Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Group colaborează cu Dassault Systèmes pentru a aduce platforma 3DEXPERIENCE în viitoarea sa platformă de proiectare

Parteneriatul strategic va dezvolta viitoarea platformă de inginerie a BMW Group cu platforma 3DEXPERIENCE a Dassault Systèmes ca punct central. +++ 17.000 de utilizatori vor lucra la nivel global la un corespondent virtual a unui automobil care poate fi configurat pentru variantele fiecărui model cu date extinse în timp real. +++ Parteneriatul marchează următorul pas în istoria colaborării dintre cele două companii care a influenţat inovaţia din industria auto de decenii.

Tehnologie
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 540,54 KB)
  
Photos(5x, 3,17 MB)

Bucureşti/Vélizy-Villacoublay/München. Dassault Systèmes (Euronext Paris: FR0014003TT8, DSY.PA) şi BMW Group s-au angajat într-un parteneriat strategic pe termen lung pentru a dezvolta viitoarea platformă de proiectare a BMW Group, cu ajutorul platformei 3DEXPERIENCE a Dassault Systèmes. Peste 17.000 de angajaţi din mai multe discipline de inginerie ai producătorului de automobile premium se vor baza pe platforma 3DEXPERIENCE pentru a accelera dezvoltarea tuturor automobilelor, de la idee până la producţie.

 

Într-o industrie în care timpul rapid de introducere pe piaţă a soluţiilor de mobilitate durabilă cu tehnologie avansată este un factor de diferenţiere competitiv, parteneriatul dintre Dassault Systèmes şi BMW Group este o dovadă a rolului fundamental al platformei 3DEXPERIENCE în a permite companiilor să livreze produse mai rapid. Corespondentul virtual al automobilului oferit de platformă eficientizează colaborarea la nivel de companie pentru a gestiona complexitatea exponenţială cu care se confruntă producătorii auto în ingineria automobilelor conectate şi autonome.

 

"Ne vom optimiza procesul de inginerie doar dacă gândim digital, lucrăm conectat şi ne bazăm pe date integrate. Pentru BMW Group, platforma 3DEXPERIENCE va susţine această abordare şi va ajuta la atingerea unui nivel mai înalt de calitate în procesele noastre", a declarat Julien Hohenstein, vicepreşedinte Procese, Digitalizare, Oferte de Idei de Guvernare în cadrul diviziei de cercetare şi dezvoltare a BMW Group.

 

Cu platforma 3DEXPERIENCE în centrul viitorului mediu de dezvoltare a produselor BMW Group, toate disciplinele de inginerie ale BMW Group vor lucra un corespondent virtual al unui automobil care poate fi configurat pentru variantele fiecărui model cu date integrate în timp real. Echipele pot reutiliza componentele mai uşor, pot stăpâni complexitatea variabilităţii maşinii şi pot îmbunătăţi timpul ciclului de dezvoltare până la intrarea în fabricaţie. În plus, BMW Group poate migra fără probleme datele din soluţiile sale IT existente şi îşi poate extinde platforma la alte discipline, cum ar fi modelarea şi simularea.

 

Parteneriatul strategic dintre Dassault Systèmes şi BMW Group marchează următoarea fază a colaborării lor pe termen lung. De zeci de ani, cele două companii şi-au folosit în comun cunoştinţele pentru a avansa inovaţia tehnologică în domenii precum planificarea şi programarea producţiei, proiectarea pieselor şi eficienţa producţiei.

 

"BMW Group şi Dassault Systèmes sunt companii bazate pe tehnologie care intră într-o nouă eră a inovaţiei partajate pentru a oferi cele mai bune produse din clasă", a declarat Laurence Montanari, vicepreşedinte Dassault Systèmes pentru Industria Transporturilor şi a Mobilităţii. "Cu platforma 3DEXPERIENCE, BMW Group îşi poate regândi procesul de dezvoltare a ingineriei pentru a oferi clienţilor săi cele mai personalizate şi durabile experienţe."

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

21 March - 09:00 AM CET.
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare