Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

Peter Lamp a primit un prestigios premiu internaţional pentru cercetarea, dezvoltarea şi industrializarea bateriilor

NAATBatt Lifetime Achievement Award pentru Industrie. +++ Lamp a jucat un rol esenţial în construirea competenţei în baterii a BMW Group. +++ Lansarea iminentă a tehnologiei Gen6 va marca următoarea etapă.

Tehnologie
·
Electrification
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 458,31 KB)
  
Photos(2x, 14,32 MB)

Bucureşti/München/California. Asociaţia Nord-Americană de Comerţ cu Tehnologie Avansată a Bateriilor (NAATBatt) i-a înmânat Dr. Peter Lamp "Premiul pentru Întreaga Carieră" al organizaţiei la conferinţa sa anuală.

 

Acest premiu recunoaşte persoanele care, de-a lungul carierelor lor - la nivel de afaceri, de tehnologie sau de reglementare -, au avut contribuţii remarcabile la progresul tehnologiilor bateriilor. Câştigătorii anteriori au fost Dr. John Goodenough, Dr. M. Stanley Whittingham şi Dr. Akira Yoshino, care au primit Premiul Nobel pentru contribuţiile lor la dezvoltarea bateriei litiu-ion, precum şi Robin Zeng, preşedintele CATL.

 

Laureaţii premiilor anuale sunt aleşi de consiliul de administraţie al asociaţiei, care cuprinde peste 60 de experţi cu recunoaștere internațională în domeniul bateriilor şi reprezentanţi ai industriei. Peter Lamp a lucrat la BMW Group timp de 23 de ani, iar din 2008 a avut o influenţă formativă în domeniul tehnologiei celulelor de baterii la BMW. Astăzi este unul dintre cei mai importanţi experţi ai companiei în tehnologia celulelor de baterii.

 

"A-l avea pe Peter în rândurile noastre şi a putea beneficia de competenţa şi pasiunea sa excepţională este ceva foarte special pentru mine. Îl felicităm sincer pe Peter şi îi mulţumim lui şi echipei sale pentru contribuţia lor la succesul nostru. Competenţa profundă pe care o avem în dezvoltarea celulelor de baterii face diferenţa şi o va face și în viitor - sunt convins de acest lucru", declară Dr. Florian Preuß, vicepreşedinte executiv BMW Group pentru baterii de înaltă tensiune şi încărcare.

 

Peter Lamp adaugă: "Câştigarea acestui premiu în SUA este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente ale carierei mele. Chiar şi în astfel de ocazii, însă, nu trebuie să uităm niciodată că întotdeauna este un efort de echipă. Ne-am străduit întotdeauna să modelăm în mod activ dezvoltarea globală a tehnologiei. Procedând astfel, ne asigurăm că cea mai bună tehnologie îşi face loc în produsele noastre, unde poate impresiona şi încânta conducătorii BMW din întreaga lume".

 

Tehnologia BMW eDrive care echipează în prezent modelele electrificate ale BMW Group este acum la a cincea generaţie, ceea ce este o dovadă a progresului în dezvoltare realizat de la lansarea BMW i3 în 2013. Sosirea modelelor Neue Klasse în 2025 va marca debutul tehnologiei de a şasea generaţie, care va aduce noi progrese majore în ceea ce priveşte toate caracteristicile, cum ar fi autonomia şi timpul de încărcare.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

Munich. Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare