Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

IMSA Laguna Seca: podium pentru Turner Motorsport la cursa reper - BMW M Team RLL se confruntă cu probleme

După o cursă IMSA dificilă la Laguna Seca, Nick Yelloly şi Connor De Phillippi termină pe locul al şaptelea.+++ Philipp Eng şi Jesse Krohn au fost performanţi în calificări cu o clasare pe locul al treilea, dar au abandonat în timpul cursei. +++ Turner Motorsport încheie cea de-a 557-a cursă pentru BMW pe podiumul GTD.

BMW M Motorsport
·
LMDh
·
IMSA Series
·
GT Racing
·
Customer Racing
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Alexandru Seremet
BMW Group

Downloads.

  
Attachments(1x, 406,11 KB)
  
Photos(36x, 276,16 MB)

Bucureşti/Laguna Seca. Turner Motorsport a sărbătorit locul al doilea în clasa GTD la cea de-a patra etapă din IMSA WeatherTech SportsCar Championship ce a avut loc la Laguna Seca (SUA), încheind weekendul său aniversar pe podium. Echipa condusă de Will Turner a concurat în cea de-a 557-a cursă într-o maşină BMW - mai mult decât orice altă echipă BMW M Motorsport de client. BMW M Team RLL a arătat un ritm bun în calificări cu cele două BMW M Hybrid V8, dar a retrogradat în clasament în cursă după incidente şi a ratat podiumul.

 

Philipp Eng (Austria) a început cursa cu #24 BMW M Hybrid V8 de pe locul al treilea, după o sesiune puternică de calificări sâmbătă. El a păstrat această poziţie până când la schimbarea de pilot cu Jesse Krohn (Finlanda). Cu toate acestea, o patinare în ultima oră a cursei a dus la un incident în care partea spate a fost deteriorată şi a fost necesară schimbarea ei la boxe. Krohn a terminat cursa pe locul al nouălea în clasa GTP. Connor De Phillippi (SUA) şi Nick Yelloly (Marea Britanie) au luat startul în cea de-a doua maşină de pe locul al cincilea şi au terminat pe locul al şaptelea după ce au pierdut timp în timpul unei opriri la boxe şi, de asemenea, au derapat de pe pistă.

 

Robby Foley şi Patrick Gallagher (amândoi SUA) au preluat conducerea în clasa GTD cu #557 BMW M4 GT3 după prima neutralizare cu steag galben a cursei, după ce au fost pe poziţia a doua la start, şi au avut victoria în vizor. Cu toate acestea, cu câteva tururi înainte de final, a avut loc un contact nefericit cu o maşină GTP care l-a făcut pe Foley să retrogradeze de pe primul pe al doilea. La categoria GTD PRO, Madison Snow şi Bryan Sellers (amândoi SUA), aflaţi în #1 BMW M4 GT3 înscris de Paul Miller Racing, au terminat pe locul al şaptelea.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare