Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Sport.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

Sustenabil de la start la sosire: Ambasadorul BMW Outdoor Stefan Glowacz a încheiat cea mai recentă expediţie cu o călătorie în BMW i3

Fri Oct 19 11:10:00 CEST 2018Comunicat de presă

Plăcerea condusului electric pe şosea, navigaţie în Atlantic, pe schiuri pe gheaţa din Groenlanda - etapa finală a celei mai lungi aventuri a sa de până acum l-a dus pe alpinistul extrem la BMW Welt din München

I01
·
More Sports
·
BMW Outdoor
·
BMW i3
·
BMW i Automobiles

Performanţe foarte bune pentru BMW iFE.18 la Valencia

Thu Oct 18 09:45:00 CEST 2018Comunicat de presă

BMW i Andretti Motorsport a început testele oficiale pentru Campionatul FIA Formula E ABB la Valencia (Spania) cu rezultate foarte bune. Pe "Circuit Ricardo Tormo", cei doi piloţi oficiali BMW - Alexander Sims (Marea Britanie) şi António Félix da Costa (Portugalia) - au stabilit cel mai bun timp al fiecărei zile la comenzile monoposturilor BMW iFE.18.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Timo Glock şi Marco Wittmann obţin podiumuri pentru BMW în ultimele curse DTM din acest sezon

Mon Oct 15 16:35:00 CEST 2018Comunicat de presă

După un sezon în care a obţinut patru victorii, trei pole position şi 16 clasări pe podium, BMW Motorsport a încheiat stagiunea 2018 din Deutsche Tourenwagen Masters cu rezultate bune în finala de la Hockenheim. Timo Glock, în cursa de sâmbătă, şi Marco Wittmann, în cea de duminică, au urcat pe podiumul de premiere. Mai mult, la finalul ultimei manşe a anului, toate cele şase modele BMW M4 DTM au încheiat cursa în Top 10.

DTM
·
BMW Motorsport

Raliul Marocului 2018 - MINI câştigă Cupa Mondială FIA de Raliuri Cross-Country 2018

Wed Oct 10 11:35:00 CEST 2018Comunicat de presă

• Pilotul MINI John Cooper Works Rally Jakub "Kuba" Przygonski şi-a asigurat titlul Cupei Mondiale FIA de Raliuri Cross-Country la penultima etapă. • Przygonski şi navigatorul Colsoul au încheiat Raliul Marocului pe locul al doilea. • Piloţii X-raid MINI JCW Team Cyril Depres şi Carlos Sainz au obţinut câte o victorie de etapă cu MINI John Cooper Works Buggy.

MINI Motorsport
·
Cross Country Rallies

MINI anunţă participarea X-raid MINI JCW Team la Dakar 2019

Tue Oct 02 13:35:00 CEST 2018Comunicat de presă

• Cyril Despres, Stéphane Peterhansel şi Carlos Sainz se alătură Familiei MINI. • Trei legende ale raliurilor cross-country sunt pregătite să participe la Dakar 2019 cu maşini MINI John Cooper Works Buggy. • Despres şi Sainz vor concura cu MINI John Cooper Works Buggy la Raliul Marocului (3-9 octombrie 2018), ca parte a testelor dinaintea Raliului Dakar 2019.

MINI Motorsport
·
Dakar Rally

BMW a sărbătorit cursa 300 în DTM la Spielberg - În fiecare manşă, trei BMW M4 DTM s-au clasat în Top 10

Mon Sep 24 15:25:00 CEST 2018Comunicat de presă

Marco Wittmann (Germania, BMW Driving Experience M4 DTM) a fost cel mai bine clasat pilot BMW la Spielberg (Austria) în cursa de sâmbătă, încheind al şaptelea în cea de-a 300-a cursă pentru BMW în DTM. Philipp Eng (Austria, SAMSUNG BMW M4 DTM) şi Augusto Farfus (Brazilia, Shell BMW M4 DTM) au fost şi ei în puncte la finalul cursei agitate de pe Red Bull Ring (Austria). Duminică, Joel Eriksson (Suedia, BMW M4 DTM) a fost liderul piloţilor BMW, reuşind a ...

DTM
·
BMW Motorsport

BMW M235i Racing Cup devine BMW M240i Racing Cup - clasa BMW Cup rămâne parte integrantă a VLN pentru încă doi ani

Fri Sep 21 09:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Cu începere din 2014, BMW M235i Racing Cup a fost parte integrantă a campionatului de anduranţă VLN. BMW Motorsport a extins acum contractele cu organizatorul competiţiei şi cu partenerul de anvelope Dunlop pentru încă doi ani. Datorită pachetului Evo pentru maşină, cu începere din sezonul următor, noua BMW M240i Racing Cup oferă echipelor şi piloţilor oportunitatea perfectă de a intra pe scena motorsportului la un cost accesibil - până cel puţin în 2020.

Motorsport Cars
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing
·
BMW Sports Trophy

GT4 European Series: Răzvan Umbrărescu încheie sezonul cu alte două clasări în puncte

Tue Sep 18 10:49:00 CEST 2018Comunicat de presă

Faimosul Nurburgring a fost gazda finalei în seria europeană GT4, unde Răzvan Umbrărescu și Gabriele Piana au fost autorii unor recuperări importante ce le-a asigurat poziția a șaptea în ierarhia generală a Silver Cup 2018.

Răzvan Umbrărescu
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing

Debut în Formula E: BMW iFE.18 şi echipa BMW i Andretti Motorsport au fost lansate la München

Mon Sep 17 12:30:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

BMW i Motorsport a dezvăluit trenul de rulare şi designul BMW iFE.18 la BMW Welt din München. +++ Piloţii oficiali BMW António Félix da Costa şi Alexander Sims concurează pentru BMW i Andretti Motorsport. +++ Klaus Fröhlich: "Formula E este laboratorul de teste perfect. Transferul de tehnologie între motorsport şi producţia de serie este intens".

Sport
·
Automotive
·
BMW Motorsport
·
FIA Formula E

BMW M8 GTE obţine a doua victorie consecutivă la Laguna Seca - Sims şi De Phillippi câştigă din nou

Mon Sep 10 17:10:00 CEST 2018Comunicat de presă

BMW Team RLL îşi continuă forma bună în sezonul 2018 din IMSA WeatherTech SportsCar Championship. În etapa de la Laguna Seca (SUA), Alexander Sims (Marea Britanie) şi Connor De Phillippi (SUA) au reuşit a doua lor victorie consecutivă în categoria GTLM cu #25 BMW M8 GTE. Anterior, cei doi triumfaseră la "Virginia International Raceway".

BMW Motorsport
·
IMSA Series

Interviu cu Charly Lamm: "Rămân conectat la BMW cu tot sufletul"

Mon Sep 10 16:30:00 CEST 2018Comunicat de presă

La începutul săptămânii trecute, BMW Team Schnitzer a anunţat că 2019 va însemna câteva schimbări de personal pentru tradiţionala echipă din Freilassing (Germania). La 1 ianuarie, Charly Lamm (Germania), cel care a deţinut funcţia de director al echipei pentru o lungă perioadă de timp, îi va preda îndatoririle de management lui Herbert Schnitzer Jr. Într-un interviu, Lamm a vorbit despre motivele sale, legăturile lui cu BMW şi care îi este viitorul.

Automotive
·
BMW Motorsport

Marco Wittmann urcă pe podium în cursa 100 pentru BMW de la revenirea în DTM în 2012 - Spengler s-a clasat al doilea în cursa de sâmbătă de la Nürburgring

Mon Sep 10 14:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Două clasări pe podium pentru piloţii BMW Motorsport în week-endul de cursă de la Nürburgring (Germania). Bruno Spengler (BMW Team RBM) a obţinut prima sa clasare în Top 3 din această stagiune, trecând linia de sosire pe poziţia a doua a manşei de sâmbătă. Duminică, în cursa de casă pentru BMW Team RMG, Marco Wittmann (Germania) a încheiat al treilea cu BMW Driving Experience M4 DTM în ceea ce a reprezentat a 100-a cursă în DTM pentru BMW Motorsport de la ...

DTM
·
BMW Motorsport
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Related Videos.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare