Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW of North America revine în calitate de partener auto premium oficial al BNP Paribas Indian Wells Open

Evenimentul din 2024 marchează al doilea an de parteneriat cu unul dintre cele mai prestigioase turnee de tenis din lume.+++ Activare la faţa locului pentru a prezenta noul BMW i5 Sedan şi modelul Sports Activity Vehicle plug-in hybrid BMW XM Label Red.

More Sports
·
Tennis

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 470,29 KB)

Bucureşti/Woodcliff Lake. BMW of North America revine ca partener auto premium oficial pentru BNP Paribas Open, a anunţat compania. Evenimentul este în desfăşurare la Indian Wells Tennis Garden din Indian Wells (California), finalele fiind programate duminică, 17 martie. Pe parcursul a două săptămâni, jucători de top din ATP Tour şi WTA Tour se înfruntă într-unul dintre cele mai prestigioase evenimente de tenis din lume.

 

În calitate de partener auto premium oficial al evenimentului, BMW îşi va prezenta portofoliul tot mai vast de automobile electrice şi plug-in hybrid, inclusiv noile BMW i5 şi BMW XM Label Red de 748 CP. De asemenea, fanii tenisului vor avea ocazia de a experimenta emoţia modelului de curse BMW M4 GT4 într-un simulator prezent la faţa locului sau se pot înscrie pentru o sesiune live de o zi pe circuit la BMW Performance Center West din Thermal (California), aflat în apropiere, unde pot urca la volan şi pot învăţa să conducă precum profesioniştii.

 

Pentru participanţii care doresc să-şi pună la încercare abilităţile de tenis, BMW va oferi zilnic un concurs de viteză în zona dedicată fanilor. Pe tot parcursul turneului se vor acorda premii pentru cel mai rapid serviciu al zilei. O varietate de opţiuni de ospitalitate şi parcare premium, inclusiv parcare preferată gratuită pentru proprietarii BMW, vor fi disponibile şi pentru clienţii BMW prezenţi.

 

"În fiecare an, BNP Paribas Open găzduieşte cei mai buni jucători din acest sport şi creează o experienţă premium incredibilă pentru fanii din paradisul tenisului din Indian Wells", a declarat Marcus Casey, director executiv de marketing al BMW of North America. "În acest context şi cu valorile comune de performanţă, lux şi atenţie la detalii, BMW este mândru să prezinte cel mai recent portofoliu de automobile electrice şi să sprijine BNP Paribas Open 2024."

 

Foarte apreciat de jucători şi fani deopotrivă, evenimentul anual de două săptămâni a fost numit Turneul Masters 1000 al Anului de către ATP Tour şi Turneul WTA 1000 al Anului, timp de nouă ori consecutiv, un record.

Article Offline Attachments.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL CONFERENCE 2024.

Munich. Here you can see the on demand webcast of the BMW Group Annual Conference 2024, with the world premiere of the next BMW vision vehicle on the "Road to Neue Klasse".

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare