Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Posibilităţi extinse pentru conectivitate premium: BMW integrează soluţia globală Personal eSIM a Ubigi

Mai multă flexibilitate pentru clienţi pentru a activa funcţii de conectivitate premium. +++ Lansări de noi servicii în Germania şi Franţa, vor urma mai multe pieţe europene. +++ Proces facil de configurare prin aplicaţia My BMW.

Tehnologie
·
BMW ConnectedDrive
·
Infotainment, sisteme de control
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 466,47 KB)

Bucureşti/München. Începând de astăzi, clienţii BMW din Franţa şi Germania pot activa Personal eSIM al automobilului cu planurile de date Ubigi 5G ale Transatel pentru a se bucura de funcţii extinse de infotainment şi de conectivitate WiFi, indiferent de operatorul de reţea principal pentru abonamentul obişnuit pentru smartphone. Serviciul va fi disponibil pentru automobilele BMW cu sistemul de operare BMW 8, 8.5 şi 9 cu opţiunea Personal eSIM (6PA). În funcţie de modelul de automobil, Personal eSIM activează WiFi-Hotspot în maşină, servicii de streaming video pentru scaunele din faţă şi, în cazul automobilelor Seria 7 echipate cu BMW Theatre Screen, o mare varietate de aplicaţii de streaming şi divertisment prin Amazon Fire TV.

 

După Germania şi Franţa, serviciul va fi lansat în curând şi în alte ţări europene. Pentru a-l activa în automobilele BMW eligibile, proprietarii îşi pot configura în mod convenabil Personal eSIM prin aplicaţia My BMW şi se pot abona la planurile de date europene ale Ubigi (UE 27 + Marea Britanie + Elveţia). Costul serviciului este de 10 euro pe lună pentru volum nelimitat de date*.

 

Dr. Céline Laurent-Winter, vicepreşedinte pentru platforme de automobile conectate în cadrul BMW Group: "Parteneriatul cu Ubigi oferă acum clienţilor noştri flexibilitate suplimentară în conectarea automobilului lor cu un plan de date nelimitat. Acest lucru permite şi mai mult conţinut digital în flota noastră BMW."

 

"Din 2018, amprenta noastră în industria automobilelor conectate a crescut semnificativ şi aşteptăm cu nerăbdare parteneriatul nostru extins de conectivitate cu BMW Group în următorii ani", a declarat Jacques Bonifay, director executiv Transatel MVNO global al NTT DATA.

 

* Politica de utilizare rezolabilă cu 100 GB de mare viteză şi roaming în 27 de ţări din Europa.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

Munich. Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare