Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Article.

BMW Concept Skytop: putere, precizie, combinate într-un automobile decapotabil cu două locuri pentru călătorii de lux

Combinaţie de estetică şi dinamică la cel mai înalt nivel. +++ Referinţe istorice la BMW Z8 şi BMW 503.

BMW Group Design
·
Corporativ
·
BMW Design
·
Comunicare de design, concept cars
 

Press Contact.

Alexandru Seremet
BMW Group

Tel: +40-213041532

send an e-mail

Author.

Steven Woerns
BMW Group

Bucureşti/München/Cernobbio. Prin concept car-ul BMW Concept Skytop, BMW Group aduce din nou un automobil unic şi deosebit elegant la Concorso d'Eleganza Villa d'Este, concursul anual de frumuseţe pentru maşini şi motociclete istorice care se desfăşoară pe malurile Lacului Como.

 

Automobilul decapotabil cu două locuri seamănă cu o sculptură auto realizată cu meticulozitate, cu o eleganţă fluidă şi sportivă, care completează postura atletică şi musculoasă. Interiorul şi exteriorul conceptului prezintă culori calde monocromatice, îmbinând materiale exclusive cu măiestria manufacturieră clasică.

 

"BMW Concept Skytop este un design cu adevărat unic şi exotic, în tradiţia Concorso d'Eleganza Villa d'Este", declară Adrian van Hooydonk, directorul BMW Group Design. "Oferă o combinaţie de dinamică a condusului şi eleganţă la cel mai înalt nivel, comparabilă cu predecesorii săi istorici, precum BMW Z8 sau BMW 503."

 

Proporţii atletice, caroserie organică

Exteriorul curat al BMW Concept Skytop este conceput pentru a inspira dorinţa de a călători. Suprafeţele sale încordate şi tensionate sunt definite de câteva linii precise care direcţionează volumul automobilului spre spate. Aripioarele integrate discret în umerii uşilor înlocuiesc mânerele convenţionale. Jantele din aliaj uşor cu lamele precise amplifică designul unic.

 

Dintr-o perspectivă panoramică, capota largă proeminentă, designul emblematic BMW cu nas de rechin, cu grilă iluminată şi secţiunea din spate scurtă, toate captează privirea. Referinţele la legendarul roadster BMW Z8 au fost alese cu grijă. Deosebit de atractivă este canelura pronunţată care se extinde de la capotă, prin interior, până la un ornament din aluminiu poziţionat pe hayon, subliniind fluxul dinamic al siluetei.

 

Designul armonios al farurilor îmbină detalii extrem de complexe în conceptul general. Unităţile LED, poziţionate pe suporturi din aluminiu frezat, au fost dezvoltate personalizat pentru BMW Concept Skytop, utilizând cea mai recentă tehnologie şi design pentru farurile auto cu cel mai subţire profil disponibil în prezent.

 

Designul curat, purist permite consolidarea tuturor funcţiilor de iluminat într-un singur corp. Forma plată şi definită a stopurilor completează aspectul general al BMW Concept Skytop.

 

Roll barul finisat cu piele din spatele celor două scaune ale BMW Concept Skytop este combinat cu aripioare laterale pe montantul B şi o lunetă complet retractabilă. Cele două părţi detaşabile ale plafonului, finisate tot în piele, pot fi depozitate într-un compartiment special din portbagaj.

 

Schema de culori asigură o tranziţie lină de la interior la exterior, indiferent dacă acoperişul este deschis sau închis. În secţiunea din spate, tonul maro-roşcat al acoperişului se transpune cursiv în argintiul atenuat cu efect de umbră cromată al culorii exterioare. Gradientul de culoare elaborat din punct de vedere tehnic a fost realizat de un maestru vopsitor experimentat la uzina BMW Group din Dingolfing.

 

Suprafeţele din piele în stil brogue caracterizează interiorul

Scaunele din piele din interior au accente în stil brogue. Tonul maro-roşcat al suprafeţelor creează o schemă de culori consistentă, care creează o atmosferă de lux şi spaţiu.

 

Aplicaţiile de cristal sunt încorporate cu atrenţie în cockpit, completând impresia generală. Suprafeţele interioare ale BMW Concept Skytop au fost realizate în atelierul artizanal de piele al uzinei BMW Group din Dingolfing.

 

De asemenea, există asemănări în variantele de motor cu BMW Z8. La fel ca legendarul roadster, BMW Concept Skytop vine şi cu cel mai puternic motor V8 din portofoliul de sisteme de propulsie al BMW.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming

ANNUAL GENERAL MEETING.

Munich. Here you can watch the webcast of the 104 Annual General Meeting of BMW AG.

Open Streaming Page

Change Search Settings.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Spanish
 • Limba fişierului ataşat
 • Arabic
 • Engleză
 • French
 • German
 • Italian
 • Japanese
 • Portuguese
 • Romanian
 • Russian
 • Spanish
Updates
Top-Topic
Submit
Reset
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare