Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Romania · Articles · Sport.

Comunicat de presă
 
Dosar de presă
 
Discurs
 
Fact & Figures
 
+ Filter

BMW Team RLL a pregătit un design special pentru etapa IMSA de la Lime Rock Park: Mission 8 susţine lansarea Mission: Impossible - Fallout

Wed Jul 18 11:50:00 CEST 2018Comunicat de presă

Northeast Grand Prix, care va avea loc la 21 iulie în Lime Rock Park, marchează începerea celei de-a doua jumătăţi a sezonului 2018 din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, iar BMW Team RLL aşteaptă următoarele cinci etape pentru a dovedit calităţile noului BMW M8 GTE.

Sport
·
Automotive

Piloţii BMW încheie prima jumătate a sezonului DTM cu şapte clasări în puncte în cursele de la Zandvoort

Mon Jul 16 11:15:00 CEST 2018Comunicat de presă

Şapte clasări în puncte în cele două manşe disputate la Zandvoort (Olanda) permit piloţilor şi echipelor BMW să încheie într-o notă optimistă prima jumătate a sezonului 2018 din Deutsche Tourenwagen Master (DTM). După pauza de vară, campionatul se reia cu etapa de la Brands Hatch (Marea Britanie) şi va include, la Misano (Italia), şi prima cursă DTM în nocturnă.

DTM
·
BMW Motorsport

MS&AD Andretti Formula E a încheiat sezonul al patrulea din Campionatul FIA Formula E ABB la New York

Mon Jul 16 10:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Sezonul al patrulea din Campionatul FIA Formula E ABB s-a încheiat cu două curse desfăşurate în New York City (SUA). Echipa MS&AD Andretti Formula E a ratat de puţin o clasare în puncte în finala ce a făcut parte din Qatar Airways New York City E-Prix.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

Locurile al şaptelea şi al optulea pentru BMW Team RLL în Canada

Mon Jul 09 13:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

În cea de-a şasea etapă din IMSA WeatherTech SportsCar Championship, desfăşurată pe Canadian Tire Motorsport Park din Bowmanville (Canada), BMW Team RLL a ocupat locurile al şaptelea şi al optulea în clasamentul GTLM, după ce ambele BMW M8 GTE au fost în fruntea cursei.

BMW Motorsport
·
IMSA Series

Bucurie dublă pentru Marco Wittman în cursa DTM de la Norisring: victorie şi podium pentru pilotul BMW

Mon Jun 25 15:30:00 CEST 2018Comunicat de presă

Considerată cursa sa de casă, etapa DTM desfăşurată pe circuitul stradal Norisring i-a adus un dublu motiv de bucurie lui Marco Wittmann (Germania). Dublul campion DTM a reuşit atât prima sa clasare pe podium în cursa găzduită la Nürnberg (sâmbătă), cât şi prima lui victorie pe teren propriu (duminică). În cele două curse stradale, piloţii modelelor BMW M4 DTM au reuşit alte şase clasări în puncte.

DTM
·
BMW Motorsport

GT4 European Series: Răzvan Umbrărescu aduce prima victorie din istorie pentru BMW M4 GT4

Mon Jun 25 12:53:00 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Prima victorie absolută din istorie pentru BMW M4 GT4 obţinută de pilotul român Răzvan Umbrărescu alături de Gabriele Piana (Italia) în cursa de sâmbătă de la Misano. Echipajul a încheiat weekendul cu a doua poziţie în cursa de duminică.

Răzvan Umbrărescu
·
BMW M4 GT4
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing

Italian Baja 2018 - Etapa a şasea, Cupa Mondială FIA de Raliuri Cross-Country

Sun Jun 24 17:16:00 CEST 2018Comunicat de presă

• MINI câştigă Italian Baja pentru al doilea an consecutiv • Echipajul MINI JOHN Cooper Works Rally format din Jakub "Kuba" Przygonski şi navigatorul Tom Colsoul a dominat Italian Baja 2018 • Cu victoria din Italian Baja 2018, Przygonski se menţine lider al Cupei Mondiale FIA de Raliuri Cross-Country • Amos Eugenio şi navigatorul Filipe Palmeiro au participat cu succes la Italian Baja 2018 în al doilea model de curse MINI

Sport
·
Automotive
·
MINI Motorsport
·
Cross Country Rallies

Ritm bun, dar fără recompense: BMW M8 GTE a încheiat pe locul al 11-lea la debutul său la Le Mans

Mon Jun 18 18:00:00 CEST 2018Comunicat de presă

Emoţii diverse pentru BMW M Motorsport după revenirea sa în cursa de 24 de ore de la Le Mans (Franţa). Cele două BMW M8 GTE au reuşit să ruleze în ritmul plutonului fruntaş GTE Pro de-a lungul celei de-a 86-a ediţii a clasicei de anduranţă, ambele maşini evoluând în trioul fruntaş pentru lungi perioade ale cursei.

BMW Motorsport
·
FIA WEC

MS&AD Andretti Formula E în puncte la debutul Campionatului FIA Formula E ABB la Zürich

Mon Jun 11 12:45:00 CEST 2018Comunicat de presă

În week-end, o cursă de circuit a avut loc în Elveţia pentru prima dată din 1954. Campionatul FIA Formula E ABB a vizitat străzile din Zürich. În cea de-a zecea etapă a sezonului, António Félix da Costa (Portugalia) a adăugat puncte la totalul echipei sale, MS&AD Andretti Formula E.

BMW Motorsport
·
FIA Formula E

BMW Clubsport Trophy: Alexandru Cascatău ratează în extremis la Spa al doilea podium consecutiv din cauza problemelor tehnice

Thu Jun 07 15:50:00 CEST 2018Comunicat de presă

Alexandru Cascatău și-a continuat parcursul în motorsportul internațional în cea de-a doua etapă din BMW Clubsport Trophy, Spa Euro Race, care s-a desfășurat în weekend-ul 1-3 iunie pe circuitul belgian Spa-Francorchamps. Pilotul român în vârstă de 25 de ani s-a făcut remarcat la categoria sa în cursa de trei ore ce a făcut parte din Belcar Endurance Championship. Cu toate că a terminat fiecare sesiune cronometrată în top 3, cursa i-a adus ghinion lui ...

Alexandru Cascatău
·
BMW Motorsport
·
Customer Racing

Tehnologie inovatoare de lumini pentru Le Mans 24h

Thu Jun 07 15:30:00 CEST 2018Comunicat de presă

Revenirea BMW în cursa de 24 de ore de la Le Mans (Franţa), care are loc la 16-17 iunie, se apropie cu viteză, iar piloţii oficiali BMW speră să facă lumină în dificilele ore nocturne ale clasicei de anduranţă, care reprezintă punctul culminant al Campionatului Mondial FIA de Anduranţă (WEC).

BMW Motorsport
·
FIA WEC
·
Motorsport Cars
·
Automotive

Triplă BMW Motorsport în cursa a doua de la Budapesta şi alţi doi piloţi clasaţi în puncte

Mon Jun 04 15:45:00 CEST 2018Comunicat de presă

De la agonie la extaz este cea mai potrivită descriere pentru week-endul de cursă de pe Hungaroring (Ungaria). După o primă cursă în care nu numai că au ratat o clasare pe podium pentru prima dată în 2018, dar nici nu au intrat în Top 10, piloţii şi-au luat revanşa în cea de-a doua manşă. Şi nu oricum, ci cu realizarea unei triple - cu prima victorie a lui Marco Wittmann (Germania) din acest sezon, cu alţi doi piloţi BMW pe podium - Timo Glock (Germania) ...

DTM
·
BMW Motorsport

Raliul Kazahstanului 2018 - Etapa a cincea, Cupa Mondială FIA de Raliuri Cross-Country

Mon Jun 04 12:55:00 CEST 2018Comunicat de presă

• Echipajul MINI John Cooper Works Rally format din Yazeed Al Rajhi şi navigatorul Timo Gottschalk a câştigat Raliul Kazahstanului 2018 • Graţie locului al doilea în clasamentul general, Jakub "Kuba" Przygonski îşi măreşte avansul în Cupa Mondială FIA de Raliuri Cross-Country 2018 • Luc Alphand şi Andreas Schulz au obţinut locul al cincilea cu un MINI John Copper Works Buggy • Victor Khoroshavtsev şi Dmitriy Pavlov au ocupat poziţia a şasea la prima lor ...

Sport
·
Automotive
·
MINI Motorsport
·
Cross Country Rallies

BMW se întoarce la Le Mans după ce BMW M8 GTE a încheiat ziua oficială de teste

Mon Jun 04 11:30:00 CEST 2018Comunicat de presă

BMW a revenit pe faimosul Circuit de la Sarthe din France, unde cele două BMW M8 GTE ale BMW Team MTEK au încheiat cu succes testele pentru ediţia 2018 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans. În ziua de teste desfăşurată duminică, maşinile #81 şi #82 au parcurs, în total, 1.200 de kilometri de-a lungul cărora au trecut prin programul vast de pregătire gândit de echipă pentru cursă.

BMW Motorsport
·
FIA WEC

Alessandro Zanardi va concura în etapa DTM din Italia cu BMW M4 DTM

Tue May 29 15:46:08 CEST 2018Comunicat de presă

Top

Pilotul oficial şi ambasadorul mărcii BMW va concura cu un BMW M4 DTM special pregătit în cursa DTM de la Misano, la finalul lunii august. +++ Pregătirile încep în acest week-end la cursele DTM de la Budapesta. +++ Zanardi: Va fi unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le-am făcut vreodată în cariera mea de pilot.

DTM
·
BMW Motorsport
·
More Sports
·
BMW Ambassadors
·
Alessandro Zanardi

Safety car, un steag roşu şi multă acţiune: Glock, Eng şi Wittmann au încheiat pe podium pentru BMW la Lausitzring

Mon May 21 08:30:00 CEST 2018Comunicat de presă

Doi piloţi pe podium, cinci clasări în Top 10: BMW a obţinut un rezultat foarte bun la Lausitzring în cea de-a treia cursă a anului. Timo Glock (Germania) a dus DEUTSCHE POST BMW M4 DTM pe locul al doilea, fiind urmat de Philipp Eng (Austria) cu SAMSUNG BMW M4 DTM. A fost prima clasare pe podium a lui Eng în scurta sa carieră în DTM. La finalul celei de-a doua cursă, un alt pilot BMW a sărbătorit pe podium: după 34 de tururi, Marco Wittmann (Germania) a ...

DTM
·
BMW Motorsport
My.PressClub Conectare
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

PressClub Information.

Actualizare importantă.

Informaţii suplimentare

BMW AG actualizează directivele privind protecţia datelor şi informaţiile legale aferente site-ului web. Astfel asigurăm mai multă transparenţă cu privire la datele înregistrate în PressClub de dumneavoastră, cu privire la modalitatea de utilizare a acestora şi la posibilităţile existente de verificare de care dispuneţi în asociere cu datele dumneavoastră personale. Actualizările intră în vigoare începând cu data de 25 mai 2018.

Latest Facts & Figures.

Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru toamna 2017
Tue Nov 07 10:10:00 CET 2017
G31
Touring
Măsuri de actualizare a modelelor MINI în vara 2017.
Wed Jul 26 07:31:00 CEST 2017
MINI Countryman
Măsuri de actualizare a modelelor BMW pentru vara 2017
Wed Jul 26 07:30:00 CEST 2017
F45
Seria 5
Show all

Related Video Content.

Add your filter tags.

Comunicat de presă
Dosar de presă
Discurs
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Conectare