Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

ROWE Racing termină cursa de calificare pentru cele 24 de ore de la Nürburgring pe podium - Trei BMW M4 GT3 în primele şase

Raffaele Marciello, Maxime Martin şi Marco Wittmann s-au clasat pe locul al doilea în cursa de 4 ore de duminică. +++ Toate cele trei BMW M4 GT3 au terminat weekendul de pregătire important pentru cursa de 24 de ore între primele şase. +++ Marciello şi Charles Weerts au finalizat primele curse cu BMW M4 GT3 pe Nordschleife.

BMW M Motorsport
·
GT Racing
·
24h Races
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/Nürburgring. Echipele BMW M Motorsport, ROWE Racing şi RMG, au încheiat cu succes cel mai important weekend de cursă de pe Nordschleife înainte de cele 24 de ore de la Nürburgring (Germania). În timpul curselor de calificare pentru Nürburgring 24H, toate cele trei BMW M4 GT3 au parcurs multe tururi şi au colectat date valoroase. În plus, a existat o reuşită punctuală în cursa de 4 ore de duminică. Raffaele Marciello (Elveţia), Maxime Martin (Belgia) şi Marco Wittmann (Germania) au dus maşina #98 ROWE Racing până pe locul al doilea al podiumului. Cea de-a doua maşină, #99, şi #72 BMW M4 GT3 înscris de BMW M Team RMG au terminat pe locurile al patrulea, respectiv al şaselea.

Cursele de calificare pentru întrecerea de 24 de ore au constat în două manşe, fiecare de patru ore. Sâmbătă, echipele BMW M Motorsport s-au concentrat pe activitatea de configurare. Dan Harper (Marea Britanie), Max Hesse (Germania) şi Charles Weerts (Belgia) s-au clasat pe locul al zecelea cu #72 BMW M4 GT3. Augusto Farfus (Brazilia), Sheldon van der Linde (Africa de Sud) şi Dries Vanthoor (Belgia) au terminat pe locul al 12-lea cu maşina #99 a ROWE Racing. #98 BMW M4 GT3 s-a retras după o coliziune inevitabilă, dar a compensat cu podiumul de duminică. Weekendul de cursă a fost deosebit de valoros pentru Weerts şi Marciello, deoarece ambii au încheiat primele lor curse cu BMW M4 GT3 pe Nordschleife şi au reuşit să parcurgă multe tururi. Marciello a sărbătorit şi primul său podium ca pilot oficial BMW M.

La cursele de calificare pentru cele 24 de ore, care au contat şi ca etapele a treia şi a patra în Nürburgring Endurance Series (NLS), numeroase alte categorii au fost prezente alături de modelele GT3. Echipele BMW M Motorsport au obţinut un total de nouă victorii de clasă în cele două curse.

 

BMW este partenerul oficial al Nürburgring

Veşti bune pentru toţi fanii BMW au venit acum câteva săptămâni la începutul sezonului de la Nürburgring. Din sezonul 2024, BMW este partenerul oficial al Nürburgring. Cel puţin până în 2026, maşinile de asistenţă şi siguranţa pistei, destinate comisarilor de cursă, vor veni de la BMW. Pe lângă angajamentul existent al BMW M la Nürburgring, noul parteneriat pentru automobile reprezintă o extindere suplimentară a colaborării şi a prezenţei BMW pe legendarul circuit de curse.

Un total de 25 BMW noi vor consolida flota Nürburgring. Nouă dintre ele vor fi folosite la circuit ca parte a activităţii de siguranţă pe pistei. Opt BMW Seria 3 Touring şi un BMW X1 vor fi utilizate pe bucla Nordschleife şi pe circuitul de Grand Prix pentru siguranţă. În acest scop, automobilele vor primi un design distinctiv Nürburgring, cu elemente de avertizare care să fie uşor de observat de către toţi utilizatorii pistei, cum ar fi şoferii amatori sau participanţii la sesiunile de pregătire în pilotaj. Ca maşini de service, Seria 1, Seria 3 şi X1 şi X3 vor fi disponibile pentru angajaţi, prezentând, de asemenea, elemente de design ale siluetei Nürburgring şi logo-ul Nürburgring, ceea ce va face automobilele să fie reprezentanţi atractivi ai acestei locaţii versatile de evenimente.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare