie două BMW M4 GT3 în Endurance Cup din GTWC Europe şi în cursa de 24 de ore de la Nürburgring. Misiune de apărare a victoriei în 24h Spa: Philipp Eng, Marco Wittmann şi Nick Yelloly se reunesc în BMW M4 GT3. Formulă puternică de piloţi, care include noii veniţi la BMW M Motorsport - Robin Frijns şi Raffaele Marciello -, pe Nordschleife.

BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
24h Races
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 420,34 KB)
  
Photos(16x, 78,59 MB)

Bucureşti/München. ROWE Racing va reprezenta din nou BMW M Motorsport în sezonul 2024 la cele două mari clasice de anduranţă de la Nürburgring (Germania) şi Spa-Francorchamps (Belgia). Obiectivul este apărarea titlului în Ardeni şi lansarea unei nou efort pentru a obţine cel de-al doilea triumf la Nürburgring după cel din 2020 după un finish pe locul 2 anul trecut. La fel ca anul trecut, echipa condusă de team managerul Hans-Peter Naundorf va concura în cele cinci curse ale Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS Endurance Cup cu două BMW M4 GT3. De asemenea, două maşini vor fi în acţiune pe Nordschleife.

 

În Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS, Philipp Eng (Austria), Marco Wittmann (Germania) şi Nick Yelloly (Marea Britanie) îşi propun să-şi apere victoria obţinută împreună în cursa de 24 de ore de la Spa-Francorchamps în 2023. Vor împărţi cockpitul unui BMW M4 GT3 în patru curse ale Fanatec GT Endurance Cup. Din cauza unei suprapuneri de program între evenimentul de la Monza (Italia), din septembrie, şi cursa IMSA de la Indianapolis (SUA), Eng şi Yelloly nu pot concura împreună cu Wittmann în acel weekend. Formula de piloţi pentru cursa respectivă va fi anunţată la o dată ulterioară.

 

În celălalt BMW M4 GT3 al echipei, Dan Harper (Marea Britanie) şi Max Hesse (Germania) vor fi din nou împreună. Augusto Farfus (Brazilia) se alătură ca al treilea pilot, revenind la ROWE Racing. A concurat pentru prima dată alături de gruparea germană în 2022, iar în 2023 a participat pentru echipă la Nürburgring şi Macao (China). Farfus se reuneşte cu Hesse şi Harper, cu care anterior a împărţit cockpitul ca mentor al BMW Team Junior pe Nordschleife.

 

Pentru cele 7 Belgia) şi cei doi noi veniţi Robin Frijns (Olanda) şi Raffaele Marciello (Elveţia).

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

 

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare