Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

IMSA Long Beach: ritmul puternic al BMW M Hybrid V8 nu este răsplătit; Turner Motorsport pe podiumul GTD cu M4 GT3

Nick Yelloly şi Connor De Phillippi au avut parte de o cursă nefericită cu #25 BMW M Hybrid V8 la Long Beach, unde a plecat de pe locul al doilea pe grilă. +++ Locul al şaselea pe circuitul stradal din California pentru Philipp Eng şi Jesse Krohn cu #24 BMW M Hybrid V8. +++ Turner Motorsport sărbătoreşte o revenire puternică cu #96 BMW M4 GT3 şi termină pe locul al doilea în categoria GTD.

BMW M Motorsport
·
LMDh
·
IMSA Series
·
GT Racing
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Bucureşti/Long Beach. În prima cursă de sprint a sezonului din campionatul IMSA WeatherTech SportsCar de la Long Beach (SUA), BMW M Team RLL nu a reuşit să obţină primul podium al anului, la care spera după o sesiune de calificări puternică. Nick Yelloly (Marea Britanie) şi Connor De Phillippi (SUA) au început cursa de 100 de minute de pe a doua poziţie, dar iniţial au coborât în clasament după primul pit stop, efectuat în timpul unei neutralizări cu steag galben, iar ulterior din cauza părţii frontale deteriorate pe circuitul stradal îngust din California. În timp ce Philipp Eng (Austria) şi Jesse Krohn (Finlanda), aflaţi la comenzile #24 BMW M Hybrid V8, au terminat pe locul al şaselea, Turner Motorsport a sărbătorit un podium în clasa GTD.

 

În a treia cursă a sezonului, după clasicele de anduranţă de la Daytona şi Sebring (ambele SUA), BMW M Team RLL a ratat primul podium al anului 2024, în ciuda ritmului puternic al BMW M Hybrid V8. În prima jumătate a cursei, Yelloly s-a menţinut în plutonul fruntaş şi chiar a preluat conducerea. Cu toate acestea, un steag galben chiar înainte de oprirea la boxe planificată pentru #25 BMW M Hybrid V8, care a compactat plutonul, a dus la retrogradarea lui De Phillippi pe poziţia a cincea. Acolo, el a fost implicat în mod repetat în dueluri strânse, ceea ce a dus la coliziuni şi, în cele din urmă, la o parte frontală deteriorată care a trebuit să fie schimbată la boxe. Cu câteva tururi înainte de final, cursa pentru maşina #25 s-a încheiat după un derapaj în barierele de anvelope. De Phillippi şi Yelloly s-au clasat pe locul al nouălea în clasa GTP. Eng şi Krohn, plecaţi de pe locul al nouălea al grilei, au avut dificultăţi în a avansa pe circuitul stradal, dar au adunat puncte importante cu o clasare pe locul al şaselea.

 

Pilotul oficial BMW M Robby Foley şi coechipierul său Patrick Gallagher (amândoi SUA) au avut motive să sărbătorească. Cei doi au revenit puternic cu #96 BMW M4 GT3 înscris de Turner Motorsport, plecând de pe locul al şaptelea şi terminând pe al doilea al categoriei GTD.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare